Mooidik in 2021

2021 belooft weer een mooi blogjaar te worden. We gaan verder met mooie vervolgverhalen. Er zijn al een paar heel mooie in de maak. Maar we zullen beginnen met het vervolg op Een volle zomer. Jennifer moet naar een zomerkamp van haar stiefmoeder Heather.

Het is eigenlijk een kamp waar haar stiefdochter vetgemest wordt, weet Heather maar al te goed, maar Jennifer niet. Blijft de vraag of ze het eigenlijk wel zo erg vindt dat ze met een flink aantal extra kilo's naar huis komt. Wat is er nog meer in 2021.

Buikblog

Daarnaast verschijnt eens in de 3 weken een buikblog. Ze zijn ongekend populair en sommige lezers zouden deze blogs alleen maar willen. Dat ik mijzelf niet nodeloos wil herhalen en vooral afwisseling zoek is de reden dat ik elke 3 weken er eentje schrijf en niet meer.

Stuur gerust je eigen foto. Als het de buik van een ander is, wel met haar toestemming natuurlijk. En wie weet schrijf ik er een mooie blog over. Sommige buiken komen regelmatig terug. En dan zijn ze vaak niet vermagerd ;-)

5 stadia van dik

Het nieuwe jaar start met een nieuwe serie over de 5 stadia van dik worden. Je staat er niet bij stil, maar als je goed kijkt, dan zie je hoe iemand langzaam dikker wordt. Dat gaat in fasen. In een reeks van blogs lees je hoe je dit herkent. Met mooie foto's erbij uit het archief, want elke fase heeft zijn eigen voorbeeld. Een serie om niet te missen en natuurlijk krijg je er ook tips bij.

Ik hoop ook wat meer te kunnen schrijven over ervaringen van dik worden bij jezelf of bij een ander. Stuur gerust je bijdrage op. En wie weet, komt jouw verhaal ook hier op de blog. Hier draait alles om de fantasie, maar heel soms wordt deze ook werkelijkheid. En wie wil dat niet lezen?

Reacties

  1. Beste wensen voor het komend jaar!

    Ik geniet van dit blog, elke keer weer. Als liefhebber van hele dikke vrouwen lees ik graag uw verhalen en de mooie beschrijvingen van de verschillende buiken die u zoal tegenkomt. Misschien moet eens overwegen af en toe een Bilblog te schrijven. Wellicht zijn de dames ook wel bereid om de kontext te tonen.

    Het verhaal over de volle meid met passie was een hoogtepunt wat mij betreft. Aankomen is leuk, maar lezen over stevige sex met een vetgemeste dame is minstens zo aangenaam.

    Veel inspiratie en succes in 2021!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)