Grote gele M - Een volle zomer (10)

Jennifers stiefmoeder heeft haar op zomerkamp gestuurd om wat aan haar slanke figuur te doen. Voor Jennifer het de gaten heeft, is ze veranderd een gulzige veelvraat. Heather trakteert haar bonusdochter graag op de grote gele M.

Grote gele M

Jennifer giechelt terwijl ze naar Heather kijkt. 'Heather, het eten was zo heerlijk. Ik kon het niet laten om het te laten staan. Het lukte mij gewoon niet om te stoppen. Ik bleef maar dooreten. Sorry.' Ze schudt haar volslanke lijf. Het vet dat aan haar is gegroeid, siddert mee. Vooral haar kogelronde billen trillen flink na op het ritme van haar bewegingen.

Ze moet lachen. 'Heahter, het kamp was geweldig. Bedankt dat je me hierheen hebt gestuurd.' Jennifer pakt haar buik vast en schudt het nieuwe vet heen en weer. Alle meiden om haar heen lachen en gillen. 'Hoera, voor onze dikke Jennifer.'

Ze omhelsen elkaar en beloven elkaar om contact te houden. 'We gaan lekker Whatsappen en Facebooken.' Ze hebben allerlei groepjes geopend op Facebook en Whatsapp. Zo kunnen ze elkaar goed op de hoogte houden en hun ervaringen van het kamp nog lang blijven delen.

Heather stapt in de auto, Jennifer gaat naast haar zitten. Heather blijft nog steeds verbaasd over de veranderingen die haar stiefdochter heeft ondergaan. Wat een grote buik heeft ze bij elkaar gegeten in die paar weken. Ze kan het nog niet helemaal geloven wat er is gebeurd.

Jennifers gezicht is veel voller geworden, dikke wangen heeft ze gekregen met diepe kuiltjes erin als ze lacht. Haar buik wijst ondanks de autogordel overduidelijk naar voren. Het lijkt wel of hij een eindje op haar schoot rust. Ze ziet hoe de gordel in het verse vlees van Jennifers snijdt. Als een touwtje bij een rollade in het vlees drukt.

Maar het meest verwonderd Heather dat Jennifer het helemaal niet erg lijkt te vinden dat ze zo dik is geworden. Ze had verwacht dat haar stiefdochter ontzettend boos op haar zou zijn. Het tegendeel is het geval, het lijkt wel of Jennifer blij is dat ze naar het kamp door haar is gestuurd. Zo rijdt ze de rit naar huis met een zwaarlijvige puber en niet met het atletisch gebouwde meisje dat op de heenreis naast haar zat.

Als ze net rijden, sommeert Jennifer haar stiefmoeder om te stoppen bij de grote gele M die langs de snelweg staat. 'Ik heb reuzenhonger', zegt haar stiefdochter. Ze bestelt een gigantische bestelling. En zeer tegen haar eigen regels, bestelt Heather ook een flinke maaltijd.

Jennifer hijst een aardige hoeveelheid calorieën naar binnen. Veel meer dan ze vroeger in een hele dag at, lijkt het nu of ze dat even als lunch of tussendoortje naar binnen schuift. De ogen van Heater worden steeds groter. Ze ziet hoe al de energie die ze naar binnen werkt zich verplaatst naar de mollige buik van haar stiefdochter. Wat is dit fantastisch zeg.

Vlakbij huis heeft Jennifer alweer trek gekregen en zien ze weer een gele M. 'Sorry hoor', zegt ze. 'Maar ik heb eigenlijk best weer trek gekregen.' Heather ziet haar stiefdochter weer eenzelfde bestelling doen als een uurtje eerder. Toch kan ze zelf ook niet de verleiding weerstaan om nog een milkshake te nemen. En ze slaat zelfs de patatjes niet af die Jennifer aanbiedt.

Haar ogen blijven groot staan, omdat Jennifer gewoon nog een gigantisch ijsje als toetje eet. Ze legt haar hand tevreden op haar buik die nu echt tonnetje rond is. Wat een dikte! Het verbaast Heather nog steeds.

De volgende angst is om Jennifer aan haar vader te presenteren na dit overdadige kamp. Wat zou hij ervan vinden om zijn dochter zo moddervet te zien terugkeren van een kamp waar ze alleen maar gegeten heeft. Ze voorziet dat haar man in een woede ontbrandt bij het zien van zijn kogelronde dochter. Hoe moet dit?

Lees deel 11: Thuiskomst »

Dit is deel 10 van het vervolgverhaal Een volle zomer. Benieuwd naar wat er vooraf gaat? Lees het eerste deel: Snode plannetje »

Reacties

  1. Dit is vast pa's ultieme droom:een moddervette dochter! Niks boosheid, integendeel. Eindelijk kan ook hij het juk van het ouderwetse schoonheidsideaal van zich afwerpen. Hij vindt zijn dochter prachtig. Ze heeft een kont waar je u tegen zegt en een enorme buik. Er ontstaat een nieuwe band. Eindelijk durft ook pa zich te laten gaan. Wekenlang schuift hij alles in driedubbele porties op zijn bord. Hij eet als een bezetene die ne
    T als zijn dochter de schaamte voorbij is. Hij voelt tot zijn grote genot hoe zwaar hij wordt. Eindelijk mag hij alles laten hangen, inademen, eindelijk heeft hij het gedurfd. Eindelijk is hij vet.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zou de stiefmoeder er ook aan zijn voor de moeite . Denk wederom poets

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik vermoed van wel. Ze is een heimelijke feeder. De uitdijende pens van haar man bezorgt haar intens genot. Maar er zit vast een prijs aan haar ffa droom. Ik denk dat ze mee zal gaan eten.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)