Award - Een volle zomer (8)

Jennifer is door haar stiefmoeder op zomerkamp gestuurd om wat aan haar slanke figuur te doen. Voor ze er erg in heeft, verandert ze in een gulzige veelvraat. Met gevolgen voor haar uiterlijk. Dat ziet stiefmoeder Heather ook als ze haar Jennifer ophaalt.

Award

Natuurlijk weet iedereen wie de prijs gewonnen heeft. Zeker de laatste dagen van het zomerkamp is Jennifer explosief verder gegroeid. Noot geweten dat jongemeid van haar leeftijd zoveel kan verstouwen. Ze overtreft de grootste eters van het kamp in ruime mate.

Het zomerkamp dat Jennifer van haar stiefmoeder gekregen heeft, nadert zijn einde. Het resultaat mag niet achterblijven. Ze is in 6 weken tijd omgevormd van een slanke 18-jarige in een volslanke meid. En ze heeft nieuwe hobby gevonden: eten!

Op de laatste dag van het kamp, krijgt Jennifer de award in ontvangst voor de deelnemer die het meeste gewicht is aangekomen. Wat een prestatie. Met haar 32 kilo heeft zelfs de winnaars van de voorgaande jaren afgetroefd. Ze verlaat het kamp met ruim 88 kilo. Terwijl ze binnen is gekomen met 56 kilo. Heather had haar weliswaar in de weken voorafgaand aan het kamp 5 kilo dikker gekregen. Het kamp overtreft ieders stoutste verwachtingen.

Heather komt Jennifer een beetje vroeg ophalen. Ze wordt al duizelig bij de gedachte dat ze haar stiefdochter nu wel wat dikker meeneemt dan dat ze haar 6 weken eerder heeft gebracht. Wat zal deze meid lekker vet zijn geworden, denkt ze hele heenreis. Haar verwachtingen zullen zeker niet teleurgesteld worden.

Zodra Heather de auto uitstapt ziet ze een buitengewoon mollig meisje in haar richting lopen. Ze heeft slechts eeen strak slipje aan en een t-shirtje erboven. De bolle buik wijst een flink eind naar voren door de stof heen, ziet Heater terwijl het dikke meisje op haar afkomt.

Het meisje giechelt als ze bij de auto komt. 'Hoi Heather, ik ben het Jennifer. Ik denk wel dat ik er een beetje anders uitzie dan de laatste keer dat je me hier hebt afgezet.' Jennifer lach. Haar buik schudt mee met het lachen.

Wat een gigantische meid is Jennifer geworden. In vergelijking met het iele meisje dat ze 6 weken terug wegbracht. Hier staat een dikke meid, vergelijkbaar met de meiden die hier aan het begin van het kamp rondliepen. Jennifer draagt een flinke buik voor zich uit, haar heupen zijn enorm breed geworden.

Heather ziet hoe Jennifers buik over haar slipje heen rolt. Hij bolt flink naar voren, net als haar borsten. Heather ziet hoe Jennifers volle borsten in het shirtje naar voren bollen. Wat een mooi gezicht, zo'n volle meid. Als Jennifer zich omdraait, verschijnen haar billen. Mooie volle ronde bollen die schudden bij de bewegingen die ze maakt. Hier staat een dikke meid, die zichtbaar trots is op haar rondingen. Heahter geniet. Deze puber is niet te vergelijken met het meisje dat ze hier een paar weken geleden heeft achtergelaten.

Lees deel 9: Zo trots op haar »

Dit is deel 8 van het vervolgverhaal Een volle zomer. Benieuwd naar wat er vooraf gaat? Lees het eerste deel: Snode plannetje »

Reacties

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)