Pakketje - Hulpje van kerstman (4)

Jennifer krijgt de uitnodiging om het hulpje van de kerstman te worden. Maar dan moet ze vraag beantwoorden hoeveel ze weegt. Wat een brutale vraag. En toch laat ze zich verleiden.

Pakketje

Het pakketje ligt op de deurmat als ze thuiskomt. Ontzettend nieuwsgierig is ze, wat erin zit. Ze pakt het uit. Het is een onesuit pakje. Het oogt klein, is wel een rekbare stof. Het is een heus kerstpakje, ziet ze. Wauw, moet ze dit passen? Er valt een klein briefje uit het pakje.

'Hoi Wendy. Welkom als hulpje van de kerstman. Wil je weten of je geschikt bent, hijs je in dit pakje en maak een foto van jezelf in dit pakje voor de spiegel. Stuur het op via WhatsApp en je krijgt binnen een uur een antwoord. Groetjes, management Kerstman.'

Ze merkt dat ze best zenuwachtig is als ze haar kleren uittrekt voor de spiegel. Een flinke buik wijst vooruit. De buik van de kerstman, hihi, denkt ze. Gelukkig wijzen haar borsten nog net iets verder naar voren, maar het scheelt niet veel, lijkt het. Ze bekijkt zichzelf van opzij. Hij steekt inderdaad imposant voor zich uit. Zou dit goed genoeg zijn om mee te mogen doen?

Ze haalt het pakje erbij. Oef, kan ze dit ooit aantrekken? Het lijkt wel of dit nooit gaat lukken. Ze gaat maar even zitten op de rand van het bed en trekt het pakje over haar benen. Gaardun trekt de witte panty over haar benen. De rest is rood, in de kleuren van het pak van de kerstman. Ze hijst het verder omhoog. Haar buik lijkt nog imposanter.

Als ze zich er helemaal ingehesen heeft, doet ze als sluitstuk de kerstmuts op haar hoofd. Wat een gezicht is dit! Ze merkt dat ze erom moet lachen. Al lachend maakt ze de foto's met haar mobiel op de automatische sluiterstand.

Ze bekijkt de foto's aandachtig. Wat is ze groot geworden het afgelopen jaar! Ze vraagt zich af wat het management van de kerstman hiermee zou doen. Wil ze dit echt? Het eind van het jaar is al heel snel en waarom zou ze eigenlijk meedoen aan de sollicitatie om de vrouw van de kerstman te worden?

Aandachtig bekijkt ze nog hoe ze er van achteren eigenlijk uitziet. Haar mond valt open van verbazing. Wat heeft ze een grote kont gekregen. Wauw, dat is echt ongelooflijk. Net als haar volle benen en ook op haar rug ziet ze dikke vetrollen zitten. Meer dan ze ooit vermoed heeft. Wat is er toch met haar gebeurt in nog geen jaar?

Ze selecteert enkele foto's en stuurt ze naar het WhatsApp nummer in het mailtje. Ze kan eigenlijk niet wachten, maar ze merkt dat ze ook honger heeft gekregen. Daarom bestelt ze maar een flinke maaltijd bij de Chinees. Online en veel meer dan ze normaal besteld. Ze houdt haar pakje aan en doet zelfs open in haar pakje als de bezorger aanbelt.

Hij kijkt haar met grote ogen aan. Haar borsten lijken ook elk moment uit het strakke pakje te vallen. Net als dat haar buik sterk naar voren wijst. Ze heeft ongelooflijk honger en zet gauw haar tanden in de bami met satéstokjes. Wat is dit heerlijk zeg. Ze drinkt er een flink glas cola bij en neemt een nieuwe hap.

Ze laat een harde boer, leunt even achterover. Hemeltje, wat is dit lekker. Voor ze er erg in heeft, is het volle bakje met bami leeg. De satéstokjes zijn op. Gelukkig heeft ze nog wat Foeyonghai en eet het met nasi. Wat is dit heerlijk zeg. Ze smult het op, dan trilt haar mobieltje. Er is een berichtje voor haar op WhatsApp.

Ernst van het management van de kerstman:'Bedankt voor je foto's Wendy. Ik moet zeggen dat het pakje je goed zit. Zeker een vrouw van de kerstman waardig. Lukt het jou om morgenavond te komen? We hebben een hotel geregeld. Je hoeft geen eten mee te nemen, daar wordt voor gezorgd.' Ze antwoordt dat ze er zin in heeft. 'Moet ik het pakje meenemen?' 'Nee, hoor dat hoeft niet', krijgt ze als antwoord. 'Neem wel lekkere ruime kleding mee. En het is de bedoeling dat je blijft slapen. Hou in elk geval vrij tot en met zondagavond.'

Lees deel 5: Kuur »

Dit is deel 4 van het kerstverhaal Hulpje van de Kerstman. Benieuwd naar wat er vooraf gaat? Lees het eerste deel: Een bijzonder berichtje »

Reacties

  1. Ze wordt echt vet. Zoveel chinees daar krijg je een enorme dikke spekpens van. Weet ik uit ervaring. Goed verhaal!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mijn vriendin is verzot op chinees. Ik hou er ook wel van, maar voor haar is het een verslaving. Ze weet ook niet van ophouden. We hebben wel eens momenten dat we drie keer per week chinees halen. Bami, nasi, bapi pangang, foeyonghai, drie bakken saté. Zij was het gewend van thuis uit. Haar moeder schat ik toch wel ruim 120 kilo. Mijn vriendin was ook behoorlijk aan de maat, maar de afgelopen jaren zijn we wel wat doorgeslagen. Veel te weinig beweging en teveel netflix. Ik schat dat ik zo'n veertig kilo zwaarder ben geworden. Ze lacht erom, maar zelf is ze ook moddervet geworden. En chinees dat is gewoon opwindend. Alles opeten, tot je niet meer kan, tot de laatste hap. En dan naar bed.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wow gelukkige mens ben jij wow dat ik in u plaats was . Zalige gedachte .

      Verwijderen
    2. Wauw, dat klinkt wel heel erg goed zeg. Je bent een geluksvogel met zo'n dikke vrouw. Hou ons op de hoogte en stuur gerust een bijdrage voor de blog!

      Verwijderen
  3. Zoveel eten tot je niet meer kunt is inderdaad heel opwindend. Maar het vergt heel wat gesprekken en een enorm wederzijds vertrouwen om volop te kunnen genieten van de vele kilo's die je er telkens bijeet. Bewust zelf ook aankomen heeft daarbij wel geholpen. Haar ongemakken zijn nu ook mijn ongemakken. Aan de andere kant krijg je er veel voor terug. Ze was nooit zo vet geworden (144 kilo) als ik (125 kilo) niet had meegegeten.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik wil wel even met u ruilen als het/ze even te zwaar voor u zwaar wordt��

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Dat lezen we hier niet vaak. Ik probeer mij dat voor te stellen: uwen dikke vrouw die zich overgeeft aan de overvloed aan vet die over uwen broekband rolt. Een schoon plaatje.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)