Meer Wendy - Hulpje van kerstman (7)

Wendy krijgt een heuse kuur om het hulpje van de kerstman te worden. Komt ze door de keuring? Het duurt normaal 3 jaar voor je mee mag. Er is zoveel meer Wendy bij gekomen.

Meer Wendy

Als ze terugkomt naar de eetzaal kijkt ze zielsgelukkig. 'Ik mag dit jaar helpen.' Ze vertelt snel hoe het was. 'Echt ongelooflijk blij. Hier heb ik 2 jaar heel hard voor gewerkt.' Ingrid wordt weggeroepen. Zij is aan de beurt voor het korte gesprek met Ed. Ze waggelt weg. 'Die is echt heel veel kilo aangekomen. Ze woog vorig jaar net zoveel als jij. Wie weet hoe je hier volgend jaar zit.' Belinda geeft een enorme knipoog, die als het een snoepje zou zijn, echt mierzoet is.

Terwijl Ingrid weg is, eten Wendy en Belinda nog eens flink van de overvloedige maaltijd. Dit is heerlijk. Ze laten zich de roomrijke croissants, de Griekse yoghurt en andere voedingsrijke en zoete waren goed smaken. Wat is dit heerlijk. Ze genieten ervan. Eten en drinken goed van wat hier wordt aangeboden. Wendy merkt dat dit echt verrukkelijk is.

Als Ingrid terugkomt, ziet ze een brede grijns op haar gezicht. 'Het is kantjeboord, maar ik mag mee!' Belinda geeft haar een dikke zoen. Wendy slaat een arm om haar heen. Wat een volle meid is Ingrid toch. Zo'n goede eter. Wendy beseft dat Ingrid de afgelopen dagen alleen maar doorgebracht heeft met eten, eten en nog eens eten. Wat een smulpaap.

Het is te zien. Wendy mag naar huis. Ze krijgt een vergoeding voor de afgelopen dagen. Geen slecht bedrag voor een verblijf waar ze zoveel mocht eten, drinken en luieren als ze wilde. Ze sleept haar zware tas mee, want ze krijgt genoeg shakes mee om de eerste dagen thuis mee door te komen. Ze krijgt een streng dieet mee, waarbij wekelijks de voorraad van de nieuwe week wordt bezorgd. Aangevuld met bijdragen en kortingen voor de maaltijden. Het zal haar aan niks ontbreken en dat troost haar.

Ze merkt dat ze echt vriendinnen gemaakt heeft. Als de kerstperiode voorbij is, zal ze nog afspreken met Ingrid en Belinda. Nu breekt een drukke tijd voor haar vriendinnen aan. Ze is stiekem jaloers, al weet Wendy dat het voor haar nog komt. Haar tijd zal nog komen. Je wordt niet zomaar het hulpje van Santa Claus. De goedbebuikte en gulle kerstman wordt graag omringd door volle hulpjes. En Wendy staat aan het begin van vol.

Als de bus haar afzet bij het station en de andere meiden alle kanten op gaan, stapt zij het stationsgebouw in. Ze ruikt de heerlijke lucht van de frituur. Al heeft ze net gegeten, ze merkt dat haar maag alweer roept voor een extraatje. Ze ziet dat de trein pas over een kwartiertje vertrekt. Daarom doet ze een flinke bestelling van friet, kroketten en frikadellen. Hier heeft ze in.

Ze zit bij het raampje in de trein en eet de friet met kroketten en frikadellen heerlijk op. Ze voelt hoe het vette eten zich tevreden in haar maag. Ze voelt hoe haar lijf weer verder groeit. Haar buik steekt trots naar voren. Hier zit een vrouw die het hulpje van de kerstman wordt. Dat weet ik zeker, denkt ze terwijl ze ziet hoe de zon ondergaat.

Het wordt buiten steeds donkerder en in de spiegeling van het raam ziet ze een dikke dame verschijnen. Er is beduidend meer Wendy bijgekomen dit weekend, schrikt ze. En tevreden neemt ze de laatste kroket in de hand en smult hem heerlijk naar binnen. Gevolgd door de koude milkshake. Elke slok brengt haar een stapje dichter bij haar droom.

Lees deel 8: Gedroomde nummer »

Dit is deel 7 van het kerstverhaal Hulpje van de Kerstman. Benieuwd naar wat er vooraf gaat? Lees het eerste deel: Een bijzonder berichtje »

Reacties

  1. Zal hij dan eindelijk even persoonlijk willen voelen hoeveel Wendy er dan bij is gekomen? Ik hoop het wel. AL dat gevreet maakt die dames onweerstaanbaar lekker. Dat moet de Kerstman ook niet zijn ontgaan. Wendy's achterwerk of die gigantische kont van Belinda, daar moet de Kerstman toch een stevige testrit in wollen maken.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ola zou die kerstman willen zijn . De buik heb ik al haha . En omringt zijn van die volle dame s een dikke droom zou ik zeggen

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Heerlijk, ik zie u zo voor me. Uw dikke pens zwaar klotsend tegen de ene na de andere kersthulpkont. Zo mag ik het graag lezen. Bent u net zo dik als Belinda?

      Verwijderen
  3. Weeg 192 kg dus belinda heeft nog iets te gaan he haha

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. 192 kilo. Da's niet mis. Uw vrouw ook dik?

      Verwijderen
    2. En gaat het u lukken om dit jaar de 200 nog op de weegschaal te toveren?

      Verwijderen
    3. Een nieuwe weegschaal gekocht ene tot 250 kg . Dus wie weet

      Verwijderen
    4. Prima actie. Ideale periode om flink veel bij te eten. Heb je een streefgewicht?

      Verwijderen
  4. Je bent goed vet zeg. Top. Belinda is in goede handen. Altijd zo dik geweest?

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)