Gedroomde nummer - Hulpje van kerstman (8)

Wendy krijgt een heuse kuur om het hulpje van de kerstman te worden. Helaas moet ze nog een jaar goed haar best doen, maar ze maakt een goede kans volgende jaar.

Gedroomde nummer

Wendy wordt wakker. Het is nog donker. Ze wrijft over haar grote buik. Hij schudt met haar bewegingen. 'Jeetje, wat heb ik gisteren veel gegeten', denkt ze. Ze voelt meteen de honger. Zo gek, altijd als je je de avond ervoor helemaal hebt laten gaan, dan word je 's morgens wakker met een gigantische honger.

Ze hijst zich overeind. Wat een zwaar lijf. Ze kijkt omlaag naar haar grote buik. Haar borsten rusten erop. Wat een enorme buik heeft ze gekregen. Het vele eten, maar vooral de shakes helpen mee. Ze voelt zich wel een beetje de vrouw van de kerstman. Ze moet erom lachen. Wat een gulzige vreetzak is ze geworden.

Ze loopt naar de keuken waar ze meteen een lekkere shake maakt. Ik moet de dag goed beginnen. In de oven gaan 6 croissantjes. Hier heb ik echt zin in, denkt ze. De pot chocoladepasta haalt ze tevoorschijn. Hij is lekker zacht, Als ze zich heeft opgefrist, haalt ze de goudbruine croissantjes uit de oven. Heerlijk.

Ze schuift aan de keukentafel, schenkt een glas thee in en doet er een flinke scheut suiker bij. Ze doopt de warme croissantjes in de chocoladepasta. De chocolade smelt zich om het warme, knapperige broodje heen. Ze smult van dit heerlijke eten. Met elke hap, een nieuwe dip in de pasta. Wat verrukkelijk is dit.

Wendy voelt zich in het paradijs. Ze begint elke ochtend met een goed vullende shake. De pakjes en de melk krijgt ze van de organisatie. Daarnaast verwendt ze zich altijd met een goed ontbijt. Broodjes, croissants, Griekse yoghurt. Allerlei lekkere dingen verschijnen op het bord. Ze geniet hier zo goed van. Het is geen straf, deze missie, merkt ze.

Gisteravond stond ze weer op de weegschaal. Tot haar grote verrassing verscheen het gedroomde nummer van 3 cijfers. Wat een feest was dat. Meteen bestelde ze 2 pizza's. Die kaaspizza's zijn echt verslavend merkte ze. Een halfuurtje later stond de jongen al aan haar deur. Ze kent hem. Hij komt zeker elke week pizza's brengen. Ook deze kan ze inwisselen voor een bon van de organisatie. 'Alsjeblieft, je Quatro formagi en Quatro stagioni', zei de bezorger. Hij weet precies wat ze bestelt.

De rest van de avond is dan heerlijk eten. De kruidenboter die ze extra over de pizza smeert. Zo lekker. En dan alleen maar eten. Elke hap is weer een betovering. Zo genieten. De pizza's verdwijnen in haar maag voor ze er erg in heeft. Ze voelt zich heerlijk loom, valt al een beetje in slaap op de bank. Dan sluit ze af met een shake. Op 1 of andere manier gaan deze er altijd in. Sinds kort krijgt ze het voor elkaar 2 zakjes poeder op te drinken. Een hele prestatie en na deze pizza's gaat dat niet. Ze houdt het bij 1 en dan staat alles op ploffen.

Als de croissantjes van het ontbijt op zijn en ze aan een glas melk zit, rekent ze snel uit hoe lang het weekend nu terug is. Het is januari, in nog geen 2 maanden tijd is ze 15 kilo aangekomen. Soms haalt ze zelfs 2 kilo per week. Gigantische hoeveelheden zijn dat en dat merkt ze ook wel.

Ze geniet elk moment dat ze merkt hoe haar lijf groter is geworden. Soms is ze zelf ook verbaasd. Ze kan eigenlijk niet wachten tot volgend jaar. Ze weet al dat ze weer de kuur mag volgen, maar ze hoopt dat ze nu wel kans maakt echt mee te mogen helpen met de kerstman. En eigenlijk weet ze ook wel dat ze daarvoor al heel goed op weg is. Hoe eer ze weegt voordat de kuur begint, hoe meer kans ze maakt. Het geeft haar heel veel moed.

Ze voelt hoe haar volle lijf, lekker vrij schudt in haar royale pyjama. Ze kijkt omlaag en ziet hoe haar tieten prominent naar voren wijzen door de stof heen. En wat dacht je van haar buik. Enorm is hij geworden. Ze wrijft er overheen en roept. 'Ho-ho-ho! Ik kom eraan kerstman. Ik ben volgend jaar je hulpje.' Ze moet er zelf om lachen en voelt haar vette pens meeschudden.

Lees deel 9: Nieuwe broek »

Dit is deel 8, voorlopig het laatste deel van het kerstverhaal Hulpje van de Kerstman. Benieuwd naar wat er vooraf gaat? Lees het eerste deel: Een bijzonder berichtje »

Reacties

  1. Mmm. Haar zware pens mag wel even opgemeten worden door de kerstman. En daarna houdt ze het vast niet meer. Let maar op. Tijdens de weegssessie trekt ze zijn rode broek omlaag, duwt zijn pens omhoog en pijpt de beste man in luttele seconden hard. Dit wordt een witte kerst, weet ze. Ze voelt hoe hij haar brede spekheupen omvat en zich een weg in haar vette kont stoot. De kerstman kreunt. Wendy draait zich om en ziet de witte vlokken op haar billen spatten.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)