Gemeenschappelijke hobby - Een volle zomer (7)

Jennifer belt haar stiefmoeder op om te vragen of ze niet grotere kleren voor haar heeft. Stiefmoeder Heather heeft haar op zomerkamp gestuurd met dit vooropgezette doel. Het lijkt te slagen.

Gemeenschappelijke hobby

Stiefmoeder Heather kan haar geluk niet op. Wat is dit een fantastisch nieuws. Haar slanke stiefdochter die vraagt of ze nieuwe kleren wil sturen, omdat ze uit haar oude kleren is gegroeid. Ze moet lachen bij het horen van dit bericht. Wat klinkt dit goed. Jennifer komt aan en niet zo'n beetje ook. 'Jeetje kind. Wat zal ik kopen. Heb je een idee welke maat je nu hebt?' antwoordt haar stiefmoeder.

'Geen idee. Ik denk dat ik ergens rond maat 40 zit', Jennifer legt haar hand op haar buik en klopt er zachtjes op. 'Mijn maatje S shirt is te klein. Stuur daar maar een L van mee. En ik denk dat mijn onderbroek wel maatje 42 mag.'

Heather schreeuwt het bijna uit van blijdschap. Wat klinkt dit goed zeg! Haar magere Jennifer begint te veranderen in een mollige, nee zelfs dikke meid. Ze was zeker 6 maten gegroeid de afgelopen 3 weken. Dat was wel waanzinnig.

'Ik bestel meteen wat spullen voor je online. Dan krijg je die toegestuurd naar waar je nu zit.' Ze probeert niet te enthousiast te klinken, want ze wil het prille geluk niet al in de kiem smoren. Dit klinkt te mooi voor woorden.

De slipjes en het badpak komen tot Jennifers opluchting al de volgende dag aan. Ze trekt ze meteen aan en is eigenlijk verbaasd hoe strak ze al rond haar middel zitten. Ze passen eigenlijk maar net. Heeft ze zich zo in de maat vergist?

Voor ze er erg in heeft, zijn de 6 weken van het kamp voorbij. De 3 meiden die bij haar op de kamer hebben gezeten, zijn haar beste vriendinnen geworden. Ze delen lief en leed en hebben een grote gemeenschappelijke hobby: eten!

Die laatste dagen eet Jennifer nog meer dan eerst. Ze heeft een gigantische eetlust ontwikkeld. Ze laat het zich goed smaken. Het lijkt wel of ze onverzadigbaar is. Zoveel eet ze op een dag. Het '5000 caloriƫn dieet' doet haar bijzonder goed. Terwijl Jennifer in de 6 weken ruim 30 kilo aankomt, blijven haar vriendinnen zeker niet achter. Ze weten iets minder dan hun dikke kamergenoot aan te komen, maar ook hun prestatie van bijna 20 kilo elk is niet onverdienstelijk.

De meisjes hebben meegedaan aan verschillende seminars en trainingen tijdens het kamp. Ze leren hoe mooi ze zijn. Ze genieten van hun prachtige lichamen. Een volle vrouw hoeft niet lelijk te zijn, leren ze. Sterker nog ze maken kennis met de schoonheid van hun rondingen. Al zijn die rondingen nog helemaal niet zo jong als het nieuwe figuur dat Jennifer zich heeft aangemeten.

Ondanks hun overgewicht en bij sommige meisjes zelfs obesitas, mogen ze er echt wel zijn. De meisjes die aanvankelijk met overgewicht binnengekomen zijn, hebben ondertussen wel het formaat van obesitas gekregen. Hun rondingen zijn explosief gegroeid en gevormd. Met einde van het kamp, nadert ook het moment voor de einduitslag. Hoeveel zijn ze aangekomen? En wie neemt de felbegeerde jaarlijkse Award in ontvangst voor degene die het meeste is aangekomen?

Lees deel 8: Award »

Dit is deel 7 van het vervolgverhaal Een volle zomer. Benieuwd naar wat er vooraf gaat? Lees het eerste deel: Snode plannetje »

Reacties

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)