Tijdje niet gezien - buik (140)

Als je een dikke dame een tijdje niet gezien hebt, is het altijd heel spannend om te zien of er niet wat kilo's zijn bijgekomen. 

Zo kreeg ik pas een heel mooi berichtje van een vrouw die hier regelmatig haar buik en rondingen trots heeft laten zien. Ze woog bij de eerste blog over haar buik ergens rond de 100 en in de loop van de tijd een kilo of 115.

De nieuwe foto's laten haar lijf een paar jaar later zien. En de pondjes hebben zich in tussentijd flink opgehoopt. Dat zie je meteen en hoe. Wat een schitterende buik heeft ze gekregen zeg. Hij is heel mooi gaan hangen. Wat een gigantische pens heeft ze gekregen. Wauw. Het is geen geheim dat ze nu op haar zwaarst is...

Weight gain verhalen

De meeste weight gain verhalen gaan vooral over vrouwen die heel snel veel aankomen. Ze komen dan iemand tegen die ze een halfjaar niet gezien hebben. Grote ogen, wat ben jij dik geworden en daarna het opwindende verhaal wat er allemaal aan haar lichaam veranderd is.

De werkelijkheid is meestal anders. Als iemand 10 kilo in een jaar aankomt, dan is dat ontzettend veel. Laat staan de 40 of 50 kilo die sommige vrouwen in de verhalen aankomen. Heel opwindend. Maar de fantasie staat gewoon een eindje van de werkelijkheid af.

Coronakilo's

De dame van de foto verklapte dat de laatste kilo's de roemruchte coronakilo's zijn. Ze zit sinds de lockdown ook wat vaker aan huis. Op het balkon gaan de hapjes en de drankjes er lekker snel doorheen. De uitwerking misstaat niet. En niet alleen haar buik is imponerend gegroeid. Haar volle dijen mogen er ook best wezen. Zeker met het heerlijk zongebruinde lichaam.

Zie jij om je heen veel coronakilo's?




Reacties

  1. Wat prachtig en stoer dat u op dit blog poost ik geniet er elkeer van mag je er nog veel pl5 van hebben wat is uiteindelijke doel ?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een beautiful lichaam!!
    Deze buik mag er zeker zijn, ik hoop dat deze persoon vol trots hiermee rondloopt.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik ben Sasja en loop met enorm veel trots rond. Je ziet m’n altijd in strakke jurkjes. Dank jullie wel voor de complimenten!! Uiteindelijk doel is blijven genieten van eten, drinken en m’n groeiende lijf en dan zien we wel wat de weegschaal zegt.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Goed bezig.
    Je heb een mooi lichaam ga zo door.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hoi Sasja,

    Wat super goed om te horen dat je er met trots rond loopt en de prachtige curves laat zien! hopelijk ben je een voorbeeld voor andere vrouwen. genieten en het goed blijven voelen het belangrijkst en wie weet komen er nog wat kilo's bij��

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)