Buik (36) – Van voor

Soms overkomt je iets heel moois. Zoals de buik van vandaag. Deze is ingezonden door een trouwe lezeres van deze blog. Het meisje van deze buik is aan het groeien en is trots op haar aanwinst. Nu toont ze haar mooie buik in vol ornaat in deze rubriek. En hij ziet er prachtig uit.

De eigenaresse van deze buik heeft liefst 4 foto's opgestuurd. Elke foto belicht een andere kant van deze fantastische buik. Het is jammer om ze allemaal in 1 keer te geven, daarom verdeel ik de porties een beetje over 1 foto per keer. Misschien langdradig, maar deze buik is te mooi om 1 keer bij stil te staan. Laten we beginnen bij de foto van voren.


Buik groeit

Een overtuigende foto, waar al duidelijk te zien is dat deze buik groeit. Ze heeft de zomerbroek aangetrokken die een jaar geleden nog ruim zat en nu niet meer dicht gaat. Het koord waarmee de broek dicht kan, valt naar beneden. De buik wijst parmantig vooruit. Hij is mooi bol. Dat zie je zelfs op deze foto die van voren genomen is.

Voorzichtige lovehandles tonen zich al links en rechts, iets boven de heupen. Maar het meest in het oog springt de buik. De navel bezit 2 minuscule gaatjes. Hier heeft ooit een piercing gezeten. De zon heeft deze buik heerlijk gebruind. Het shirtje is mooi opgetrokken en helpt mee de ronding van de buik te accentueren. Er ontstaat een betoverend beeld. Zeker ook omdat de borsten in het roze shirtje zo mooi bol naar voren wijzen.

Bovenbenen doen rest

De bovenbenen die zo strak tegen elkaar aan drukken, doen de rest. Deze meid heeft een mooi lichaam. Je ziet dat de molligheid haar goed doet. Mooie vormen nodigen uit tot zachte strelingen. Want wat is dit een lieve foto.

De eigenaresse is trots op haar mooie buik. Daarom fotografeert ze hem in vol ornaat voor de spiegel. Iedereen mag het weten. En voor zo'n mooie ronding hoef je je ook niet te schamen. Want wat is hij mooi, vol en rond. Ik kan niet geloven dat zelfs iemand die het niet zo op buiken heeft, eventjes stil is.

Volgende week: Naar achter

De buikblog van volgende week behandelt dezelfde buik, maar dan van opzij. De eigenaresse van deze buik trakteert op 4 prachtige foto's, dus wij trakteren hier op 4 verschillende buikblogs over dezelfde buik. Dat moet ook wel want over deze buik raak je niet uitgepraat.

Lees buik (37): Naar achter »

Reacties

  1. ik vind het een beetje raar datje over dikke buiken praat want het is wel Harstikke ongezond...

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Kom dan niet op deze site. En trouwens alles is ongezond
      Groetjes robin

      Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)