Nieuwe kleren maken - Personal trainer (11)

De bevindingen van zijn vrouw Carolien checkt Peter zelf. De personal trainer vraagt of het personeel misschien nieuwe kleren wil maken.

Nieuwe kleren



De volgende avond liep ik naar mijn slaapkamer om te gaan slapen. Ik zag het licht nog branden in Melissa's kamer. De deur stond een eindje open en ze zag me. Ze zat achter haar bureau en tikte iets op haar laptop. 'Ben je nog bezig?' vroeg ik. Ze gebaarde. Ze had net iets in haar mond gestopt en was druk aan het kauwen. 'Sorry', zei ze en ze slikte iets door. Ze glimlachte en liet haar tong even langs haar lip glijden. 'Ik was iets aan het eten.' Ik zag een groepje candybars liggen naast haar laptop. 'Ik ben even aan het mailen met thuis.'


Voor ik het goed in de gaten had, opende ze de verpakking van de tweede candybar. 'Ik wil je graag feliciteren. Je doet je werk goed', zei ik. 'Ik merk dat de kinderen zienderogen afvallen. Mimi gaat zelfs morgenavond uit met een jongen. Ook merk ik dat hun conditie hard vooruit gaat.' Melissa knikte terwijl ze een hap van haar candybar nam. 'Het zelfvertrouwen van Mimi is echt enorm toegenomen, Daar wilde ik je graag voor bedanken.'

'Graag gedaan', zei Melissa. 'Trouwens Peter nu je hier bent. Ik had het gisteravond al aan je vrouw willen vragen, maar het schoot er bij in. Zou het personeel misschien nieuwe kleren voor mij willen maken. Kijk, dit kan echt niet zo langer.' Ze stond op en liet mij het overtuigend bewijs zien. De knoop van haar broek stond open en een enorme buik puilde uit de opening.

Mijn ogen moeten nog groter geworden zijn op het moment dat ze haar shirtje iets omhoog deed. In vol ornaat toonde zich een grote pens die royaal over de broekband heen viel. Met geen mogelijkheid was die buik in de broek te persen, dat werd mij daar wel duidelijk. Ik probeerde de vergelijking te maken met het meisje dat hier een paar maanden eerder binnenkwam. Er was werkelijk geen overeenkomst te bespeuren.

'Euh, ja', stuntelde ik om zoveel openheid. 'Ik zal het morgen aan Mira vragen. Zij is onze naaister en beheerst naald en draad als geen ander. Zij kan wel iets voor je maken. We kunnen binnenkort ook wat kleding in de stad kopen, als je dat wil.' Ze knikte. 'Als Mira iets maakt, lijkt het me voorlopig wel genoeg.' Ze klopte op haar buikje. 'Je personeel kookt gewoon veel te lekker voor mij.' Ze gaf er een knipoog bij en nam een nieuwe candybar in haar hand. Ik knikte. 'Ja, het eten is hier goed.' 'Misschien wel een beetje te goed voor mij.' Haar mond ging open en nam een grote hap van het snoepgoed. Ik liep weg en was echt een beetje van slag, moet ik heel eerlijk zeggen.

Een weekje later had Mira 3 nieuwe sets kleding gemaakt voor Melissa. Ze zaten een stuk losser dan de eerdere om haar lichaam. Volgens mij vond Melissa dat helemaal niet erg, zo kon ze haar nieuwe gewicht wat beter verhullen. De kleren stonden haar erg goed, vond ik. Dat ze wijd zaten, zorgde ervoor dat het allemaal wat minder opviel.

Lees deel 12: Meer eten klaarmaken »

Reacties

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)