donderdag 8 maart 2018

25 kilo erbij gegeten - Buik (107)

Een prachtige foto deze week van een mooie volle dame. Ze vertelt erbij dat ze de laatste 2 jaar maar liefst 25 kilo erbij heeft gekregen. En dat kun je wel zien op deze foto: wat een buik.


Het meeste vet is in haar buik gaan zitten. Het staat haar bijzonder goed die flinke pens die ze gekregen heeft. Niet verkeerd. Ze is dan ook wel ook heel erg gek op vet eten. Een chipszak moet leeg, net dat ze gek is op lasagne en taartjes.

Voorbij de 100 kilo

Deze buik is de 100-kilo-grens voorbij. Dat kun je aan alles zien. Hij bolt al tevreden naar voren, hangt al een beetje en hij is niet meer te verbergen. Als ze zit, ligt hij al heel mooi een eindje op haar bovenbenen.

Het zijn geen subtiele lovehandles die je langs haar zij ziet. Haar buik pakt de breedte en ik vermoed dat het mensen in haar omgeving ook wel begint op te vallen.

Flinke vetrol

Ik kan ontzettend genieten van de ronde vorm die haar buik heeft gekregen. Overigens verraadt haar rug ook een heel flinke vetrol, die zich lekker bolt onder het beha-bandje. Echt een plaatje om van te genieten.

Als kijker vraag je je af hoe lang de broek het houdt. Waarschijnlijk weet haar riem de broek nog omhoog te houden. Want ik denk dat de broek snel afzakt: te klein.

Hoe ziet deze buik er uit als ze nog een beetje dooreet. Nog 25 kilo erbij. Zou dat een goed idee zijn?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten