Buik 54 – Een handje vol

Een onscherpe foto, half in het duister maar zo veelzeggend. Begint de buik bij de bolling van voren. Of ligt het echte buikvet verscholen in de dikke vetrol opzij? De dame van deze buik lijkt zich de laatste mening toebedeeld. Al is bij deze foto ook het gezichtspunt bepalend.

Het lijkt of je op haar zij kijkt. Maar ze is half gedraaid. Zo toont ze gedeeltelijk ook haar buikrol van voren. En dat maakt deze foto spannend. Zeker ook in het buikvet dat verscholen zit onder haar borsten. Daar welft namelijk nog flink wat buikvet. Het is niet duidelijk of dit in een aparte vetrol is samengeperst. Of dat de bovenbuik een geheel vormt.


Buikrol

Het spannendste element is echter de manier waarop ze de buikrol vasthoudt. Haar duim en wijsvinger omklemmen de vetmassa trots. Het is een stevig hand vol dat ze in haar hand heeft. Boven en onder het vastgeklemde deel vet zit nog veel meer. Het is een plaat vol weelde.

Het buikvet loopt overtuigend verder naar achteren in de richting van haar billen. Ook welft de bovenbuik over de onderbuik heen. Daarmee ligt haar navel verstopt in het buikvet. De onderbuik blijft een beetje achter in de groei. De bovenbuik is het grootste en ook het zachtste.

Buikrol vasthouden

Daarmee ontluikt dit plaatje de begeerte om deze buikrol ook eventjes vast te mogen houden. En dan zachtjes heen en weer te schudden. ZOdat het hele lichaam in beweging komt. Inclusief de mooie borsten. Zo droom je langzaam weg in dit mooie plaatje.

Reacties

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)