dinsdag 14 augustus 2012

Buik 79 - Zonovergoten buik

Een foto van een trouwe volger van onze blog, een volle buik in de volle zon. Wat wil je nog meer? De bezitter van al dit moois stuurt regelmatig een update van haar buik. Vandaag vanuit een zonovergoten Spanje waar ze zich al enige tijd tegoed doet aan eten en drank. Natuurlijk wat meer dan goed voor haar is. Maar dat vinden wij helemaal niet erg.

Ze geniet van eten en dat heeft zijn consequenties. Niet dat dit erg is. De welvingen zien er heel sexy en opwindend uit. Er ontpopt zich meer en meer een volle buik bij deze schoonheid.


Buik op schoot

Een foto van de buik op schoot hebben we nog niet gekregen van haar. Ze draagt een navelpiercing en dat zien we hier niet. We krijgen een aangename blik van opzij. Ook iets vanaf beneden gezien. Het maakt alles nog indrukwekkender.

Haar buik bolt zich meer en meer naar buiten. De geneugten van het leven tekenen zich steeds sterker af in de rondingen. Ook zijn de striemen op haar bovenbenen heel mooi. Op haar buik beginnen de eerste striemen zich ook aan de buitenwereld te laten zien.

Onderbuik in de zon


De onderbuik welft fraai naar voren en ligt al een klein stukje op haar schoot. Het begin van de buikband is duidelijk zichtbaar op deze foto. Ze is niet meer slank te noemen. Hoe ziet deze buik eruit als ze volgend jaar in Spanje terugkomt. Sterker nog: wat zouden haar vrienden zeggen als ze terug komt van vakantie?

Eerdere afleveringen van deze buik

Bekijk ook eerdere afleveringen van deze schitterende buik:

Ook met je buik op mooidik?
Ben je een dikke vrouw met een mooie buik of heb je een vriendin met een mooie welving van voren?  Schroom niet en maak een mooie foto van je buik. Stuur hem eventueel met het verhaal van jouw buik op naar mooidik. Wie weet beland jij volgende keer op deze mooie plek met je mooie buik. Net als deze schoonheid.

1 opmerking:

  1. heel mooie buik en al een heel eind op weg. Zou het zachte vlees graag onder mijn handen voelen.
    Arno, Alkmaar.

    BeantwoordenVerwijderen