Buik (39) – Naar rechts

De laatste foto uit een serie van 4. De dame op deze foto is het afgelopen jaar flink aangekomen. Ze is er trots op. Daarom stuurde ze deze foto's naar de mailbox van mooidik. Voor een bespreking in deze buikblog. Ze mag het weten ook: we raken niet uitgepraat over deze mooie, mollige en ronde buik. Vandaag de laatste uit een serie van 4. Opnieuw van opzij, de rechterkant, in een bijzondere houding.

De eigenaresse van dit prachtbuikje drukt haar nieuwe buikje iets vooruit. Het laat haar buik weer van een heel andere kant zien. De broek staat nog altijd open. Vorige zomer paste ze deze nog goed, schreef ze in het mailtje bij deze fotoserie. Nu gaat het niet meer. De buik neemt teveel ruimte in. En dat zie je op deze foto heel goed. Hij wijst trots en eigenwijs vooruit.


De buik krijgt wat hulp door het been dat ergens op leunt. Het maakt de foto nog mooier. De buik bolt extra naar voren omdat de vrouw ietsje achterover leunt. Het geeft een heftig effect. De navel is prominent in beeld. Geen twijfel kan er meer bestaan: hier staat een mooie vrouw met een prachtige buik.

Klein stukje naar beneden gezakt

De broek is zelfs een klein stukje naar beneden gezakt. Een klein stukje van haar slipje is zichtbaar. Ook hier staat de broekzak een stukje open. De stof van deze te kleine zomerbroek staat helemaal strak. Zo is er geen stof meer over voor de broekzak. Ook helpt de open broek mee om de buik in vol ornaat te tonen aan de buitenwereld.

De hand op de bil spreekt erg tot de verbeelding. Vooral ook omdat je goed ziet dat haar achterste flink aan rijkdom verworven heeft. De zomerbroek snijdt dwars door de bil heen. Het vet welft boven en onder het koord van de broek heen. De grote, bolle lovehandle doet de rest. Hij ziet er overweldigend en goedgevuld uit. De hand die op de bil rust, doet de rest.

Imposante bolling

Maar het meest in het oog springt de imposante bolling. De buik is zichtbaar gegroeid rond de navel en heeft er een mooie vetlaag bijgekregen. Heel indrukwekkend begint de bolling bij de borsten, wijst het verste naar voren bij de navel en krimpt dan rap weer in.

Het zal niet lang meer duren of deze buik gaat hangen. Hij wordt nu nog krachtig in bedwang gehouden door de strakstaande huid. Maar de zwaartekracht gaat winnen. Dat weet ik zeker. Tot dat moment kun je genieten van de buik die fier en trots vooruit wijst. Het moment dat hij gaat hangen is groots en meeslepend. Hij zal er kleiner door lijken. Daarom is het zo mooi om deze buik zo trots en fier vooruit te zien wijzen.

Volgende week

Volgende week verschijnt weer een reguliere aflevering van de buikblog. Een foto ergens geplukt van het net. Heb jij ook een mooie foto van je eigen buik of ben je net je vriendin aan het vetmesten? Stuur het resultaat naar de mailbox van mooidik. En wie weet komt de buik in aanmerking voor 1 of meerdere (!) besprekingen op deze blog.

Reacties

  1. Tering, wat ben je toch een lekker ding. Moet je die heerlijk bolle zachte buik zien. En die heerlijke borsten erop!
    Zoals ik ook bij foto 37 zei, ik wil je graag ontmoeten.
    Reageeer hierop en we spreken wat af!! Je krijgt er geen spijt van.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)