Buik 61 – Van opzij – update

De eigenaresse van de heerlijke buik van vorig week, stuurde wat later nog een paar foto's voor deze blog. Ze neemt dagelijks toe schreef ze. Daarvoor snoept en eet ze waar ze maar zin in heeft. Ze geniet van haar nieuwe rondingen. In de badkamer voor de spiegel is deze foto genomen. Hij toont hoe bol haar buikje inmiddels staat.

In haar omgeving maken mensen al opmerkingen over haar nieuwe postuur. Zou je dat wel doen? Kun je niet beter wat afvallen. De eigenaresse van deze heerlijke buik doorstaat de kritiek allemaal en doet wat ze moet doen: genieten. De nieuwe rondingen die zich om haar mollige lichaam vormen, spreken boekdelen.


Prachtig bollen

Op deze foto bolt haar buik prachtig naar voren. Wat een volle buik is het aan het worden. Hij begint zelfs al een beetje te hangen. De onderbuik welft al een eindje over haar bovenbenen. Het ziet er buitengewoon aantrekkelijk uit. Deze zwaartekracht krijgt meer vat op het nieuw verworven gewicht.

Naast de volle onderbuik die begint te hangen, trekt de brede vetband op haar rug de aandacht. Hij bolt precies onder de beha band. In vol ornaat wijst hij prachtig naar achteren. De plooi op de rug begint aardig diep te worden. Het ziet er oogstrelend uit. Als bewonderaar krijg je veel zin om deze vetband vast te pakken en zachtjes te kneden.

Voedingsstoffen

Overigens weten haar borsten ook genoeg voedingsstoffen te onttrekken aan het overdadige eten dat deze dame tot zich neemt. Ze bollen overweldigend in de te kleine beha. Het tietenvlees welft over de beperkingen van de beha heen. Ze laten zien dat de weelde bezit neemt van dit volle lichaam. De rondingen krijgen nog meer vorm dan eerst.

Reacties

  1. Hmmm volgens mij heeft deze dame ook een goddelijk lekker kontje in wording...

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)