Vet bijbaantje (6) – Dromen van 100 kilo

De slanke en atletische Martha heeft een bijbaantje gevonden in de snackbar van haar jeugdvriendinnetje Petra. Martha raakt echt bedreven in de bereiding van vette snacks. Ze begint er zelfs van te houden. Dat blijft niet zonder consequenties en ze past haar kleren niet meer. Als ze Tim tegenkomt, verleidt hij haar niet alleen in de liefde.

Lees eerste het eerste deel van Vet bijbaantje: Goed doorbakken »

Dromen van 100 kilo


De volgende dag werkte ze gewoon weer in de snackbar. Tim moedigde haar aan te proberen de hele tijd door te eten, zodat ze flink zou aankomen. Ook zei hij dat ze veel milkshakes moest drinken. Dat leverde een flinke aanwas op. Hij zou het zo geil vinden als ze nog wat aankwam. Gewoon eventjes naar de 100 kilo, om te zien hoe haar dat zou staan. Martha vond het zelf ook een opwindend idee.

Ze stond die dag weer eens in de zaak met Petra. Ze waren intussen echte vriendinnen geworden die lief en leed deelden. Martha vertelde de hele tijd over Tim. Hoe lief hij voor haar was en dat ze gewoon lekker mocht blijven eten van hem. 'Hij vindt het niet erg dat ik dik ben. Hij vindt het zelfs opwindend en vraagt of ik wat wil aankomen.'


Petra geloofde haar oren niet. 'Iedereen zeurt tegen mij dat ik te dik ben en hij houdt ervan,' zei ze tegen Martha. Martha had de laatste tijd wel in de gaten gekregen dat ze best veel aandacht kreeg van mannen en vertelde het aan Petra. 'Je moet maar eens goed opletten. Ik denk dat behoorlijk wat mannen op dik vallen. Volgens mij zijn er ook genoeg heren die wel op jouw rondingen vallen.'

Martha kneep speels in de dikke kont van Petra. 'Want volgens mij ben ik niet de enige die hier de laatste tijd is aangekomen.' Petra werd rood. Nee, inderdaad. Het lekker dooreten van Martha had haar ook aangemoedigd om het goed te nemen. De 120 kilo die ze woog toen Martha in de zaak kwam werken, waren allang niet meer alleen. Ze werden vergezeld met nieuw, vers vet.

Haar buik was nog meer gaan hangen en had zich wat verder uitgebreid in de breedte. Als ze zat lag haar enorme buik op haar bovenbenen en viel tussen haar benen in. Het was overweldigend om te zien hoe groot haar borsten waren geworden. Ze puilden boven het schort uit. De spleet tussen haar enorme memmen viel overduidelijk in het zicht als ze lichtjes voorover hing.

Ze merkte het ook bij het lopen. Meer dan ooit schudde al haar vet heen en weer. Haar lopen veranderde nog sterker in waggelen. Haar lichaam probeerde het schommelen van het vet zoveel mogelijk te corrigeren. Als ze ging zitten, merkte ze dat ze haar benen wat meer spreidde om haar buik wat meer ruimte te geven.

Wanneer ze 's avonds lekker voor de televisie zat, legde ze haar hand op haar buik. Dan schoof ze met de vlakke hand over de enorme hoeveelheid buikvet die ze hier had gevormd. Dan at ze een zakje snoepjes leeg die ze van de snackbar had meegenomen. Of verdween een zakje chips in dat enorme lijf van haar.

Zeker, Petra was ergens ontevreden over haar gewicht. Ze meende dat ze op straat nagekeken werd en dat geen enkele man in haar geïnteresseerd was. Maar als ze dan thuis zat op de bank en met haar handen over haar vette lijf streelde, dan wist ze dat ze dit niet wilde missen. Maar al te vaak verdwenen haar vingers nog meer naar beneden en wist ze zich snel tot een hoogtepunt te brengen.

Nu stond ze met Martha in de snackbar. Het was niet druk. De klanten leken weg te blijven. Petra moedigde Martha aan een kroketje mee te eten. 'Hoeveel kun jij er op?' vroeg ze. 'Het zijn kleine kroketjes en deze zak is morgen niet meer goed.' 'Ach ik denk dat een stuk of 10 er wel in moeten kunnen.' 'Achter elkaar, zonder pauze?' 'Jawel, maar wel met een glas cola', antwoordde Martha.

De kroketjes gingen het vet in. Een glas heerlijke cola werd bereid. Martha kon daar geen genoeg van krijgen. Petra had haar ook al weten te verleiden tot het drinken van de echte, pure cola. Dat leverde tenminste smaak op. De kroketjes kwamen het vet uit. Dropen nog na en verschenen op een bord. Petra deed er extra mosterd en mayonaise bij. Martha likkebaardde. Hier had ze echt zin in. Ze fantaseerde hoe Tim vanavond haar lichaam zou liefkozen.

De eerste 6 schoof Martha zo naar binnen. Daarna ging het lastiger en bij de 8e merkte ze dat ze eigenlijk vol was. 'Ik kan niet meer', pufte ze. 'Toe nog 2', gaf Petra als reactie. 'Die 2 kunnen er echt nog wel bij.' Ze tikte op de buik van Martha die door de nieuwe vetaanwinst zachtjes nasidderde. Het voelde best opwindend, vond Martha. 'Als je de 100 wilt halen, moet je echt nog even dooreten.'

Martha opende haar mond, terwijl Petra de kroket diep in de mayonaise doopte. Ze voerde de vette hap in de geopende mond van haar vriendin. Voor Martha er erg in had, was hij al weg. Ze nam een grote slok cola. 'Toe de laatste. Je kunt het', moedigde Petra haar aan. En doopte de laatste kroket in de minstens zo vette mosterd.

Het smaakte heerlijk ook al had ze 9 kroketjes naar binnen gewerkt. Martha voelde haar tong nog tintelen door de mosterd. Ze merkte dat de zachte ragout in combinatie met het knapperige korstje haar goed deed. Hoe had ze ooit zo kunnen gruwen van dit overheerlijke voedsel? Ze vermaalde de laatste hap. Het leek wel of haar lichaam op barsten stond.

Elk moment kon haar overvolle maag uit elkaar knallen. Het voelde of er werkelijk helemaal niks meer bij kon. 'Weet je wat nu lekker is?' zei Petra liefdevol tegen haar. 'Een lekkere, koele milkshake. Je laat de zachte vloeistof langzaam in je maag glijden en voelt hoe het zich vermengt met de kroketjes. De ervaring is werkelijk ongekend. Ik kan het zeggen uit eigen ervaring.'

Petra gaf er een veelbetekenende knipoog bij. Martha wist niet wat ze ervan moest denken. Haar maag leek elk moment wel uit elkaar te knallen en nu suggereerde Petra dat de loodzware milkshake een genot was om op te drinken. Het leek wel of ze Martha echt uit elkaar wilde laten knallen. Martha wreef over haar volle maag en voelde hoe strak haar huid gespannen stond.

Haar buik wees een flink eind naar voren. Het leek wel of Martha in de zevende maand van een zwangerschap zat. Zo strak wees haar buik naar voren. Bovenop haar onderbuik stak haar maag eigenwijs uit. Alsof er een bijna voldragen kind in zat dat elk moment geboren kon worden. Ze wreef over haar strakgespannen maag en voelde hoe vol ze zich wel niet gegeten had.

'Weet je wat je moet doen, als je zo vol zit?' zei Martha. 'Ga rustig zitten, leun een eindje naar achteren, dan doe ik het even voor.' Petra ging achter haar stoel staan en legde haar hand op de volle buik van Martha. Zachtjes masseerde ze de vetmassa. De buik schudde heen en weer. Wat een zalig gevoel was dit.

Het rietje van de grote milkshake kwam in de buurt van haar mond. Ze voelde het rietje haar mond binnendringen en zoog. 'Goed zo', zei Petra. 'Je hoeft alleen maar te zuigen.' Martha zoog zich helemaal vol. Het leek of ze elk moment uit elkaar kon barsten, maar het voelde ontzettend lekker. Martha wist niet goed wat ze hiervan moest vinden. Zeker toen Petra opnieuw over haar dikke buik wreef.

Petra trok Martha's volle buik iets omhoog en liet hem weer vallen. Martha merkte dat de strakgespannen huid zelfs haar klitje in beroering bracht. 'Ga maar even naar de wc', fluisterde Petra in haar oor. Ze duwde een vibrator in haar hand. Martha stommelde naar de wc. Vol van het eten, maar nog veel meer vol van de indrukken. Wat moest ze hier van vinden?

Lees deel 7: Vet voorbeeld »

Reacties

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)