Opgewonden - Feeder wordt feedee (3)

Monique verleidt de dikke Chris in zijn auto. Ze heeft hem vetgemest. Hij komt vast te zitten als ze gaan vrijen.

Opgewonden

Terwijl het mij zo gigantisch opwindt. Wat een vet lijf heeft hij. Ik kan het niet laten om mijn hand tussen de stoelen en zijn lijf te wringen. Eventjes wrijft mijn hand over zijn broek bij zijn pikkie. Ik wil hem helpen om net zo opgewonden te raken als ik.

'Wat is er aan de hand schatje? Zit je vast?' kir ik van de pret met een gelukzalige brede glimlach op mijn gezicht. 'Het lijkt er een beetje op dat je te breed bent om mij te kunnen volgen.'

'Boehoe, vind je dit soms leuk?' vraagt hij. Hij bloost over zijn hele lichaam. 'Kijk maar uit, want die dikke reet van mij kan goed bij je naar binnen stoten hoor.' Ik voel hoe zijn opmerking mijn hele lijf verder opwindt. Wauw, wat is dit geil. Ik grom ongeduldig. 'Tuurlijk vind ik dit leuk, maar ik vind het nog leuker als je hier bij me komt.'

Chris trekt zijn zware lijf naar achteren en worstelt zich vrij tussen de stoelen. Hij stapt uit om achter bij de ruimte passagiersdeur naast mij in te stappen. Mijn libido schiet mijlenhoog. Alles, deze krappe plek en zijn veel te vette lijf, het maakt mij helemaal gek.

Ik ben er snel bij, trek hem razendsnel naar binnen. De deur achter hem valt dicht. Ik scheur zijn overhemd los en trek aan zijn shirt. Ik wil hem snel op de rug hebben. Ik zie hoe zijn buik onder zijn shirt vandaan puilt, vlak boven zijn strakke boxershort. Onderwijl probeer ik zijn broek verder naar beneden te krijgen. Dan weet ik zijn lul te pakken te krijgen. O jeetje, wat is die mooi. Vet en stijf tegelijk. Het vet is niet alleen in zijn buik gaan zitten, zijn lul oogt vol en breed. Net zo als de rest van Chris lijf. 

Alle fantasie en films die ik gezien heb, grijp ik aan voor dit moment. Ik weet precies uit alle vieze boekjes die ik gelezen heb, hoe ik dit moet aanpakken. Ik laat zijn stijve pik tussen mijn lippen glijden en draai met mijn tong rondjes over zijn eikel. Mijn hoofd trekt mee over de pik heen, laat weer los en beweegt ritmisch mee terwijl hij kreunt. Wat is dit gaaf. Ik merk hoe hij meedeint met mijn pijpen. Zijn kolossale pens beweegt mee met zijn ademhaling en mijn heen en weer gaan. Hij kreunt harder en harder. Hij ademt sneller en snellen. En ik word zo nat beneden.

Dan kom ik overeind, kijk met mijn zaadvragende ogen hem aan en zeg dat hij me nu echt moet neuken. Nu is het zijn beurt om het heft in handen te nemen. Ik laat hem gaan. Ik kan niet stoppen met denken aan zijn stijve pik. Ik proef de smaak nog in mijn mond. Hij doet voorzichtig en wild tegelijk. Het is de eerste keer. Mijn atletische lijf kronkelt om zijn vette lichaam. Hij glijdt over mij heen, zuigt aan mijn tietjes. Zijn handen kruipen onder mijn billen en duwen mijn schaamlippen open. Zijn pik voel ik naar binnen stoten in mijn overgeile pruim.

Zijn volle gewicht drukt op mij. Wat voel ik mij geil. Ik merk hoe hij stoot en voel hoe zijn buik tegen mijn lijf drukt. Wat is dit onnoemlijk lekker zeg. Overal om me heen kronkelt mijn lijf. Ik grijp met mijn handen zijn vetrollen en knijp overal in het zachte vet. Zijn buik is wel het lekkerste. Wat is dit een schommelende en deinende massa. Ik schreeuw het uit van genot. Dit is echt leuk.

Dan draait hij mij om en laat zich voorzichtig van achteren in mijn glijden. Ik voel hoe hij binnendringt en kan het niet laten om heel hard te kreunen. Mijn hele lichaam schokt. Wat is dit een sensatie. Hoe diep hij in mij weet te komen, terwijl zijn grote buik op mijn billen drukt en mijn hele lichaam zucht onder zijn grote lijf. Wat is hij vet. Hij trekt aan mijn haar en stoot door. Dan snel, dan langzaam. 

Ik smeek of hij me harder wil nemen en voel een hoogtepunt komen. Wat een krijs komt er uit mijn mond. Nog een keer, terwijl een nieuw hoogtepunt komt en mijn klitje helemaal samentrekt van genot. Dan laat hij een harde schreeuw en weet ik dat hij ook klaar is. De ramen van de auto zijn helemaal beslagen. Je kunt niet meer naar buiten kijken.

Het is de beste seks geweest die ik in mijn hele leven heb gehad. Alle latere seks valt in het niet bij deze ervaring. Beginnen met je hoogtepunt valt niet mee. Alle bergen die je later tegenkomt, zijn lager dan de hoge besneeuwde toppen van deze ervaring.

Dat semester, hebben we elkaar nog geregeld gezien. Ik krijg het zelfs voor elkaar dat hij nog een paar kilo aankomt. Hij is kansloos in ons atletiek-team. De trainer wijst hem erop en zegt dat hij anders niet meer hoeft te komen. Zo valt hij nog voor de zomer af en verdwijnt mijn obsessie met zijn kilo's. Al snel daarna raken we elkaar uit het oog. Ik heb hem nooit meer gezien. Op zijn Facebook ontdek ik dat hij in het hoge Noorden is gaan wonen en een brave huisvader is.

Lees deel 4: Dubbel in jaren en gewicht »

Dit is het 3e deel van het vervolgverhaal Feeder wordt feedee. Elke vrijdag verschijnt een nieuw deel.

Reacties

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)