Wonderpil - Moeder en dochter (18)

Op vakantie met haar moeder en haar moeders vriend, ontdekt Sanne het geheim hoe haar moeder toch zo snel dik is geworden. Ze krijgt van Henk de sleutel tot het geheim in de vorm van een wonderpil.

Wonderpil

Daar loopt ze met haar grote bolle buik voor zich uit in de richting van het zwembad. Ze laat zich in het water vallen. Wat een plons is dat zeg. Ze voelt zich heel dik en merkt dat ze anders drijft in het water. Haar buik komt een stuk boven het water uit als ze op haar rug ligt. Het ziet er heel imposant uit, waarbij haar borsten ook mooi omhoog wijzen.

Wat voelt dit geweldig. Ze laat zich rondjes draaien en voelt hoe het water haar omhoog drukt, meer dan vroeger. Wat is dit heerlijk. Haar bikinitopje weet nog maar nauwelijks haar borsten te bedekken. Net als dat haar slipje helemaal verdwenen is onder haar grote buik.

Als ze het zwembad uitklimt, ziet ze Henk zitten. Haar moeder is er niet. Hij gebaart. Bij hem aangekomen zet hij een heerlijke warme maaltijd voor haar neer. Flinke worstjes vol met saus verdwijnen in haar mond. Wat is dit geweldig. Voor ze er erg in heeft is de hele schaal met vlees in haar buik. Wat heeft ze een honger gekregen. Het lijkt of haar eetlust in die paar dagen meer dan verdubbeld is.

Haar moeder komt eraan en Sanne ziet dat haar moeder evenmin achterblijft. Wat een grote buik draagt zij voor zich uit. Ze lijkt wel hoogzwanger. Haar moeder laat zich vallen in de strandstoel en gebaart naar Henk. Waar blijft mijn eten. Willeke kijkt haar dochter Sanne streng aan. 'Er is genoeg hoor', zegt Henk. 'Ik haal lekkere verse voor je.'

'Let je wel een beetje op', zegt haar moeder. 'Ja hoor', glimlacht Sanne. Ze wijst naar haar moeder. 'Bij jou is ook geen gebrek aan eetlust, zie ik.' Haar moeder kan er wel om lachen. Als Henk terugkomt met worstjes en ander vlees van de barbecue voor haar moeder Willeke en een grote schaal ijs voor haar, vergeet haar moeder alles. 'Hmmm', zegt ze. Het vet druipt uit haar mond. 'Wat is dit lekker.' Ondertussen verdwijnt de schaal met ijs in de buik van haar dikke dochter.

De sporttas gaat meerdere keren per dag open. Dan trekt Sanne zich terug in haar hotelkamer en maakt de voedingsrijke shakes klaar. Voor het hongergevoel neemt ze de pillen die Henk zorgvuldig voor haar heeft uitgezocht.

De eerste dagen heeft ze het nog niet zo in de gaten. Al begint ze steeds meer te luieren. Na de overvloedige lunch, neemt ze 's middags een rustmoment om even heerlijk een paar uur te slapen. Voor het slapen gaan, drinkt ze dan een grote beker met shake. En als ze wakker wordt, weer eentje.

Dan waggelt ze daarna in de richting van het zwembad. Wat een leventje zeg. Ze laat het eten soms ook brengen en 's nachts zorgt ze ervoor dat ze nog wat te eten heeft staan. De laatste nachten wordt ze namelijk midden in de nacht wakker met een reuzenhonger.

Zo geniet ze meer en meer van de lome dagen. Ze rust heerlijk uit en geniet van dit leventje in luilekkerland. Wat is dit lekker zeg. Ze eet haar buikje de hele dag tonnetje rond. Zwemt soms een stukje, om daarna buiten adem zich weer in de strandstoel te laten zakken. Ze ziet wel dat haar buikje de hele dag tonnetjerond staat van al het voedingsrijke eten dat ze naar binnen stouwt gedurende de dag.

Lees deel 19: Reuzenhonger »

Dit is het 18e deel van het vervolgverhaal Moeder en dochter. Elke vrijdag verschijnt een nieuw deel.

Reacties

  1. Dat wordt binnenkort een nieuwe bikini uitzoeken, met een touwtje tussen haar billen omdat de stof van van haar huidige badkleding toch al niets meer bedekte.
    Ben wel benieuwd wat de weegschaal nu aantikt. Tijd voor weer een nieuwe weegsessie.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)