Kamerolifantje - Moeder en dochter (14)

Sanne hoort dat haar moeder bewust dikker is geworden. Na de eerste schok merkt ze dat het haar fascineert hoe haar moeder verandert in een kamerolifantje.

Kamerolifantje

Sanne bekijkt het allemaal nog eens aandachtiger de volgende dagen. Ze let vooral op haar moeder. Inderdaad, ze eet de hele dag door. En als ze zelf niet iets in haar mond stopt, dan doet Henk het wel. Het lijkt of ze onverzadigbaar is zoveel verdwijnt er in haar mond.

Sanne kijkt ook goed naar Henk. Ze ziet dat hij wel erg veel aandacht geeft aan haar moeders buik. Zijn ogen kunnen er niet vanaf blijven en zijn handen helemaal niet. Ze ziet hem de hele dag met zijn handen over haar vette pens gaan. Sanne ziet hoe haar ogen dan sluiten van genot. Wat een overweldigend geilheid van de 2 tortelduifjes.

En het nieuwe eetpatroon krijgt zijn uitwerking op haar moeders lijf. De weelde slaat royaal toe. Sanne durft haar moeder niet meer te vragen hoeveel ze weegt. De kledingmaten blijven maar groter worden. Bij het wassen, kijkt ze stiekem op de waslabels om de maat te achterhalen. Maar haar moeder loopt intussen rond in maat 44, maar misschien is het ook wel 46.

Haar buik wijst steeds verder naar voren. De broeken worden steeds breder, want Willekes achterste krijgt steeds bollere vormen. Net als dat Sanne ziet hoe groot haar moeders boezem aan het worden is. Haar moeder is een forse vrouw aan het worden. Als ze uit haar werk komt, ploft ze op de bank en gaat er de rest van de avond niet meer af. Alleen maar voor het diner, maar ook dat brengt Henk haar steeds vaker zodat ze zich nauwelijks meer beweegt.

Sanne ziet dat er elke dag 3 grote chocolade repen van Cotedor in haar moeders werktas verdwijnen. Henk stopt ze er elke avond in. Net als dat hij haar lunch klaarmaakt. In de grote lunchbox stopt hij lekkere broodjes hamburger, of broodjes met ham en kaas, vaak belegd met een groot ei. En die zijn als ze weer thuiskomt van haar werk uit de tas verdwenen.

Het nieuwe dieet werpt zijn vruchten af. Sanne geniet ervan om haar moeder te zien veranderen van een slanke vrouw in een volvette vrouw. Haar moeder hijgt al als ze een stukje moet lopen. Als ze een bezoekje brengen aan de stad, vraagt haar moeder om de haverklap om niet ergens even wat te gaan drinken.

Het is dan helemaal niet raar om een taartje te eten en dan verderop een groot ijsje te halen. Ook schuwt Willeke de McDonald's niet meer. Liep ze er vroeger met grote afschuw langs, nu kijkt ze bij elk fastfood-restaurant verlekkerd naar binnen.

Sanne heeft een gigantische moeder gekregen. Als ze naast haar moeder loopt, ziet Sanne hoe alles aan Willeke zwabbert en wiebelt. Wat is haar moeder veranderd. Het lijkt wel of ze in een nieuwe wereld leeft, sinds Henk in huis is. Sanne vindt het niet erg. Ze geniet ervan om haar moeder in een heus kamerolifantje te zien veranderen.

Lees deel 15: All inclusive »

Dit is het 14e deel van het vervolgverhaal Moeder en dochter. Elke vrijdag verschijnt een nieuw deel.

Reacties

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)