Zo moeder, zo dochter - Moeder en dochter (16)

Moeder Willeke en haar vriend Henk zijn met Sanne in Turkije. Ze maken een geweldige 'all inclusive' vakantie mee. Sanne merkt dat ze op haar moeder begint te lijken.

Zo moeder, zo dochter

Sanne durft niet in haar bikini door het hotel te lopen. Daarom draagt ze een veilige shirtje over de veel te strak zittende zwemkleding. Als ze bij het zwembad aankomt, ziet ze Henk al zitten. Hij wuift in haar richting. Er staan allemaal lekkere hapjes en drankjes op de tafel naast hem. Ze neemt plaats op de heerlijke ligstoel.

Haar moeder komt even later aangelopen. Zij heeft gewoon haar bikini al aan en Sanne ziet hoe haar moeders buik zachtjes meedeint bij het lopen. Als haar moeder zich neervlijt op de ligstoel, bewondert Sanne hoe haar moeder is geworden. Haar buik is blubberig, wijst een flink eind vooruit.

De buik zit duidelijk in de weg als Willeke wil plaatsnemen op de ligstoel. Hij valt dubbel tussen bovenbenen en borsten als ze voorover buigt om zich op de stoel te installleren. Als ze dan zich laat vallen in de stoel, ziet Sanne hoe haar moeders buik meedeint en nog lang heen en weer schudt op de kracht van de beweging.

Sanne kijkt met grote ogen naar het uitgedijde lijf van haar moeder. Wat is ze gigantisch geworden. Haar moeder is in de maanden dat Henk bij hun in huis woont, enorm vol geworden. De verdikking heeft ingetreden. Naast de flinke buik, ziet Sanne dat haar moeder ook dikkere armen heeft gekregen. Maar ook de bovenbenen en de billen. Allemaal groter geworden.

Maar misschien vallen haar moeders borsten nog het meeste op. Het lijkt wel of ze elk moment uit de beha kunnen vallen. De stof bedekt nauwelijks de helft van het tietenvlees dat zich daar ontwikkeld heeft. De ogen van Sanne lijken alleen maar groter te worden. Gelukkig onderbreekt Henk haar. Hij geeft haar een zoet drankje met allerlei hapjes naast het tafeltje. 'Hier', zegt hij. 'Een lekker apperatiefje. Dat heb je wel verdiend.'

Als Sanne zelf lekker ligt op de strandstoel, het zonnetje op haar buikje, eten binnen handbereik geniet ze. Wat voelt dit geweldig. Ze streelt over haar buikje. Het is flink gegroeid sinds Henk bij hun woont. Het goede eten heeft ook zijn sporen op haar lichaam achtergelaten. Als ze gaat zitten, nestelt zich een heuse bal tussen haar benen en borsten. Haar buik is beduidend voller geworden.

Onderwijl kan ze haar ogen niet afhouden van haar moeder. Wat is zij dik geworden. Haar moeder eet dan ook de hele dag. Ze ziet hoe Henk voor haar rent en allerlei lekkers haalt. Dat wil ze ook. Het is moeilijk om Henk een momentje voor zich alleen te hebben. Hij holt en vliegt de hele dag voor haar moeder. Hij maakt het haar zo gemakkelijk mogelijk. Overal vergezelt hij haar.

Hij gaat nog net niet naar de wc. Al heeft hij soms de neiging om ook dan zelfs mee te gaan. Op de terugweg neemt hij allerlei lekkers voor haar mee. Op zo'n moment weet Sanne even Henk te strikken. 'Heb je zo even voor mij?' vraagt ze hem als haar moeder naar de wc is. 'Wat is er?' 'Ik ben zo erg onder de indruk van mam. Ze ziet er zo mooi uit.'

Hij knikt naar haar. 'Ik vind haar zo mooi vol geworden.' 'Ja, ze is mooi vol geworden', zegt hij. 'Wil je haar nog dikker hebben?' Hij wordt rood en knikt verlegen. Sanne vindt dat hij er zo schattig uitziet. Als een heuse puber die betrapt wordt op zijn heimelijke genoegens. 'Maar het is bij jou ook niet helemaal weggebleven', zegt hij en geeft een knipoog.

Ze merkt dat ze rood wordt en voelt aan haar buikje. Inderdaad is ze ook best een beetje aangekomen. 'Ik zie je de hele dag snoepen', zegt hij. 'Volgens mij ben jij de laatste weken ook aardig gegroeid.' Nu voelt Sanne zich betrapt. Ze wordt nog roder. Inderdaad is ze wat dikker geworden. Het vetmesten van haar moeder heeft ook zijn sporen op haar nagelaten. 'Je moet het er ook lekker van nemen', zegt Henk. 'Het is ook heel lekker. Neem gerust.' En hij wijst naar de schaal cakes en taartjes op tafel.

Sanne pakt het bord en eet er snel een paar op. 'Snel, voordat je moeder komt', moedigt Henk haar aan. 'Ik wil ook zo worden', zegt ze met volle mond. Vlak voor haar moeder komt. 'Nog vetter', zegt ze snel. Ze ziet haar moeder al in de verte naderen. De buik bol. Het lijkt wel of ze een paar maanden zwanger is. Zo groot is haar buik opgezwollen. 'Ik breng je vanavond wel iets dat je een beetje kan helpen', fluistert Henk snel.

Lees deel 17: Lege schaal »

Dit is het 16e deel van het vervolgverhaal Moeder en dochter. Elke vrijdag verschijnt een nieuw deel.

Reacties

  1. Moeder en dochter zou toch moeten samenspannen om henk een koekje van eigen deeg aan te smeren en hem ook een ronde buik te laten kweken . Zoete wraak 😁 tof en geil verhaal 👍👍

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)