Naar de 100 - Moeder en dochter (13)

Sanne is stiekem heel benieuwd hoeveel haar moeder is aangekomen, maar ze merkt dat ze zelf ook niet de slankste is.

Naar de 100

Zo verglijden de maanden. Het eten neemt niet af. Eerder toe. Het lijkt wel of haar moeder de dagen alleen maar doorbrengt met eten. Het verbaast Sanne. Zij die altijd zo kritisch was op het eetpratroon van haar dochter, propt zich nu de hele dag vol. Het gedrag waar ze zich tegenover Sanne altijd zo had afgekeerd.

Sanne vindt het heerlijk om haar moeder een beetje extra te geven. Al lijkt dat helemaal niet nodig te zijn. Haar moeder eet de hele dag door. Zodra haar moeder thuiskomt uit haar werk gaat de werkkleding uit en trekt ze een lekkere slobberbroek aan. De koelkast gaat dan open en ze kijkt of Henk er iets in heeft neergezet.

Dan gaat ze zitten met een stuk taart of een schaal chips met de dip die Henk heeft gemaakt. Zo treft Sanne haar moeder in de kamer aan. Soms eet een hapje mee, maar vaker trekt ze zelf iets uit de kast en eet het even op haar eigen kamer op. Dan wacht ze tot ze Henk hoort thuiskomen. Hij slaat vrijwel meteen aan het koken.

Die avond eten ze een verrukkelijke pizza die Henk gebakken heeft. Tegenwoordig draait hij in 2 shifts. Anders is er niet genoeg. Willeke verstouwt zo een hele pizza weg en ook Sanne weet een flink stuk naar binnen te werken. De enorme roomijscoupe als toetje smullen de 2 vrouwen ook heerlijk naar binnen.

's Avonds vaak nog een flink stuk taart. Deze avond heeft Henk een heerlijke appeltaart gebakken. Overwelfd met een flinke laag slagroom nemen Sanne en haar moeder een flink stuk. Natuurlijk krijgt moeder Willeke nog een stuk van Henk. Zo gaat Sanne die avond met een lekkere volle maag naar bed.

Als Sanne 's nachts naar de wc gaat, ziet ze de slaapkamerdeur op een kiertje staan. Haar moeder staat in een innige omhelzing met Henk. Ze is naakt. Wat een enorme billen heeft haar moeder gekregen. Ze ziet hoe Henk over haar rug streelt en in haar vetrolletjes knijpt. 'Willeke, wat ben je lekker vet geworden', hoort Sanne hem zeggen. 'Heb je dat allemaal voor mij gedaan?'

Haar moeder kreunt onder het genot van de aanrakingen van Henk. 'Ja, allemaal voor jou', zegt ze. 'Heb je je vanmorgen gewogen?' vraagt hij. Ze kreunt. 'Hoeveel weeg je?' Hij klinkt lijzig van geilheid. '98, vanmorgen.' 'Jeetje, dat is meer dan 2 kilo in een week', steunt Henk. 'En ik wil nog vetter. Voer me nog vetter.' 'Op naar de 100', zegt Henk. 'Ja, 100', antwoordt Willeke.

Sanne schrikt van wat ze hier hoort. Is haar moeder bewust dikker geworden? Ze kan het niet geloven. Snel loopt ze verder naar de wc. Als ze weer in bed ligt, voelt ze hoe haar hart sneller klopt. Het is toch niet waar? Zou haar moeder zich gewoon laten volproppen door Henk? Haar moeder die altijd zo'n grote mond had voor elk grammetje dat zij teveel zou wegen. Ze kan het niet geloven en valt in slaap met het ongeloof nog in gedachten.

Lees deel 14: Kamerolifantje »

Dit is het 13e deel van het vervolgverhaal Moeder en dochter. Elke vrijdag verschijnt een nieuw deel.

Reacties

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)