Ophalen - Moeder en dochter (11)

Sanne is een paar weken alleen thuis geweest en haalt haar moeder en Henk op van hun cruise. Wie is die dikke vrouw naast Henk?

Ophalen

Sanne moet een paar keer goed kijken. Naast Henk staat echt een dikke vrouw. Ze moet zeker een kilo of 10 zijn aangekomen, denkt Sanne. Wat een gigantische buik heeft haar moeder gekregen in zo'n korte tijd. Sannes ogen puilen uit haar gezicht. Ze kan haar ogen gewoon niet geloven. Wat is dit?

Het shirtje dat haar moeder draagt, kruipt steeds omhoog. Dan ziet Sanne een reepje buik eronder uitkomen. Iets waar haar moeder eerder zo'n verschrikkelijke hekel had. Als haar moeder iemand zag met een te klein shirtje ergerde ze zich mateloos. Nu ziet Sanne hoe haar moeder het shirtje omlaag trekt. Ze maakt slechts 1 beweging en Sanne ziet weer duidelijk haar moeders buik. Die is goed verwend de afgelopen 2 weken.

Sanne had veel verwacht, maar dit spant echt de kroon. Wat is haar moeder dik geworden. Nooit gedacht dat iemand in nog geen 2 weken tijd zoveel kon aankomen. Ze dacht zelf dat de 5,5 van haar zoveel waren. Inderdaad er is in die 2 dagen nog een halve kilo bijgekomen, maar haar moeder is onbetwist kampioen. Er woont een dikke vrouw bij haar in huis. Al is haar moeders dochter ook niet de dunste.

De overvloed van de cruise heeft zijn vruchten afgeworpen. Dat merkt Sanne helemaal als ze haar moeder omhelst. Ze voelt het nieuwe vet daar haar moeder gekregen heeft. Haar borsten priemen een flink eind naar voren in het shirtje dat ze draagt. Net als dat haar kont in 2 flinke bollen is veranderd.

De spijkerbroek die Willeke draagt, is veel te klein. Ze draagt hem onder haar buik die een eindje over de rand heen welft. Willeke heeft echte lovehandles gekregen, daar in de Caraïben. Ze is lekker verwend daar op de boot. Sanne vermoedt zelfs dat haar moeder nauwelijks van boord is geweest en waarschijnlijk aan 1 stuk door heeft gegeten.

Sanne ziet hoe Henk speels in de nieuwe vetrolletjes van haar moeder knijpt. Hij geeft haar een snel knipoogje. 'Het was heerlijk', zegt hij met een brede grijns. 'Willeke heeft elk restaurant uitvoerig gezien van binnen.' Haar moeder kijkt alsof ze zich een beetje betrapt voelt. En dat is het natuurlijk ook.

Als haar moeder gaat zitten, schiet het shirtje dat ze aan heeft, een eindje omhoog. Sanne ziet hoe haar moeders buik zich aan haar laat zien. Haar moeder trekt meteen het shirtje naar beneden en kijkt haar betrapt aan. 'Ja, ik heb zeker genoten', zegt ze.

Henk is alweer naar de keuken gelopen om iets te halen. Hij komt terug met een grote koffie verkeerd waar hij als kers op de taart een flinke toet slagroom op heeft gedaan. In zijn vrije hand houdt hij een schaal met allemaal gevulde koeken erop. Sanne pakt er eentje vanaf en drinkt haar chocomel op. Ze vertrekt weer naar haar kamer om nog wat te gaan leren voor school.

Lees deel 12: Gevulde koek »

Dit is het 11e deel van het vervolgverhaal Moeder en dochter. Elke vrijdag verschijnt een nieuw deel.

Reacties

  1. Ik ben benieuwd hoeveel Willeke is aangekomen. Doet ze samen met Sanne nog een weegschaal sessie om elkaars nieuwe gewicht te bewonderen?

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)