Het rijk alleen - Moeder en dochter (10)

Sannes Moeder Willeke en haar vriend Henk zijn op cruise. Nu heeft Sanne heerlijk het rijk alleen.

Het rijk alleen

Willeke en Henk gaan op een 12-daagse cruise naar de Caraïben. Heerlijk op zee en de hele dag luieren op het enorme dek. Sanne blijft thuis. Ze geniet van het vrije leventje. Lekker uitslapen en doen waar je zin in hebt. Soms krijgt ze een kort berichtje van haar moeder. Maar het blijft voornamelijk stil.

Sanne weet thuis ook van genieten. Henk heeft een flinke voorraad voor haar aangeschaft. Ze ontdekt het al op de eerste dag, mag van hem pizza's bestellen als ze er zin in heeft. Ook snoept ze de hele dag door. Wat is het heerlijk, om je even helemaal te laten gaan als je moeder niet thuis is.

Ze heeft ook de frituur ontdekt. Lekker makkelijk en vooral heel snel. Het verbaast haar hoeveel ze wel niet op kan. Elke dag wat meer. Soms neemt ze lekker als lunch patat met een flink stel frikandellen, flink gedoopt in een dik mayonaise-bad. Extra genieten. Dit smaakt buitengewoon lekker.

Het is een dag voordat haar moeder met Henk zal terugkomen. Als ze die morgen haar broek omhoog wil trekken, merkt ze dat hij niet meer zo makkelijk dicht gaat. Ze laat de broek maar open en gaat even op de weegschaal staan. Inderdaad, er is 5 kilo bijgekomen deze afgelopen 10 dagen. Ze zit nu op 74 kilo. Jeetje, denkt ze, dat is een halve kilo per dag. Al dat gesnoep en die snacks hebben flink aangezet. Hemeltje, wat zal haar moeder denken als ze haar dochter terugziet.

Maar even later kan ze de verleiding toch niet weerstaan om de frituur weer aan te zetten. Nog een patatje en een vette snack erbij. Gewoon omdat het kan. Gewoon omdat er niemand bij is. Heerlijk!

Als ze klaarstaat op Schiphol om ze op te halen, ziet ze Henk het eerste. Ze trekt de hele tijd haar shirtje omlaag, omdat ze vreest dat haar moeder haar nieuwe vet ziet. Die 5,5 kilo moet iedereen wel opvallen, zou het niet? Maar ze kijkt nog eens goed. Wie is die vrouw naast Henk?

Lees deel 11: Ophalen »

Dit is het 10e deel van het vervolgverhaal Moeder en dochter. Elke vrijdag verschijnt een nieuw deel.

Reacties

  1. En dan komt de moeder moddervet terug van vakantie.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Laat die 2 zalige dikke meiden nu eens zoete wraak nemen op Henk zodat die dan ook een serieze ton meedraagt

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wil je foto,s sturen van je lichaam Sanne en Willeke

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Sanne's moeder zal wel zo vol in het gezicht zijn dat ze ze niet snel herkent. Haar kin die er eentje bij heeft gekregen.. de omhelzing zal wel erg zacht aanvoelen met al die zachte vetrolletjes.
    Je maakt het wel spannend zo Henk, ga zo door!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)