Bitterballen - Moeder en dochter (9)

Sanne ziet hoe haar moeder dikker wordt door Henk. Sanne besluit haar moeder een beetje extra aan te moedigen.

Bitterballen

Vrijdagavond, eindelijk weekend. Samen met haar moeder zit Sanne naar The Voice te kijken. Heerlijk. Sanne opent een grote zak chips en zet die tussen haar en haar moeder in. Flink glas cola erbij en voor haar moeder een biertje. Lekker languit op de bank.

De reclameblokken bieden Sanne de gelegenheid om een nieuw pilsje voor haar moeder te halen. Net als dat ze kort voor het laatste reclameblok de frituur aanzet voor een grote schaal met bitterballen. Even later zet ze die ook op tafel neer. 'O, wat lekker', zegt haar moeder verrast. Zo verdwijnt de ene na de andere bitterbal in haar moeders mond.

Natuurlijk neemt Sanne zelf ook af en toe een hapje. Het mag niet teveel opvallen, maar eigenlijk hoeft ze niet zoveel te doen om haar moeder vet te krijgen. Natuurlijk helpt Henk ook wel mee. Hij geeft haar moeder goed te eten. Hij kan ook ontzettend goed koken.

Zo verdwijnen niet alleen de bitterballen in haar moeder, maar ook de biertjes vloeien rijkelijk naar binnen. Kwestie van op tijd aanvullen als het ene biertje leeg is, een nieuwe neerzetten. Sanne ziet hoe haar moeder geniet van het eten en drinken. Dat kon ze vroeger niet. Ze voelt zich lekker verzadigd als de uitzending voorbij is. Ze klopt op haar ronde buik. 'Dat was lekker, Sanne'. Haar dochter krijgt er een dikke knipoog bij.

Het vierde pilsje gaat erin. Ze schenkt het voor haar moeder in het glas. Sanne merkt dat haar moeder een beetje aangeschoten raakt. Ze heeft niet helemaal in de gaten dat haar shirtje omhoog kruipt. 'Zal ik nog een schaaltje bitterballen voor je maken mam?' vraagt ze. 'Ja, lekker', zegt haar moeder. 'Ik zit nog lang niet vol.'

Sanne serveert de nieuwe schaal bitterballen en een vijfde pilsje neerzet. Ze kan zelf ook niet van de bitterballen afblijven en neemt zelf ook maar een pilsje. Waarom alleen haar moeder alles geven. Ze mag zelf toch ook wel genieten. Ze proosten samen. 'Ik ben zo gelukkig met Henk', verzucht haar moeder. 'Hij zorgt zo goed voor me. Misschien wel een beetje te goed.' Ze wrijft over haar buik en laat een boertje. 'Sorry. Hips.' De laatste bitterbal gaat naar binnen en ze neemt de laatste slok van haar biertje.

Precies op dat moment komt Henk de kamer binnen. 'Ik ga maar eens naar bed,' zegt Sanne. En ze verdwijnt naar boven. Ze weet ook wel wat er komen gaat. Haar moeder krijgt nog een lekkere traktatie van Henk en rolt zo met haar bolle buik het bed in. En Sanne geniet. Haar moeder die vroeger zoveel commentaar had. Ze is voorgoed om.

Lees deel 10: Het rijk alleen »

Dit is het 9e deel van het vervolgverhaal Moeder en dochter. Elke vrijdag verschijnt een nieuw deel.

Reacties

  1. Reacties
    1. Zekers, en ik denk dat later de moeder en henk sanne gaat vetmesten.

      Verwijderen
    2. kdenk dat Henk al bezig is met sanne vetmesten
      alleen heel sneaky
      zodat sanne pas merkt hoe dik ze echt aant worde is als het al te laat is om er iets aan te doen
      z'n prioriteit is nu de moeder
      maar tegelijkertijd wordt sanne voorbereid
      zodat als het moment daar is hij twee lekkere mestvarkentjes die zich vrijwillig door em laten vetmesten

      Verwijderen
    3. En sanne vind het ook geil dat ze haar moeder vetmest. De jonge feeder/feedee

      Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)