Reepje buikvet - Moeder en dochter (4)

Sanne merkt dat haar moeders nieuwe vriend een effect heeft op het gewicht van haar moeder. Maar haar moeder is niet de enige die eronder 'lijdt'...

Reepje buikvet

Het begint met een opmerking van haar vriendin Mirjam. 'Zeg Sanne. Ben jij niet een beetje aangekomen?' Het is pauze en ze neemt net een lekker hap van een broodje kroket uit de kantine. 'Hmmm', antwoordt Sanne. 'Geen idee.' Ze kijkt naar beneden.

Ze ziet dat er een reepje buikvet onder haar shirt piept. Niet ernstig, maar dit is niet eerder voorgekomen, bedenkt ze. 'Heeft je moeder er niks van gezegd', vraagt Mirjam. 'Nee, maar die is ook veel te druk met andere dingen. Ze is verliefd.' 'Ja, dan doen moeders rare dingen', lacht Mirjam.

Sanne ziet weer voor zich hoe haar moeder zeker net zoveel eet als zij. De hele dag door ziet ze haar moeder snacken. Ook laat ze zich goed opscheppen als Henk een heerlijke maaltijd gemaakt heeft. Zeker, hij kan geweldig koken. En hij schept royaal op. Ook voor Sanne.

Zeker het valt Sanne ook op dat ze wat voller is geworden. De spijkerbroek die ze een halfjaar geleden gekocht had, past ze namelijk niet meer en dat verontrust haar toch een beetje. Daarom gaat ze toch maar eens op de weegschaal staan. Ze merkt dat haar buik wat verder naar voren is komen te staan. Niet zover als bij haar moeder, maar genoeg om een beetje ongerust te zijn.

Haalde eerst haar moeder haar bij de les, nu lijkt ze het zelf te moeten doen. Al dat lekkere eten dat in huis rondzwerft, de marsjes, snickers en M&M's die overal verspreid lijken te liggen. Heerlijk en erg verleidelijk om er je tanden in te zetten. Sanne merkt dat er ongemerkt toch een flink aantal van die candybars door het mondje gaan.

Niet alleen bij haar, vooral bij haar moeder. Ze heeft er nog eens goed op gelet, maar het lijkt alsof Henk haar voert. Ze vindt eigenlijk dat ze haar moeder moet waarschuwen. Mam, pas op. Hij voert je gewoon dik. Alleen vindt Sanne dat niet gepast. Is haar moeder immers niet oud en wijs genoeg?

Ze zet haar voeten op de weegschaal. Merkt dat haar buik inderdaad wat boller is geworden. Het kost haar iets meer moeite om erover heen te kijken naar haar voeten. Ze tuurt naar de weegschaal. Er komt nog geen getal. Hij moet blijkbaar nadenken. Sanne voelt de opwinding in haar lijf. Wat zou het apparaat zeggen?

Lees deel 5: Meten is weten »

Dit is het 4e deel van het vervolgverhaal Moeder en dochter. Elke vrijdag verschijnt een nieuw deel.

Reacties

  1. Henk moet doorgaan en ze allebei immobile maken

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik wi haar blote buik op de foto zien van Sanne

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Sanne ik wil foto.s van jou blote Lijf

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik zou ook wel naaktfoto's willen zien van haar. Ik hoop dat ze al lichte vetrolletjes heeft en lovehandles. Maar nog niet genoeg om ze te laten sidderen.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Stuur maar Naaktfoto.s van Dionne de Graaf

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik denk dat de weegschaal 78 kilo zal aangeven. Wat een mooi gewicht voor haar lengte, 15 kilo erbij. Ik denk dat ze ook snel een vriendje krijgt die een feeder voor haar kan zijn, want ze ziet er erg aantrekkelijk uit met haar kleine zwembandjes.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)