Makkelijke broek - Moeder en dochter (3)

Sannes moeder heeft een nieuwe vriend, Henk. Hij trekt bij hen in en Sanne merkt dat het veel voordelen heeft. Zo is er meer snoep dan ooit beschikbaar.

Makkelijke broek

Het is avond en Sanne hoort geluid uit haar moeders slaapkamer komen. Dat gebeurt wel vaker, de laatste tijd. Als ze naar de badkamer loopt om even naar het toilet te gaan, ziet ze Henk op de gang. Ze schiet weg, voor hij haar in de gaten heeft. Henk woont 2 maanden in huis bij Sanne en haar moeder Willeke. Hij draagt een groot dienblad boordevol met snoepgoed, waaronder een schaal vol met M&M's.

Ze ziet hoe hij de slaapkamer ingaat met het dienblad. Door de smalle deuropening ziet Sanne nog een glimp van haar moeder. Ze ligt naakt op bed. Ze heeft overduidelijk een buikje gekregen. Haar moeder die altijd zoveel commentaar op haar had. Ze zou teveel snoepen en moest op haar gewicht letten. Nou Sanne weet wel wie er op haar gewicht moet letten. Haha.

Sanne begint er verder niet over. Ze vindt het veel te lekker dat er overal in huis snoepgoed ligt en niemand meer zeurt. Dan ziet ze hoe Henk 's avonds een lekker taartje voor haar moeder neerzet. 'Schat, ik heb wat lekkers voor je', zegt hij. Ze neemt het taartje aan en eet het op. 'Heerlijk zeg. Wat ben je toch lief voor me', hoort ze haar moeder zeggen. Dat is Sanne niet gewend. Snoep was fout en nu...

Als ze de volgende dag aan het ontbijt zit, ziet Sanne hoe dik haar moeder is geworden. Ze draagt een makkelijke broek en haar buik welft door de stof van het shirt heen. Het is een duidelijke bol geworden die een behoorlijk eind naar voren wijst. Terwijl haar moeders buik vroeger helemaal plat was, ondanks dat ze een kind had gekregen. Nu bolt hij een flink eind naar voren.

Niet alleen de buik van haar moeder valt Sanne op, maar haar moeders borsten lijken groter te zijn geworden. Ook de wangen van haar moeder ogen voller, net als dat er een klein onderkinnetje onder haar kin hangt. De broek zit heel strak om haar dijen heen. Het lijkt wel of de stof extra gestretcht wordt, terwijl het al een stretchbroek is. Haar moeder moet flink zijn aangekomen.

Moet ze hier iets van zeggen, of is dit gewoon het gevolg van de nieuwe man die in hun leven is gekomen?

Lees deel 4: Reepje buikvet »

Dit is het 3e deel van het nieuwe vervolgverhaal Moeder en dochter. Elke vrijdag verschijnt een nieuw deel.

Reacties

  1. Laat henk ze maar allebei lekker vetmesten als mest varkens.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Henk ik wil. Vetgemeste meiden
    met lekkere blote kleine Kontjes

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Jurjan van dijk wil dikke meisjes met een lekker kleine blote kontjes

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Op foto op mooidik@blogspoot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Sanne ik wil jou blote lichaam zien op mooidik@blogspot.com.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)