Spuiten - Hulpje van kerstman (23)

Wendy is het hulpje van de kerstman geworden en is al een hele week op het hoofdkwartier. Het is er koud, donker en er ligt veel sneeuw. Bovendien krijgt ze er heel veel eten en daar is... Inderdaad, daar is de kerstman.

Spuiten

Wendy is nu al een week op het bijzondere onderkomen van de kerstman. Wat heerlijk om met hem mee te mogen op weg naar al die adressen om cadeau's achter te laten. Ze is blij als de kerstman haar af en toe wat energie toestraalt. Maar vooral die enorme maaltijden die hij haar voorzet. Ze krijgt daar nooit genoeg van. Zeker als hij haar ook nog een beetje stimuleert.

Vandaag is ze niet mee. In haar plaats is Belinda mee. Wendy heeft het idee dat Belinda in de paar dagen hier flink is aangekomen. Haar buik prijkt nog verder vooruit in haar pakje. Het jurkje kruipt steeds omhoog bij haar benen. Ze ziet hoe Belinda's bovenbenen tegen elkaar schuren. Zo vol en vet. Maar het meest onder de indruk is Belinda van Wendy's enorme kont.

De hele dag heeft ze zitten eten. Het ene lekkers na het andere. Ze vraagt zich af of er nog wel genoeg is voor de andere dames. Het is hier behoorlijk vol, maar Wendy merkt ook wel dat de kerstman zijn voorkeuren heeft. Ze verdenkt hem er zelfs van om meerdere dames overdag bij zich te laten komen. Hij is niet leeg te krijgen. Zoveel energie en kracht als er in deze man zit.

Ergens kan ze ook niet begrijpen dat deze oude, dikke man zoveel uitstraling heeft. Als ze hem ziet binnenkomen, dan voelt ze haar kutje al samenklitten. De schaamlippen lijken al om zijn overdadige tong en kriebelende baard te smeken, met hun pruilmondje. Ze weet ook wel dat haar hele lichaam een erogene zone is. Zodra de kerstman binnenkomt, voelt ze de tintelingen over haar hele lichaam komen. En wat kan ze naar deze man verlangen als ze zo zit.

De hele dag probeert ze zich vol te proppen, want ze merkt wel waar hij zo zijn voorkeuren voor heeft. 'Wendy, ik kan niet van je buik afblijven', zei hij gisteren. Dan gaan zijn zachte handen over haar bolle pens. Haar hele lichaam klopt en siddert als hij dat doet. Jeetje, wat een gevoel. Het lijkt wel of elke aanraking haar in vuur en vlam zet. Ze is gewoon onverzadigbaar.

Ze valt helemaal verzadigd in slaap. Haar enorme buik ligt naast haar op het matras. Ze heeft haar eigen slaapplek. Zoveel ruimte neemt haar zware buik in. Als ze er over nadenkt, beseft ze hoeveel vet er bij is gekomen in de 2 jaar dat ze nu probeert om het hulpje van de kerstman te worden. Ze heeft haar buik tot reuzenproporties zien groeien. Ze voelt haar de hele dag. Als ze gaat zitten, ligt ze op haar schoot. Als ze voorover buigt, zit ze in de weg. Altijd vergezelt ze haar. En eigenlijk weet ze ook dat ze haar niet meer missen wil.

Ze ligt zo heerlijk op zij en slaapt. Sinds ze zwaarder is geworden, snurkt ze ook wat harder. Ze droomt heerlijk weg. Voelt zijn handen over haar buik strelen. Haar hele lichaam siddert onder zijn aanrakingen. Ze merkt hoe haar klitje weer samentrekt. Zijn hand schuift zich tussen haar volle dijen. Ze voelt hoe zijn hand omhoog kruipt, zachtjes in haar venusheuveltje knijpt. Wat is dit heerlijk. Ze voelt zijn baard in haar nek kriebelen, haar mond gaat open en hij kust haar vol overgave.

Als ze haar ogen opendoet, ziet ze dat hij het echt is. Hij ligt ook op zijn zij. Zijn grote buik heeft ze nog nooit bloot gezien. Wat is hij groot. Ze verworden samen tot een vleesmassa. Ze voelt hoe zijn buik tegen haar buik aandrukt. Wat een vet komt hier samen. Hij heeft tietjes, ziet ze. Ze pakt ze met haar handen beet en kneedt ze. Wat is dit overweldigend. Nooit had ze durven dromen dat dit haar zou opwinden, maar het windt haar eindeloos op. Haar hele lijf schudt en siddert onder zijn aanrakingen. Wat een heerlijk gevoel om deze 2 enorme lijven tegen elkaar aan te drukken.

Ze merkt dat zijn broek uit is. Zijn pik is niet zo groot en heeft zich helemaal verstopt tussen al zijn vetschachten. Wat een enorm lijf heeft hij. Hij ademt zwaar. Ze buigt zich naar zijn pikkie en zoekt met haar handen zijn dikke lul. Klein en heel dik. Ze drukt zijn grote buik wat opzij terwijl ze met haar andere hand om de harde pik klemt. Ze beweegt haar hand heen en weer. De kerstman ademt nog zwaarder.

Wendy zoekt de mogelijkheid om hem te pijpen, draait helemaal door en komt dan met haar gezicht in de buurt van zijn pikkie. Het is lastig merkt ze. Al het vet zit in de weg. Zijn buik drukt haar gezicht omlaag. Ze moet veel kracht zetten om erbij te kunnen. Dan lukt het. Ze heeft zijn pikkie in haar mond en beweeg heen en weer.

Lees deel 24: Berenvel »

Dit is deel 23 van het kerstverhaal Hulpje van de Kerstman. 2 jaar geleden is het verhaal begonnen en vorig jaar doorgezet. Op veler verzoek gaan we door. Want we willen allemaal weten hoe het verder gaat met Wendy en haar kerstman. Benieuwd wat er vooraf gaat? Lees het eerste deel: Een bijzonder berichtje »

Reacties

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)