Berenvel - Hulpje van kerstman (24) - slot

Wendy is het hulpje van de kerstman. Haar grote buik trekt wel zijn aandacht en voor ze het in de gaten heeft, gebeuren er meer dingen dan cadeautjes uitdelen.

Berenvel

Wat spuit hij. Overweldigend is de kracht waarmee zijn pik spuit. De kerstman siddert over zijn hele lichaam. Wauw, wat is dit indrukwekkend. En wat smaakt dit geweldig. Wendy krijgt er geen genoeg van. Ze vergeet alle heerlijke dingen die ze hier al heeft gehad. Wat smaakt dit anders dan ze bij allerlei eerdere mannen heeft geproefd. Het is natuurlijk de kerstman. Wie kan dat nou zeggen.

De hele dag siddert ze na van deze ontmoeting. De kerstman is allang weer vertrokken. Ze vindt zijn onderbroek nog wel ergens in haar bed. Er wordt even later op de deur geklopt. Het eten is er. Ze krijgt een heerlijk, overdadig ontbijt op bed. Wat is dit veel en wat is dit lekker. Ze heeft ontzettende dorst en laat zich de zoete drankjes goed smaken. Gelukkig proeft ze die heerlijke smaak van zijn sperma overal zachtjes doorheen. Zo'n heerlijkheid die haar de hele dag verder blijft achtervolgen.

Ze mag weer met hem mee, de slee op vannacht. Door de hemel vliegen en een sterrenspoor achterlaten. Ze hoort zijn stem klinken als een klok. Onderwijl verlangt ze naar zijn heerlijke klokkenspel straks. Wat een zaligheid. Zijn buik ligt tevreden op zijn schoot. Ze ziet hoe hij zachtjes meeschudt met de bewegingen van de slee. Hij kijkt haar opeens aan. Glimlacht en streelt over haar buik. 'Ze is weer lekker rond', fluistert hij. 'Dat wordt een heerlijke thuiskomst, straks.'

Het is voor Wendy meer dan genoeg om overal te sidderen. Ze voelt hoe snel haar kutje nat wordt. Het lijkt wel of hij al haar genotscentra weet te wekken. Geen enkele man is het tot op heden bij haar gelukt, maar deze oude man, met die grote baard, weet het voor elkaar te krijgen. Hij zingt 'ho,ho' en ze geniet van hem. Wat zal ze dit straks missen als ze weer terug naar huis moet.

De pakjes vliegen door het luchtruim en de pauze onderweg is weer overweldigend. Wat wordt Wendy toch weer verwend. De kerstman zelf neemt het er ook goed van. Hij geeft haar nog wat extra's. Een verrukkelijk drankje dat haar helemaal warm maakt van binnen. Ze stapt rijk verzadigd weer op de slee en daar gaan ze weer. Wendy en haar kerstman. 'Ho, ho'.

Dan stopt hij bij een huisje middenin het bos. Het is er aardedonker. Uit de schoorsteen kringelt rook. Ze stappen naar binnen. Op de grond een groot berenvel. De kerstman staat tegenover Wendy en begint haar te kussen. Ze voelt hoe hij sneller en zwaarder ademt. Haar handen gaan over zijn grote buik. Wat is hij groot. Ze voelt hoe zijn broekje groeit. Zijn kleine pikkie blaast op.

Ze zuigt aan zijn liefdesstengel en proeft hoe hij haar betovert. Ze voelt hoe hij haar mutsje van haar hoofd trekt en haar door haar haren kroelt. Hij hijgt steeds sneller en ze merkt hoe zijn lul harder en harder wordt en begint te kloppen. Precies voor het moment, stopt ze. Hij kreunt. 'Kom bij me binnen', zucht ze en ze gaat op het kleed liggen.

Zonder dat ze het in de gaten heeft, zijn al haar kleren uit en ligt ze daar. Haar buik welft omhoog. Haar navel ligt als een krater bovenop de vulkaan. Zijn handen kroelen door haar fulpa en dan buigt hij over haar heen. Ze voelt zijn enorme buik op haar buik drukken. Het gaat moeilijk. Zou het mislukken?

Wendy herinnert zich een krantenberichtje over een Chinees stel. Ze waren allebei zo dik dat vrijen niet meer lukte. Ze wilden kinderen, maar de gynacoloog vond dat ze eerst maar eens moesten afvallen. Dan paste het weer en konden ze zelf kinderen maken.

Ze merkt hoe zijn buik zwaar op haar drukt. Wat is hij toch groot. Dan vraagt hij om het om zich op haar zij te draaien. Ze voelt nu hoe zijn keiharde staaf van onderen binnendringt en begint te bewegen. Elke stoot prikkelt haar klitje nog intenser. Het gaat sneller en sneller. Zijn buik stoot mee tegen haar billen.

Wendy merkt hoe haar hele lijf meeschudt en siddert. Haar hele lichaam doet mee aan dit liefdesspel. Ze begint harder te kreunen en dan een harde gil. Wat is dit goddelijk. Hij is uit haar en ze ligt weer op het berenvel. Haar buik schudt nog helemaal mee op de schokken van haar opwinding. Dan spuit de kerstman zijn sprankelende zaad op haar. Ze voelt overal op haar buik zijn sperma druppelen. Wat is dit mooi. Ze krijgt er tranen van in haar ogen.

Daarna speelt ze nog lang met zijn buik. Ze knijpt in zijn tietjes en kroelt door zijn borsthaar. Ze proeft hem overal en schudt met zijn vet. Hoe heerlijk dat hij ook al haar fijne plekjes vindt. Zijn handen glijden door haar vetplooien, naar haar rug. Knijpen in haar zachte vetkussentjes bij haar dijen en strelen over haar volle armen. De warmte om hen heen maakt haar loom en ze valt in een diepe, diepe slaap.

Dit is deel 24 van het kerstverhaal Hulpje van de Kerstman. 2 jaar geleden is het verhaal begonnen en vorig jaar doorgezet. Dit is het slot, maar bij dit verhaal weet je nooit of het nog stiekem verder gaat. Benieuwd wat er vooraf gaat? Lees het eerste deel: Een bijzonder berichtje »

Reacties

  1. Goed verhaal en ben benieuwd of het verder gaat en dat zij een hele dikke meid wordt van honderde kilo's

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je wel. En hoe het afloopt? Wie weet volgend jaar...

      Verwijderen
    2. Wie weet hoop het wel en dat de andere dames ook terug komen dikker en vetter.

      Verwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)