Erogene zones - Hulpje van kerstman (22)

Wendy is gekozen als hulpje van de kerstman. Als eerste mag ze dit jaar met hem mee om kinderen over heel de wereld te verwennen. Ze weet alleen nog niet helemaal wat de kerstman van haar verwacht.

Erogene zones

Eindelijk is Wendy weer terug. Ze ziet de zon gloren aan de horizon. Het was nog een lange reis na de overvloedige maaltijd onderweg. 'Ik sprankel wel wat energie in je ogen', zegt de kerstman als ze begint te gapen. Hij sprankelt wat sterrenregen in haar richting. Ze voelt hoe ze weer energie krijgt. Maar met de energie, weet ze meteen ook dat ze ongelooflijke honger heeft. 'Ik heb ongelooflijke honger', zegt ze. 'Niet zo ongeduldig', zegt de kerstman. 'Ik heb iets heel lekkers voor je klaarstaan.'

Wendy loopt achter de kerstman aan. Ze ziet de grote, gedekte tafel staan en schuift aan. Wat een lekkernijen. Vooral de grote schalen met aardappelgratinee en verrukkelijke stukken vlees trekken haar aandacht. Daar had ik echt zin in, denkt ze. Ze heeft niet eens in de gaten dat de kerstman naast haar zit.

Tot ze halverwege de maaltijd voelt dat zijn hand over haar bolle buik wrijft. 'Eet maar lekker door Wendy', zegt hij. Weer volgt die guitige knipoog, die ze maar al te goed kent. Hij laat zijn hand op haar been glijden tussen haar benen. Ze merkt hoe ze nog meer sprankelt.

Een groot stuk pudding wordt voor haar neus gelegd. 'Eet maar heerlijk op. Je kunt het wel hebben. Je moet er nog van groeien', lacht hij. Ze voelt hoe haar lijf zich vult met al die lekkernij en hoe haar kutje klopt van de opwinding. Haar hele lichaam verandert in een erogene zone.

Haar buik siddert bij elke streling van zijn hand. Ze merkt hoe de kerstman zachtjes met zijn hand tussen de benen gaat en in de richting van haar fupa kruipt. Hij knijpt fijntjes in het zachte vet van haar venusheuvel. Wat is het lang geleden dat een man haar zo bemind heeft. Helemaal na deze transfortmatie heeft ze niet meer zoveel aandacht gehad voor haar lichaam van een man.

Ze zucht en kreunt. 'Ik wil dat je je uit je pakje eet', hijgt de kerstman. Hij blaast van opwinding en kust haar. 'Eet nog even door. Ik zie hoe bol je buik staat van al dit eten.' Ze kreunt verder en neemt weer een hap van de grote pudding. Ze merkt hoe de stof van haar pakje verder aanspant onder de geweldige buik die zich nu in haar pakje vormt. Elke hap weer een beetje groter.

Elke ademhaling schiet haar buik weer iets verder naar voren. Wat een lichaam heeft ze gekregen. Zeker nu de kerstman zo over haar buik gaat met zijn andere hand. Ze merkt dat alles in brand staat en het uitschreeuwt: ik wil je.

Elke hap spant de stof zich nog meer aan. Ze hoort hoe haar pakje kraakt bij haar zware, trage ademhaling. 'Ik kan niet meer', zucht ze. 'Tuurlijk wel', zegt hij. Hij houdt een vork met heerlijke pudding voor haar mond. Automatisch gaat haar mond open. Weer hapje erin. Ze voelt hoe haar buik groter en groter wordt. Haar borsten willen niet meer in het pakje blijven. Haar tietenvlees worstelt zich bovenin het pakje naar buiten. Wat een overdadig zacht vlees borrelt daar uit. Haar navel is duidelijk te zien achter de stof.

Er komen meer en meer gaten in haar pakje. 'Ik moet even opstaan', zegt ze. Ze komt overeind en voelt hoe strak het pakje om haar heen zit. Het lijkt wel of haar adem afgekneld wordt. Dan laat ze zich zakken in de stoel en hoort een heel harde knal. Hier is geen houden meer aan. De stof scheurt van boven tot onder. Haar buik komt als grote overwinnaar tevoorschijn. Wat een pens heeft ze.

Ze leunt achterover in de stoel en voelt hoe de kerstman naar haar kutje gaat. Zijn tong streelt haar schaamlippen. Alleen al zijn adem doet haar schokken van begeerte. 'Toe neem nog een hap', hoort ze. Ze eet door en merkt hoe zijn tongh verder bij haar binnendringt. Haar kutje klopt nog meer dan eerst.

Haar zware ademhaling versnelt. Ze voelt hoe zijn hoofd haar enorme buik een stukje omhoog drukt. Haar benen spreiden zich nog iets verder uit elkaar. Overal schudt en siddert haar lijf. Wat voelt dit overweldigend. Alles is in beweging. Haar buik staat bol en wijst een flink eind naar boven, haar benen klemmen zich warm om de kerstman heen en hij speelt met haar binnenste. Ze begint steeds harder te kreunen. Het kreunen verandert in gilletjes tot ze het niet meer uithoudt en de vulkaan in zich voelt loskomen. 'Jaaaaa'.

Lees deel 23: Spuiten »

Dit is deel 22 van het kerstverhaal Hulpje van de Kerstman. 2 jaar geleden is het verhaal begonnen en vorig jaar doorgezet. Op veler verzoek gaan we door. Want we willen allemaal weten hoe het verder gaat met Wendy en haar kerstman. Benieuwd wat er vooraf gaat? Lees het eerste deel: Een bijzonder berichtje »

Reacties

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)