Verwennerij - Dikke maatjes (36)

Sandra weegt 135 kilo. En dat is niet het enige. Ze is je droomvrouw. Je besluit om haar een aanzoek te doen. Waar gaat dat beter mee dan met een romantisch etentje.

Verwennerij

Sandra arriveert in de luxe-auto die je geregeld hebt om haar op te halen van het appartement. Jij hebt je mooie krijtstreeppak aangetrokken. Een speciaal pak dat Hugo voor je heeft laten maken. Het zit als gegoten om je lijf. Je kunt je uitpuilende buik er heel mooi vol in zien. Je broek blijft goed zitten door de schitterende brede bretels die hij erbij heeft gegeven.

Je staat haar op te wachten als de auto arriveert. De auto stopt bij jou en je maakt de deur hoffelijk open. Ze draagt weelderige roze jurk tot kniehoogte. Haar hals is diep uitgesneden in de vorm van een V. Er zit zelfs een bescheiden split. Om haar nek hangt een prachtige ketting van diamanten die je speciaal voor haar hebt gekocht.

De jurk heeft geen mouwen, zo heb je mooi uitzicht op Sandra's armen die al prachtig vol zijn. Haar jurk omhelst haar schitterende figuur. Het geeft overduidelijk zicht op haar imponerende en kogelronde buik.

Je ziet toch wel mooi dat hij groeiende is. Niet-feeders zouden ongetwijfeld iets gevonden hebben van deze jurk die juist al haar rondingen en vet accentueert. Maar Sandra is juist trots op haar volslanke lijf.

De laatste 10 kilo zijn erg goed voor haar figuur geweest. Ze grapt dat haar achterste net een creditcardlening is. Ze moet daar de rent nog betalen die ze voor het krediet van haar enorme buik geleend heeft. Je grapt terug dat de bank wel raad weet met het innen van de rente de laatste tijd.

Haar billen groeien de laatste tijd buiten proporties. Maar je bent allang heel erg blij dat haar buik zich zo duidelijk laat zien. Vooral omdat deze je enorm opwindt. Je hoeft haar buik maar te zien of je voelt hoe al het bloed door je lijf naar 1 punt gaat.

Speciaal voor vanavond heeft ze haar haar prachtig laten doen en zit ze mooi in de make-up. Je ziet hoe mooi de visagist alle accenten op haar heeft weten te leggen. Ze is een heel knappe meid. Haar rode haren vallen speels op haar schouders in mooie, volle krullen. En haar make-up is niet overdreven en legt zo mooi het accent op haar zo lieve gezicht. Je kunt haar onderkin nu ook goed zien.

'Sandra', stamel je terwijl je naar je zo prachtige vriendin kijkt. Je grote liefde, die steeds groter aan het worden is. 'Ik weet eigenlijk niet wat ik moet zeggen. Ik vind je zo verschrikkelijk mooi, maar ik heb je nog nooit zo mooi zien zijn als nu. Wauw.'

'Dat geldt ook voor jou meneer', zegt ze terwijl ze je revers vastpakt. 'Ik heb je nog niet zo mooi zien zijn in dit prachtige pak. Wauw, wat staat je dat goed. Je ziet er echt uit als een spetter in dit onwijs sexy pak.' Je vindt het heerlijk dat Sandra zich niet inhoudt in haar compliment. Dat waardeer je juist zo aan haar.

Je geeft haar een arm en voert haar verder mee. Vanuit de auto kon Sandra niet zo goed zien wat je allemaal van plan bent. Maar als ze de hoek omloopt en op het kleine pleintje komt, dan ziet ze het hele decor voor vanavond. Voor haar vallen alle puzzelstukjes op zijn plaats. Dan zet de muzikant het eerste nummer in.

De viool en de piano spelen op deze schitterende herfstavond onder al die kleurrijke bomen. 'Dit is geweldig', zegt Sandra. Haar handen gaan naar haar gezicht en haar mond valt helemaal open van verbazing. Bijna even snel valt haar open mond in een brede glimlach. 'Wauw, wat fantastisch om dit zomaar te krijgen van deze ongelooflijke vent.'

'Je bent gewoon alles. Dat is alles', zeg je en je geeft haar een kus. Je voert haar verder naar de tafel, trekt de stoel naar achteren om haar plaats te laten nemen. Dan ga je zelf zitten. De muziek blijft spelen en je geniet van het prachtige uitzicht over de stad vanaf hier. Wat een schitterend overzicht hebben jullie hier op de stad en over het water.

'Ik kan niet geloven dat je deze violist en pianist hebt geregeld. Ik heb weleens verklapt dat ik dat zo leuk vindt in Praag, waar ik dit vaak heb meegemaakt op vakantie. En nu hoor ik het hier helemaal speciaal voor ons.' De wijn en de stukjes kaas van het voorgerecht horen hier helemaal bij, verklapt Sandra.

'Ik wil je alles geven wat je hartje begeert', zeg je. Als je haar in de ogen kijkt, weet je wel genoeg. Je ziet hoe haar ogen je aanbidden en helemaal van je houden.

'Wauw, wat ben je lief en attent vanavond. Doe dit maar niet te vaak hoor. Ik moet hier niet gewend aan raken', zegt Sandra. Ze blijft haar humor en bescheidenheid vasthouden. 'Maar even serieus Henk. Je bent zo lief voor me. Ik ben zo blij dat ik jou gevonden heb. Ik voel dat er iemand van me houdt. En dat vind ik echt zo mooi. Je weet dat ik gek op je ben, maar ik wil dat echt even tegen je zeggen.'

'Natuurlijk', zeg je bijna onderkoelt terug, maar je voelt een traan wellen in je ogen. En als je haar een kus geeft, proef je haar tranen van vreugde en ontroering.

Lees deel 37: Het voorstel »

Dit is het 36e deel van het vervolgverhaal Dikke maatjes. Elke vrijdag verschijnt een nieuw deel. Benieuwd wat er vooraf gaat? Lees het eerste deel: Toevallige ontmoeting »

Reacties

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)