Speciale avond - Dikke maatjes (35)

De speciale kleren die je bij Hugo kocht, hebben je opgewonden. Het verhaal bij de bank met de veel te strakzittende kleren, maar vooral het vervolg die avond op de bank met Sandra.

Speciale avond

Een paar dagen na je vette openbaring, ga je naar Hugo en vraagt hem wat er met je kleding aan de hand was. Hij vertelt je meer en bekent dat het speciale stof is. Het is ontworpen om niet meer te ademen als het eenmaal gewassen is.

Vandaar dat je zo verschrikkelijk moest zweten. Ook veranderen de vezels van de kleding door de hitte van de droger. Zo blijven ze losjes zitten als ze vochtig worden.

Strakker zittende kleding is juist een grote aanmoedig voor heel veel mensen die bewust dikker worden. Het daarom niet vreemd dat je je zo dik voelde. Je kleding kromp met 2 maten terwijl je erin liep. Daarom is het ook zo enthousiast gaan scheuren.

Dan begint het dikke leven echt voor je. Je omarmt je nieuwe levenswijze. Je dagelijkse woordenschat rondom termen en liefkozingen voor je vette lijf en je nieuwe levenswijze dijen uit. Je spreekt over de reusachtige pens en je monsterlijke honger. De hele dag voel je over je vette lijf. En niet alleen met Sandra in de buurt doe je dat. Je betrapt je er zelfs op als je op kantoor bent.

Je kunt er niet vanaf blijven en je taal over de reuzenhonger of opmerkingen over je gigantische lijf gaan ook gewoon door. Je begint te veranderen in de de verpersoonlijking van de dikke man. Gezellig, vol en met veel humor. Daarbij weet je altijd het goede eten uit te kiezen en neemt zoveel als je op kan.

Je krijgt daarom veel uitnodigingen voor etentjes en borrels. Jij bent de gangmaker. Dit had je willen zijn toen je studeerde. De jongen die geliefd was en waar iedereen graag mee omging. Nu ontdek je dat Sandra je geholpen heeft om deze man te kunnen zijn. Het maakt je heel blij, voel je.

Je waardering voor deze bijzondere vrouw neemt met de dag toe. Ze heeft een nieuwe wereld voor je aangeboord. Ze houdt van je niet om wat je bent, maar om wie je bent. Je grote lijf is het vervulde verlangen wie je wilt zijn en daarmee je heuse 'comming out'. Daarmee is Sandra je 'soulmate' en niet meer je vriendinnetje, maar meer dan dat. Ze is je vrouw. Je kan niet wachten om haar te vragen voor die grote vraag.

Je staat te popelen om het doen, maar weet precies wanneer je het zal gaan doen. Het moment dat Sandra 135 kilo weegt en je dat gaat vieren met een bijzonder samenzijn. Dat is een moment waarop het moet gebeuren. Ze weegt dan in Amerikaanse ponden 300! Je hebt speciaal voor dit moment een ring gekocht en al een afspraak gemaakt. Natuurlijk zal het gepaard gaan met een overvloedige maaltijd.

Je bent zenuwachtig als het moment daar is. Je weet dat ze 135 kilo weegt. Ze heeft het bijna achteloos gezegd, maar er klonk ook verbazing door in haar stem. Je kon je ogen niet afhouden van haar. Wat een lijf heeft ze gekregen. Alles is vol en rond aan haar. Heerlijk. Je weet heus wel dat Sandra geen 'nee' gaat zeggen, maar toch ben je zenuwachtig. Zelfs de grote pizza waarmee je je zenuwen probeert te bedwingen, houdt al die vlinders in je buik niet in toom.

De avond voor je het aanzoek gaat doen, zeg je tegen Sandra dat je iets speciaals voor morgenavond hebt bedacht. Je wilt haar de hele dag verwennen. Ze kiest zelf voor een heerlijke spabehandeling. Haar lichaam lekker vertroetelen met allerlei baden, massages en verschillende sauna's.

Tussendoor is er alle gelegenheid om heerlijk te eten van de 'all you can eat'-bar en kan ze een film kijken voordat ze naar de volgende ontspanning gaat. Dit alles doet ze met haar beste vriendinnen.

Ze doet er 's avonds een uur over om de mooiste jurk aan te trekken voor jullie uitje. Je ziet dat haar buik mooi vol naar voren wijst in de jurk. Ze is weer een beetje aangekomen sinds de aankoop vorige maand. Het is bijna routine geworden om steeds weer dicht te groeien in je kleren.

Je hebt een romantisch maar ook fors 5-gangendiner besteld. Samen loop je erheen onder de prachtige esdoorns die in herfsttooi zijn. De bladeren vol en geel boven jullie. De avondzon die de stad zo mooi vurig kleurt.

Je hebt een eigen plekje gekregen op het binnenplaatsje van het mooiste restaurant van de stad en kunt er heerlijk samen zitten. Een romantisch kaarsje erbij en dan gewoon gaan zitten en eten. Onder de prachtige hoge esdoorns. De tafel staat midden tussen de kleurrijke struiken en bomen. De tafel is gedekt met een prachtig wit tafellaken waarop de sfeervolle kaarsen staan.

De kelners en obers die je hebt ingehuurd, zijn er helemaal voor jullie en staan klaar om de gerechten en drankjes af en aan te dragen. Je hebt zelfs een muzikantengroepje geregeld dat in een hoekje van het binnenplaatsje prachtige muziek speelt. Zo vervult de hele ruimte met piano en viool. Jullie worden er bijna weemoedig van hoe sfeervol dit is.

Natuurlijk staat dit allemaal in dienst van het aanzoek dat je straks zult doen. Wat is het hier heerlijk. Het eten smaakt geweldig en jullie blijven maar opscheppen. Wat is dit geweldig. Je hebt er alles aan gedaan om helemaal een moment samen te maken en te genieten van elkaar. Je kunt je ogen niet afhouden van haar prachtige lijf. Je merkt zelf hoe strak je pak zit. Het is echt overweldigend.

Lees deel 36: Verwennerij »

Dit is het 35e deel van het vervolgverhaal Dikke maatjes. Elke vrijdag verschijnt een nieuw deel. Benieuwd wat er vooraf gaat? Lees het eerste deel: Toevallige ontmoeting »

Reacties

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)