Sexy vrouw - Dikke maatjes (32)

Je merkt dat je nieuwe kleren onwijs strak zitten. Kun je dan echt je eetlust niet in toom houden? De kippenvleugeltjes vliegen naar binnen.

Sexy vrouw

Het besef hoe dik je bent geworden, maakt je een beetje recalcitrant. Als je thuis komt, trek je niet je bloesje uit zoals je gewend bent. Nee, je trekt de rest van de knoopjes los en gooit het gescheurde kledingstuk voor de kamer. Je hemd scheur je ook meteen kapot zodat je buik nu alle ruimte heeft.

Dan is het de beurt aan je broek. Hij zit zo strak tegen je lijf aan dat je geen andere keuze hebt om hem centimeter voor centimeter open te scheuren van beneden naar boven tot je eindelijk de onderkant van je dij bereikt.

Je onderboek is aan de zijkanten zo hoog opgesneden dat het meest van de tailleband verborgen zit onder de vetrollen. Dit alles maakt dat je losse broek onder aan je buik lijkt te zweven. Je kijkt nog eens goed naar beneden. 'Jeetje. ik ben echt dik', zeg je met trots in je stem.

Wat je ziet, stimuleert je alleen maar nog verder te gaan. Je grijpt 2 dozen met gevulde koeken uit de kast en installeert je op de bank. Je opgeblazen buik steekt trots en hoog boven de rest van je lijf uit. Het grootste deel van je lichaam blijft verborgen onder die enorme vetmassa. Je tietjes zijn rond en puntig. Ze zijn nog steeds vochtig van het zweet; ze schudden heen en weer als je ze aanraakt.

Je vette mannentietjes schieten enthousiast omhoog als je je buik optilt van de bodem. Je gaat wat naar omlaag met je hand en voelt hoe je fupa zich ontwikkeld heeft. Het voelt heel zacht en gevoelig als je er met je hand over streelt. Je onderbroek houdt het nog bedekt, daarom schuif je het stof een eindje weg om bij je pik te komen. Daar staat hij fier overeind.

Je vermaakt jezelf terwijl je met je vrije hand speelt met de rest van je vette lijf. Af en toe grijpt de hand naar de bak moet koeken om er weer eentje naar binnen te werken. Wat voelt dit geweldig. Je merkt hoe de smaak verandert een sensitieve beleving is begonnen.

Plotseling hoor je achter je voetstappen in jouw richting komen. Je ligt op de bank dus je moet je helemaal omdraaien om achter je te kunnen kijken. Het is Sandra en ze komt uit de slaapkamer jouw kant op. Jeetje, is ze hier de hele tijd gewoon in huis geweest.

'Nee, ga door. Stop niet', zegt ze tegen je. 'Blijf lekker liggen. Ik kom bij je en doe met je mee.'

Ze gaat naar de keuken en haalt een bak met overheerlijke brownie bites. Die met zo'n dun laagje zout bovenop om de zoetigheid te accentueren. Ze trekt de leunstoel naast de bank wat meer naar jou toe zodat je haar ziet zonder moeite te hoeven doen. Met een druk op de afstandsbediening zet ze een stemmig muziekje op. Het is van die langzame, zwoele Soul uit de jaren '70.

Dan draait ze zich om en maakt haar spijkerbroek los. Net als al haar spijkerbroeken zit deze ook strak om haar kont. Normaal laat ze haar spijkerbroek vanaf haar middel zakken, maar dit keer draaien haar heupen verleidelijk mee op de muziek. Langzaam zakt haar broekje naar beneden. Je ziet goed haar slipje. Haar sexy onderbroekje laat goed haar wulpse vormen zien als ze zich voorover buigt om haar spijkerbroek helemaal uit te trekken.

Nog nooit van je leven ben je met een vrouw geweest die zo in een sexy vrouw kan veranderen zoals Sandra. Het is betoverend hoe ze in elke seconden je weet op te winden met haar mooie rondingen en wellustige vormen. Ze kan je zonder moeite om haar vingers winden. Het windt je op alle mogelijke manieren op.

Ze draagt een kort topje en draait een rondje om jou het volle zicht te geven op haar voluptueuze lichaam. Wat is ze toch geweldig. Ze draait met haar heupen heen en weer als ze in je richting bij de bank komt. Ze buigt zich voorover naar je gezicht toe. Haar mond vlakbij je oor en ze fluistert: 'Eet lekker door en speel met jezelf.'

Je voelt hoe haar stem je oren prikkelt. Het bloed pompt nog sneller in je harde pik. 'Ik kijk naar je', zegt ze. Je antwoordt is dat je een nieuwe koek pakt en hem opeet. Je vrije hand draait grote cirkels over je harde buik. Iedere paar seconden pak je je piemel even vast. Je voelt hoe hij harder wordt. Elke hap een beetje groter. Wat een gevoel.

Lees deel 33: Met jezelf spelen »

Dit is het 32e deel van het vervolgverhaal Dikke maatjes. Elke vrijdag verschijnt een nieuw deel. Benieuwd wat er vooraf gaat? Lees het eerste deel: Toevallige ontmoeting »

Reacties

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)