Dikke kont - Dikke maatjes (28)

De nieuwe levensstijl van Sandra is al snel te zien. Jeetje, wat dijt haar kont uit. Het lijkt wel of haar billen elke dag een beetje voller zijn.

Dikke kont

De 135 kilo die je nu weegt, is onvoorstelbaar. Je merkt je nieuwe gewicht de hele dag. Als je op werk zit, achter het bureau. Drukt je pens tegen het bureau. Je moet er een eindje van af zitten en merkt dat je armen korter worden. Het werk achter de computer is gelukkig niet intensief. Want als je een stukje loopt, ben je buiten adem.

Je voelt hoe je buik op je schoot ligt als je zit. Zo volgegeten drukt het gewicht nog meer op je middel. Je merkt hoe je buik op je pik begint te drukken. Het voelt heerlijk. Zeker als je zachtjes beweegt. Zo is je hele lichaam een sensatie aan het worden. Alles is gevoeliger geworden.

Als je thuiskomt, wrijft Sandra altijd even met haar hand over je buik. 'Je bent lekker dik aan het worden', fluistert ze in je oor. Je voelt hoe haar hand zakt naar onderen. Je buik beschermt je pikkie voor haar kroelende vingers. Maar je voelt hoe het schuddende vet het bloed naar je pik stuurt.

Die enorme pens die je voor je uitdraagt, dankzij haar voersessies Ze is je aan het vetmesten. Die grote buik heb je aan haar werk te danken. Je hebt er alleen maar je mond voor open hoeven te doen. Dan geniet je pik er ook nog een onwijs van dat die buik zo op je geil drukt. Je merkt hoe het jezelf opwindt. Dat je zo dik bent geworden en je hele vette lijf een grote erogene zone is geworden.

Nooit van je leven had je verwacht dat je zo dik zou worden. De ervaring dat je steeds dikker wordt en je lieve vriendin je gewoon vetmest. Dat gevoel is heerlijk. Je merkt dat je vete lijf je altijd opwindt. Het voortdurend eten en alle lekkere dingen in je mond stoppen, is een heel lekkere bijkomstigheid. Je volle lijf, vindt je heerlijk.

Waar je wat minder blij mee bent, is je werk. Je moet iedere ochtend weer naar dat saaie kantoor. Sandra zegt steeds tegen je dat je gewoon kunt stoppen met werken. Ze heeft meer dan genoeg geld om jullie allebei te onderhouden. Het idee om gewoon te stoppen met werken en je dan thuis de hele dag aan lekkere dingen te laven, is buitengewoon aantrekkelijk. Maar je vindt dat je iets te doen moet hebben.

Gelukkig komt er iets op je pad dankzij alle professionele contacten van Sandra. Je hebt al eens enkele brochures ontworpen voor de vele projecten van Sandra. Daar reageerden de stakeholders en opdrachtgevers wel heel enthousiast op. Daarom krijg je het aanbod om fulltime de folders voor een grote non-profitorganisatie te verzorgen. Het zit je erg mee, je hoeft er niet voor de deur uit en mag het werk heerlijk thuis doen. Een baan waar je je hele leven al van gedroomd hebt, maar het nooit zag dat het ook echt een baan kon worden voor jou.

Sandra vindt het geweldig dat je deze beslissing neemt, maar vindt het tegelijkertijd lastig. Hoe kan ze jou nog inhalen als jij de hele dag thuis zit en zij ook nog buiten de deur moet werken. 'Het is niet eerlijk dat jij nu thuis werkt', zegt ze tegen je. Daarom besluit om ze nog meer eten dan jij eet, zo gaat ze proberen om je in te halen. Je gaat ermee akkoord dat jij het bij 5000 caloriƫn per dag houdt en zij dan met 5.500 per dag je zal proberen in te halen. Een bijna onmogelijke opdracht.

Sandra heeft het vooral in het begin erg moeilijk. Ze voelt zich de eerste 2 weken voortdurend bommetjevol zitten. Het kan toch echt niet dat zo door blijft gaan, zegt ze steeds. Maar ze merkt als ze gewoon dooreet, ze vanzelf weer honger krijgt. Het lijkt er zelfs op dat hoe meer ze eet, hoe sneller ze weer trekt heeft. Ze snapt het niet erg, maar het resultaat is er al best wel snel naar.

In de eerste week dat ik thuis zit, groeit ze bijna 2 kilo, terwijl jij op 1,5 blijft steken. Ze is van plan om het nog een stukje te gaan opvoeren, zit een week later bijna op 3 kilo. Ze werkt nog meer eten naar binnen. Al hoopt zij dat jij snel de 150 kilo zult halen. Je weet dat als je haar extra verwent, misschien wel een extra dikke Sandra binnenkort bij je hebt. Je hoopt dat zij ook snel die 135 kilo raakt. En jij weet goed het stevige dieet van 5.000 calorieƫn per dag vast te houden.

In een kleine maand, kom je bijna 8 kilo aan. De teller komt bij jou op 142 kilo. Terwijl de naald van de weegschaal bij Sandra op 124 kilo blijft steken. Nog altijd gaat het grootste gedeelte van de nieuwe aanwinst bij haar in haar dijen, heupen en billen zitten. Ze is zeker een centimeter of 3 breder geworden, waardoor de meeste stoelen met armleuningen een probleem voor haar worden.

Als je ziet hoe ze zich wurmt tussen de stoelen met armleuningen. Vrijwel meteen als ze eenmaal zit, kruipt het vet tussen de openingen door en welft zich zo over de buizen van de stoel heen.

Je geniet ervan hoe haar billen tussen openingen in de stoel hun weg vinden. Ze bollen zelfs daar vol en bol uit. Normaal gesproken ging dit vroeger zonder enig probleem, maar nu zit ze helemaal klem. Al heb je haar er nog niet op betrapt dat ze vast komt te zitten in de stoel. Je hoopt stilletjes dat je er bij zult zijn als dit gaat gebeuren.

Mag haar dikke kont jou opwinden, Sandra raakt helemaal in extase dat ze eindelijke een klein buikje begint te krijgen. Het is een bescheiden pensje, maar de bult begint zowaar een beetje op te vallen. 'Mensen zullen gaan denken dat ik misschien wel zwanger ben', vertelt ze je trots aan je.

'Of gewoon vet', zeg jij.

'Nou ik zou zo met je willen ruilen, lekker ding. Je bent nog steeds veel vetter dan ik. Het lukt mij nog niet zo rond als jij bent geworden.'

'Ik weet het, maar jij eet me nog eens in hoor', grap je terug. Ze knort terug en geeft je een speels kneepje in je dikke pens.

Zeker, je buik is niet bepaald bescheiden te noemen. Je begint nu echt in omvang toe te nemen. Als je je dikke buik over je ondergoed laat vallen, dan hangt je pens al een flink aantal centimeters over. En wat nog beter is, je begint breder te worden. Je zwembandjes beginnen heuse dikke vrachtwagenbanden te worden, waarop je zelfs je arm even te rusten kunt laten leggen. Je kont en dijen breiden eveneens flink uit. Ze beginnen echt lekker zacht en vol te worden. En om heel eerlijk te zijn, je weet dat het tijd wordt om eens flink te gaan investeren in elastische broeken.

Lees deel 29: Kleren maken de man »

Dit is het 28e deel van het vervolgverhaal Dikke maatjes. Elke vrijdag verschijnt een nieuw deel. Benieuwd wat er vooraf gaat? Lees het eerste deel: Toevallige ontmoeting »

Reacties

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)