135 op de teller - Dikke maatjes (27)

Bij de wens om dikker te worden, komt er hulp uit onverwachte hoek. Zeker nu ook Sandra flink eet, is extra hulp altijd welkom. De 135 kilo is niet ver meer voor je.

135 op de teller

Sandra neemt zonder problemen haar nieuwe feedee levensstijl aan. Het lijkt wel of ze nooit anders gedaan heeft dan zichzelf volproppen. Haar lijf lijkt wel gemaakt om te luieren en dat weet ze. 'Mijn moeder beweegt zich nauwelijks. Ze zit gewoon de hele dag op haar kont te lezen en drinkt een wijntje.'

Je weet dat Sandra's moeder niet overdreven dik is, maar haar figuur lijkt verdacht veel op dat van haar dochter. Ze is zwaargeschapen van onderen, waarschijnlijk wel een centimeter of 10 breder rond de heupen dan haar dochter.

Door de jaren heen heeft ze flink aangewonnen. Gestimuleerd door de wijntjes en het hele dag op de bank zitten. Sandra wil veel verder gaan dan haar moeder. Zij wil niet alleen brede heupen en groot achterwerk. Ze wil ook een lekkere zachte en grote buik. Je weet dat het zeker zal gebeuren, vooral nu ze zich deze overmatige levenswijze heeft aangemeten.

In de weken na Sandra's onthulling dat ze zelf ook weil aankomen, eten jullie echt als heuse dijkers. De 5000 caloriƫn zijn norm geworden. Hoewel het voor Sandra heel zwaar zou moeten zijn, lijkt het haar het makkelijkste af te gaan van jullie 2. Daarmee overbrugt ze sneller dan je zou denken de kloof in jullie gewicht.

Voor jij er erg in hebt, haal je die 135 kilo. Als jij de 135 kilo bereikt, koopt Sandra een taart voor jou met erop de tekst 'Happy 300' in volle chocoladeletters. Speciaal voor op de forums heeft ze het gewicht er in ponden opgezet. Dat klinkt ook heel wat spannender die 3 met 2 nullen erachter. Je gaat de taart samen soldaat maken. Al zorgt Sandra ervoor dat jij het grootste stuk krijgt. Op haar manier.

Eerst eten jullie een flinke emmer met kipnuggets en gefrituurde kippenpootjes. Een lekkere schaal met romige aardappelpuree erbij en natuurlijk ook wat groenten voor het idee. Jullie eten jullie buikjes rond. En dat gaat Sandra goed af. Je ziet hoe ze met opgezwollen buik van tafel loopt naar de slaapkamer.

Dan roept ze je. Je moet naar de slaapkamer komen. Ze maakt je polsen vast aan het bedframe. 'Nu kan ik doen met je waar ik zin in heb', zegt ze en loopt de slaapkamer uit. Ze laat je achter daar op bed, vastgeklonken aan het bed.

Even later komt ze terug met een kleine roze slipje en een bijpassende beha. Haar volle buik wijst er in naar voren. In haar vrije hand houdt ze het taartje vast. Het is een flinke taart, zie je. Ze zet het taartje voor je voeten neer en begint je te plagen.

'Je denkt dat je zo'n vette koe bent geworden omdat je vindt dat je beloond moet worden voor je gedrag. Maar dat gebeurt niet hoor. Je moet nu naar mij luisteren. Wat jij gaat doen is deze taart opeten en dik worden. Nog dikker dan nu al bent. Ik wil dat je heel snel verder groeit, naar die 180 kilo. En je gaat verder met je slechte gedrag, want we weten allebei dat jij met je vette vingers niet uit die koelkast kunt blijven.'

Je speelt mee. 'Ik kan stoppen wanneer ik wil. Ik stop met eten en ben zo kwijt wat ik er voor je bijgegeten heb.'

'Haha', antwoordt ze. 'Hou je zelf maar voor de gek. Je bent gewoon een ongecontroleerde vreetzet. Jij blijft aankomen tot we de muur hier eruit moeten breken om je naar buiten te krijgen.'

Op je gezicht verschijnt een voldane glimlach. Je probeert het te verbergen, maar Sandra heeft het gezien.

'Wauw, je vindt het geil he. Je wilt zo dik zijn dat je niet meer door de deur naar buiten kunt. Dat je jezelf niet meer kunt bewegen en de hele dag op bed moet liggen. En alleen nog maar kunt eten en vreten. Dikker worden dan je nu al bent. Lekker idee, he?'

'Dan ben ik degene die voor je moet zorgen. Alleen heb ik dan ook een probleem. Ik heb mezelf dan ook heel dik gegeten. Kijk maar eens.' Sandra draait zich om en slaat op haar eigen vette kont. Je ziet het vet sidderen. Het nieuw aangevreten vet op haar volle reet. Ze draait met het slipje in je richting en drukt haar enorme achterste in je gezicht. Je kunt geen kant op. 'Was ik de slanke van het stel, dat is nu wel veranderd. Kijk maar naar deze gigantisch vette reet. Je wordt bedankt.'

'Ik hou van je kont', verzucht je. Je voelt hoe je pik omhoog komt bij het zien van haar goddelijke ronde billen. Jeetje, wat is zij mooi dik aan het worden. Je bent er verbaasd over. Hoe haar volle reet je meer en meer opwindt. Net als het idee dat deze kont straks nog veel vetter zal zijn.

'Ik zie je wel kijken', zegt ze. 'Ik weet wel dat je me vetter wilt hebben. Maar dat gaat niet zomaar. Voor die vunzige fantasietjes van je zul je iets moeten doen. Wil je meer van deze kont hebben? Je krijgt het van mij, maar daar moet je wel iets voor doen.'

Ze gaat bij je voeten zitten, terwijl jij daar helemaal machteloos ligt. 'Ik weet zeker dat jij wel zin hebt in dit taartje. Ik zie het water in je mond lopen. Niet?' Je knikt en hoopt dat het niet gaat worden wat je denkt dat het gaat worden. Je bent al vol, daar kan die taart echt niet bij. Denk je.

Dat had je gedacht. Ze plakt een stuk van de cake op haar volle kont. Het blijft lekker plakken. Ze komt in jouw richting. Haar kont komt vlak bij je mond. 'Hier eet maar lekker op schatje', zegt ze. Je proeft de heerlijke taart. Nu gaat ze terug naar het taartje en gaat erop zitten. Ze komt terug bij je. 'Eet, vet varken', zegt ze tegen je.

Nu mag je het hele taartje van haar vette achterste likken. Wat is dit heerlijk. Je likt het helemaal op. Dit smaakt geweldig. De puddingachtige binnenkant, is heerlijk zacht en laat zich verrukkelijk van haar ronde kont af likken.

'Maak schoon', roept ze. 'Kom op mijn mestzwijn. Eet door. Dat kan schoner.' Je likt door. Proeft door de zoetigheid haar zoute huid. Dit smaakt naar meer, maar ze daagt je uit. Als haar billen weer helemaal schoon zijn, draait ze zich om.

Ze smeert taart op haar buik en gaat over jouw dikke pens heen. Ze raakt hem nauwelijks aan, dan gaat ze boven je liggen en drukt een heel stuk taart in je mond. 'Eten! Anders word je nooit vet. Ik wil je dikker hebben. Naar de 400 pond in plaats van die magere 300 die je nu weegt.'

Je voelt hoe je pik de geilheid wint terwijl je aan het eten bent op de zachte taart. Wat smaakt dit geweldig. Dan gaat ze terug naar je buik en likt de stukken slagroom en taart op die haar buik op jouw dikke pens heeft achtergelaten.

Dan duikt ze even naar beneden en speelt met je stijve pikkie. Tot ze plotseling stopt. 'Je denkt dat ik nu al beloon? Dat heb je helemaal mis. Je moet nog wel wat meer taart eten. 'Ze smeert een nieuw stuk taart over haar kont. 'Likken. Je moet wel wat doen voor de kost.'

Je likt alles heel braaf schoon, voordat ze eindelijk de beloning voor je in het verschiet heeft. Ze laat haar lijf over je heen zakken. Jij mag likken in haar poesje, terwijl zij haar mond rond je pik drappeert. Je kreunt van genot. Wat is dit heerlijk. Je voelt dat ze zwaarder begint te worden. Haar buik bolt ook lichtjes naar beneden, zie je. Haar liefdesheuveltje lijkt ook wat voller geworden te zijn.

Dan draait ze zich weer om en pakt het laatste stukje taart. 'Hier, eet! Je bent nog niet vol genoeg.' Als ze het op heeft, smeert ze het restant van de slagroom op haar borsten en buik. Dan mag je dat likken. Je geniet van haar vette lijf en wacht tot de echte beloning komt. Ze schuift haar kutje over je snoeiharde pik heen. Wat is dit heerlijk. Je voelt het vet overal schudden. Haar vette kont beweegt helemaal mee. En je pikkie spuit zich helemaal leeg in haar kutje.

Lees deel 28: Dikke kont »

Dit is het 27e deel van het vervolgverhaal Dikke maatjes. Elke vrijdag verschijnt een nieuw deel. Benieuwd wat er vooraf gaat? Lees het eerste deel: Toevallige ontmoeting »

Reacties

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)