Reepje vet onder shirtje - Dikke maatjes (22)

Je conditie holt achteruit. Als je van een overdadige maaltijd terug naar huis loopt en even uitrust, zet Sandra je op de foto. En je weet wel waarom.

Reepje vet onder shirtje

Sandra geeft je een dikke knuffel en geeft een speels kneepje in het reepje vet dat onder het shirtje vandaan komt. Dan lopen jullie samen naar het eerste kraampje waar je eten kunt proeven. Er staan heerlijke hotdogs in overheerlijke verse baquettes.

Jij bestelt het pittige broodje en Sandra neemt de Italiaanse bol. Ze brengt je naar de picknicktafel naast het kraampje en jullie smullen van het broodje worst. Tjonge, wat heb je een honger gekregen van alle inspanning. Het broodje is weg voordat je er erg in hebt.

'Jeetje', zegt Sandra. 'Dit gaat snel, maar ik ga nog wat voor je halen. Blijf lekker zitten, want je hebt je al gigantisch ingespannen. Ik kan mij snel door de drukte bewegen.' Ze geeft een snelle kus op je wang en verdwijnt in de massa mensen en haalt een nieuwe bestelling.

Even later komt ze terug met een schaal vol saucijzebroodjes en een blikje fris en voor jou een blikje bier. Ze geeft je snel de broodjes en zegt dat je ze nu moet eten omdat ze nog warm zijn. Ze verdwijnt zelf met 2 saucijzebroodjes om bij het volgende kraampje een heuse kaassoufle te halen. Terwijl ze wacht, zie je hoe ze de broodjes opeet.

Ze is sneller aan de beurt dan ze verwacht en propt snel het laatste saucijzebroodje naar binnen. Terwijl ze de bestelling in ontvangst neemt, bekijk je haar eens goed van achteren. Ze draagt een strakke broek waardoor je goed zicht hebt op haar hemelse achterste. Jezus, wat een verrukkelijke kont heeft zij zeg. Het ziet eruit als de gevulde worstjes die je net hebt weggewerkt. Wat een hemels figuur heeft ze toch.

Haar billen zijn altijd al gigantisch geweest. Dat achterste heeft ze van haar moeder gekregen. Haar moeder heeft een veel immenser achterste dan Sandra. Dat weet je. Wie weet is het een voorbode van een magistrale toekomst. Dat hoop je tenminste. Je ziet hoe ze zich omdraait en naar je terugloopt met de broodjes voor jou.

Ze gaat weer terug en wacht op de volgende bestelling terwijl jij eet. Terwijl ze aan het wachten is op de bestelling, snaait ze de kaashapjes, bij het kraampje dat naast de pastakraam staat. Voor jou neemt ze een pizza mee, in haar andere hand heeft ze een bakje met pasta waar ze zelf uit lepelt. Ze moet namelijk lang wachten bij het volgende kraampje met de shoarma.

Ze weet een pittabroodje te veroveren en krijgt er een lekkere hoeveelheid kaas over. Je ziet hoe Sandra ook aan het genieten is van al het eten bij deze markt. Als ze even bij je komt zitten, ben je er verbaasd over dat ze kruimels op haar mond heeft zitten. Het bakje met de pasta is ook leeg. Ze lijkt net zo te genieten als jij.

Je krijgt het idee dat ze meer eet dan eerder. Misschien is het zoiets als dat mannen hebben als hun vrouw zwanger is. Ze zijn dan zelf ook een beetje zwanger. Het lijkt er bij Sandra ook een beetje op dat ze wat meer eet dan eerder. Aangewakkerd door jouw enorme eetlust en schransen. Dan let ze zelf ook wat minder op.

Dan is het tijd voor de Chinees. Het is de grootste kraam op het evenement en de kwaliteit is formidabel. Je krijgt geen genoeg van de loempia's, bami en nasi. De heerlijke vleesgerechten en tjap tjoi. Wat een zaligheid. Dit smaakt geweldig. De witte bakjes met eten zijn niet aan te slepen en je eet er gretig uit.

Als ze even later weer terugkomt met een nieuw bakje waarin 2 grote loempia's zitten, grist ze er eentje voor je neus weg en zet er haar tanden in. Het vet druipt langs haar kin omlaag. Ze kijkt je met verlekkerde blik aan. Het stimuleert jou om de andere loempia te pakken, je dept hem in de saus en neemt eveneens een flinke hap.

'Wat is dit lekker', verzucht je. 'Wat voel ik mij goed, zo met jou.' Je merkt iets dat je niet eerder hebt meegemaakt en je moet het zeggen. Je slaat een arm om haar heen en zegt: 'Jeetje, Sandra, wat ben ik gek op jou zeg.' Je moet even slikken. 'Ik heb het niet eerder tegen iemand gezegd, maar ik hou van je. Hoe kort we ook bij elkaar zijn. Wat ik nu voel, heb ik niet eerder meegemaakt bij een andere vrouw.'

Ze kijkt je verbaasd aan, maar je ziet de tinteling in haar ogen. Zij is ook blij met jou. 'Ik heb dat ook', zegt ze bijna ten overvloede. 'Je bent mijn alles en met jou wil ik oud worden.' Je geeft haar een dikke kus en jullie genieten van het moment dat jullie zo samen zijn voordat jullie beslissen om te gaan.

Je komt overeind om op te gaan. Als je je zware lijf verplaatst hoor je opeens iets scheuren. Je weet precies wat er gebeurd is met de achterkant van je broek. Toch check je met je vingers over de plek des onheils. Sandra gaat voor je staan om te voorkomen dat iedereen het ziet. Maar het is niet te missen.

Je shirt is opengescheurd en geeft zeker voor 10 centimeter zicht op je opgezwollen buik. Wat is hij dik geworden. Je shirt klampt zich nog vast aan de laatste restjes stof, ook omdat je zo bezweet bent. Je voelt schaamte over je, maar je merkt ook dat het je opwindt.

Veruit de meeste dikke jongens zullen dit hebben meegemaakt, maar nu maak jij het voor het eerst mee. Hoe je dikke lijf het wint van de kleding. 'Kom op, dikzak die geen maat kan houden', fluistert Sandra opgewonden inj je oor. 'Mijn mestvarkentje is uit zijn eerste broekje gescheurd. Ik zou zeggen dat hij een beloning heeft verdiend.'

Lees deel 23: Mysterie opgelost »

Dit is het 22e deel van het vervolgverhaal Dikke maatjes. Elke vrijdag verschijnt een nieuw deel. Benieuwd wat er vooraf gaat? Lees het eerste deel: Toevallige ontmoeting »

Reacties

  1. Hoop dat ze elkaar gaan vetmesten en heel erg dik worden dat ze beide een feeder nodig hebben.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)