Mysterie opgelost - Dikke maatjes (23)

Het begint je op te vallen dat jij niet de enige bent die dikker is geworden. Sandra begint er opeens ook ronder en voller uit te zien. Maar je ziet haar nooit eten. Kloppen het wel wat je denkt te zien?

Mysterie opgelost

De volgende maand vul je vooral met nog meer kilo's en meer tijd met Jeesica. Aangezien je het woord met een L al hebt gebruikt, ben je onlosmakelijk en liefdevol aan haar verbonden. Jullie kunnen de handen niet van elkaar afhouden. Alles is aanleiding om elkaar te zoenen, omhelzen of elkaar op een wat intensere wijze de liefde bewijzen.

Ze zeggen vaak dat als iemand de liefde van zijn leven vindt, hij of zij de neiging heeft om uit te dijen. Jouw feeder/feedee-relatie met Sandra is hier geen uitzondering op. Sterker nog: je blijft groeien in de breedte. Je hebt ook doel natuurlijk: die 135 kilo. Wat je wel verrast is als je ziet dat Sandra ook begint uit te dijen.

Je bent er niet helemaal zeker van of ze inderdaad dikker is geworden. In de kleine 4 maanden dat je haar kende, heb je nog nooit een woord gesproken of zij niet misschien een feedee is. Je ziet dat ze meer eet, dat staat als een paal boven water. Maar je weet niet of ze er ook over fantaseert.

Onderwijl durf je er niet over te beginnen in de angst dat ze dan op dieet zou willen. Iedere kilo die ze aankomt, maakt haar lijf immers ronder en voller. Wat jou betreft is dat van harte welkom. Haar grote achterste lijkt elke dag weer wat voller te zijn geworden. Misschien is het je verbeelding, al kan je niet geloven dat je ogen liegen.

Als je alleen naar haar taille kijkt, zou je zweren dat je kijkt naar een meisje dat een kilo of 70 weegt. Maar als je wat meer naar beneden kijkt en haar kont ziet, zou je zweren dat ze veel meer weegt, Misschien wel 90 kilo of zwaarder. Je kijkt nog eens goed en ziet dat haar dijen steeds breder en zachter worden.

Er begint zich cellulitus te vormen over haar mollige dijen. Haar heupen zien er met de dag breder uit. Net als dat je ziet hoe alles schudt als ze door het huis loopt in jouw oude trainingsbroek. Het lijkt erop dat ze lekker aan het groeien is. Je vermoedt dat er toch wel een kilo of 10 tot 15 is bijgekomen sinds jullie samen gaan.

Je valt bijna om van verbazing als ze een gewone panty draagt. Wat een dikke benen krijgt ze zeg. Je ziet hoe haar kont elk moment lijkt te barsten uit de jurken die ze draagt. Zo vol en bol zijn haar billen aan het worden. Je voelt je pik stijgeren als ze zo door de kamer loopt.

Zo kun je de hele dag dromen hoe Sandra ook dikker wordt. Dat jij niet de enige bent die geniet van eten, maar dat degene die je vetmest niet achterblijft in groei. Op een middag dat je veel eerder thuiskomt van je werk, ben je zo aan het mijmeren. Het gaat goed met de groei, bedenk je als je een mars uit de kast haalt. Meteen pak er je er vier. Aan eentje heb je niet meer genoeg.

Je loopt zo rond door het huis en verwacht dat het niet lang meer duurt voordat je 135 kilo weegt. De laatste weken komen er wekelijks wel 2 tot 3 kilo bij. Vorige week zelfs 4 kilo. Daar moet je dam ook de hele week onverschrokken schransen. Veel moeite lijk je er vooralsnog niet voor te hoeven doen. Alleen die mond maar te openen en het eten naar binnen te werken. Je bent de 125 al voorbij en de 130 komt meer en meer in het zicht.

En ofschoon je zwaarder bent dan ooit en zeker dikker dan toen je Sandra ontmoette, voel je je nog steeds niet vet. Nog altijd niet. Het lijkt zelfs verder voor je weg dan ooit. Je merkt wel dat je wat voller bent geworden. Voor je uit schuift een flinke pens. Een goed doorvoed lijf dat ongenadig verwend wordt door je lief. Je twijfelt er nog steeds aan of je nu echt wel de dikke man bent die Sandra wenst.

Al merk je je gewicht natuurlijk wel als je een trap neemt of een steile heuvel beklimt. Je moet wel wat meer gewicht omhoog torsen. Maar als je gewoon een rusti leventje leidt, dan zul dit soort inspanning minimaal tegenkomen. Je scheurt soms nog uit een t-shirt of een te kleine broek. Maar dat komt omdat je te vaak je oude kleren nog aantrekt.

Je hoeft nog steeds niet naar de grote maten winkel. Soms betrap je jezelf erop dat je online te grote kleren bestelt. Zo erg is het allemaal nog niet. Je beseft wel dat als je zo doorgaat, op een dag je veranderde lichaam wel zal doorbreken. Dan zul je het wel merken dat je een dikzak aan het worden bent.

Als je de deur open doet, hoor je vanuit de slaapkamer de stem van Sandra. Ze is aan het zuchten en kreunen. Het lijkt er verdacht veel dat daar iemand heel veel plezier heeft. Je doet in een Pavlov-reactie je broek snel uit. Het is wel lekker omdat je voelt dat je dikke lijf de vrijgekomen ruimte best kan gebruiken. Terwijl je je t-shirt ook omhoog trekt om je steeds ronder geworden buik, wat vrijheid te gven. Je hoort Sandra duidelijk iets zeggen, wat jou ook opwindt.

'Ja, ja, nog dikker? Hoe lang zou het nog duren voor dat nijlpaard van een man, doorheeft dat je jezelf ook de hele dag zit vol te proppen?'

Ze zegt het met een hogere stem dan normaal. Duidelijk zit Sandra tegen haar climax aan. Het zal niet meer lang duren of ze komt klaar. Je kijkt door de smalle kier in de deur en ziet hoe ze haar klitje stimuleert met een grote vibrator. Hij staat duidelijk te horen op de snelste stand.

Ze heeft haar ogen dicht, en kruent onvermoeid voort. Naast haar liggen allemaal snoeppapiertjes van het pak met marsjes en de dozen met chocoladetruffels om haar heen. Verdomme, precies die truffels waar jij ook zo gek op bent. Je kunt je bijna niet bedwingen om naar binnen te stormen. Haar vrije hand graait in de doos en haalt een flinke hoeveelheid chocolade omhoog. Ze propt het vrijwel meteen in haar mond en geeft hoge gilletjes.

Je kijkt nog eens goed en bent verbaasd: zou ze dit allemaal alleen hebben opgegeten? Nog een hand truffels verdwijnt in haar mond. 'O, wat is dit heerlijk en het maakt me nog vetter. Zou die dikke vent van mij dit zien?' Die dikke vent staat te gluren door de smalle kier. Ze gilt nog harder. 'Ja, ik wil ook zo vet zijn als hij. Nog vetter. Een heuse pens van al het bier en vreten, net als hij nu heeft. Of nog meer. Nog vetter.'

Je kijkt goed en voelt hoe je pik steigert van dit geile optreden van je schatje Sandra. Dit zie je niet zo vaak! 'Ik wil ook zo vet zijn', gilt ze nog een keer. 'Dat onze lijven allebei gigantische vetbergen zijn die tegen elkaar klotsen en alles in beweging brengt. Toe neem nog een handje truffels. Al dat chocola maakt je net vet als Henk.' Ze gilt. 'Jezus, wat windt die vette man mij elk minuut van de dag toch op. Neuk me!'

Dan kun je het niet meer houden. Je lul wijst kaarsrecht naar voren. Je moet je pik wel achterna rennen. Hier ligt je schatje gewoon neukklaar op bed voor je. Hier kun je niet meer tegen vechten. Je staat op exploderen. Je opent de deur langzaam open en dan schieten Sandra's ogen open. 'Hier ben ik', roep je. Ze kijkt je verbaasd en geil tegelijk aan. 'Huh, ben je al thuis? Ik wist niet dat je zo vroeg zou thuiskomen. Schat, dit is niet wat je denkt.'

Lees volgende week deel 24: Opgewonden »

Dit is het 23e deel van het vervolgverhaal Dikke maatjes. Elke vrijdag verschijnt een nieuw deel. Benieuwd wat er vooraf gaat? Lees het eerste deel: Toevallige ontmoeting »

Reacties

  1. Echt een goed verhaal. Ik hoop dat ze elkaar gaan vetmesten en heel erg dik worden

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)