5.000 calorieën per dag - Dikke maatjes (20)

Na 2 maanden samen met Sandra is dat ook wel aan je lijf te zien. Het bankzitten en vooral de calorietoename per dag helpt aardig om flink aan te komen. Hoeveel zou het zijn?

5.000 calorieën per dag

Je merkt het verschil al snel. De 4000 calorieën zijn geen enkel probleem meer. De nieuwe norm zijn nu 4500 of zelfs 5000 calorieën. Sandra kijkt elke zaterdagochtend of jevooruitgang hebt geboekt. Nu staat de weegschaal op sommige weken op 1,5 tot 2 kilo. Waardoor je 119 kilo weegt!

Zaterdagochtend en Sandra is naar haar werk met de vrijwilligers, dus je hebt alle tijd voor jezelf. Je ligt nog lekker lui op bed. Je merkt dat je lijf ook trager begint te worden. Het is heerlijk luieren zo op zaterdagmorgen. Je hebt geen zin om eruit te gaan. Maar dan wordt je door je knorrende maag toch gedwongen je bed te verlaten om kwart voor 12.

Je neemt eerst een douche en na afloop bewonder je hoe je lijf is geworden voor de spiegel. Al het nieuwe gewicht lijkt vooral in je buik te zijn gaan zitten. Je bent toch ook blij dat je wat meer verbreding ziet rond je heupen. Terwijl je jezelf zo bekijkt voor de spiegel, kijk je ook nog eens goed naar de delen waar je het meeste bent aangekomen.

Er zitten lekkere lovehandles langs je zij. Sandra heeft mooie liefdesgreepjes om je vast te pakken gekregen. Dat weet je ook wel. Ze kan haar vingers er niet vanaf houden. Het is al meer dan een handvol. En het voelt heerlijk om zo over je vette lijf te strelen en de vetrollen goed vast te pakken en een beetje te schudden.

Je lunch bevat veel kaas, gewoon een flinke homp om lekker af te kluiven met saus om in te dopen en 3 blikjes energydrank. Je bent verslaafd geraakt aan de suiker die in dit drankje zit en natuurlijk wat chips. Het grootste deel gaat je mond in, maar je betrapt jezelf er ook op dat je flink knoeit. Je draagt makkelijke kleren, dus je kunt lekker de kruimels oprapen en alsnog opeten. Je buik wijst trots en rond omhoog.

De middag gaat zoals je tegenwoordig gewend bent. Je surft een beetje rond op internet, struint de feedersites af en werkt je profiel bij. Je moet je gewicht wel een beetje up-to-date houden voor je fans. Verder lees je meteen een paar mooie verhalen. Heerlijk om bij te eten en je bent blij dat Sandra een doos verse donuts heeft klaargezet. De 6 donuts verdwijnen zo door je mondje. Je voelt hoe lekker je pik groeit van al die verhalen. Daarom trek je jezelf meteen lekker af om die geilheid even kwijt te zijn.

Rond vier uur is het tijd om je klaar te maken voor het avondje uit met Sandra. Ze heeft al je avondgarderobe voor je klaargelegd. Het zijn wel kleren die je zo'n 10 kilo geleden droeg. Gelukkig heeft de broek een elastische tailleband, anders zou hij niet meer dicht kunnen. Het shirt laat ondanks dat je niet helemaal volgegeten bent, toch een flinke pens zien. En als je gaat zitten, kraakt je broek in alle voegen. Je weet dat jij de ster van de show gaat zijn vanavond.

De eerste keer dat je jezelf publiekelijk vertoont met je volle lijf terwijl je jezelf volpropte, moet Sandra je nog dwingen. Je protesteert. Dit wil je echt niet. Je vertelt dat je nog steeds niet helemaal zeker bent met je nieuwe gewicht. Maar Sandra weet je te verleiden met een paar kleine woordjes en de belofte je straks te begraven in haar dikke tieten.

Na een overheerlijke binge in de vlakbijgelegen McDonald's is niet alleen je buik in afmetingen groter geworden. Het kijken van de andere gasten in de McDonald's en de gefluisterde opmerkingen doen genoeg. En dat terwijl je helemaal niet zo dik bent. Het idee dat je dit nog een keer zou gaan doen als je 140 kilo weegt, is voldoende om het bloed naar je hoofd te laten stijgen. Sandra krijgt het in de gaten en fluistert naar je. Je gebaart terug dat je onwijs geil bent.

Jullie snellen samen naar de grootste gezinswc in het restaurant. Hier trakteert ze je op de heerlijkste pijpbeurt van je leven. De drang om het uit te gaan schreeuwen bij het klaarkomen, weet je te smoeren met de gedachte dat je hier in een drukbezocht restaurant bent met kinderen in de buurt. Het idee dat je snel thuis kunt zijn, is niet genoeg om het op te houden. Je spuit nog niet eerder zoveel sperma in Sandra's gezicht.

Net op dat moment klopt een medewerker op de deur. 'Meneer en mevrouw? Ik verzoek u vriendelijk om zo snel mogelijk de wc te verlaten.'

Lees deel 21: Buiten adem »

Dit is het 20e deel van het vervolgverhaal Dikke maatjes. Elke vrijdag verschijnt een nieuw deel. Benieuwd wat er vooraf gaat? Lees het eerste deel: Toevallige ontmoeting »

Reacties

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)