Magisch moment - Dikke maatjes (17)

Sandra neemt je mee naar de supermarkt om lekker eten voor je uit te zoeken. Natuurlijk kan ze niet van je buik afblijven.

Magisch moment

Het windt je op dat Sandra daar zo midden in de supermarkt aan die pens van je zit. Je wordt er best wel een beetje wild van al deze aandacht voor je buik. Sandra stopt precies op tijd vlak voordat je onfatsoenlijk begint te worden.

Ook de winkel is een magisch moment geworden. Zeker, je bent nooit een gezonde eter geworden, maar wat er nu in je supermarktkarretje gaat, heeft er nooit allemaal tegelijk in gelegen. Zeker niet in deze hoeveelheden. Wat een lekker ligt er in het karretje: prosciutto, ham, kaas, 3 grote gezinszakken chips, macaroni met roomsaus, chocolademelk, pindakaas, notenkoekjes, gevulde koeken, volle yoghurt met zoete ontbijtgranen en een grote pot nutella.

Dit alles is slechts een aanvulling op de overdadige maaltijden die Sandra van plan is om voor jullie klaar te maken. Net als de grote hoeveelheden ijs en andere lekkers die ze in de kar stopt. Op het einde loop je achter een afgeladen supermarktwagentje.

De enorme berg etenswaar die daarin ligt, is werkelijk niet te overtreffen. Bij de kassa betaalt Sandra alles. 'Mijn feedee hoeft nergens voor te betalen. Die hoeft maar 1 ding te doen: eten.' Ze drukt je een pak marsjes in de hand. 'Schat. Eet lekker op. Je zult wel honger hebben.'

Ze betaalt en jullie rijden snel verder. Bij de slijterij stopt ze om bier voor je te halen. Je bent gek op bier, dat is zeker geen straf. Bovendien zit bier vol met calorieën. Het maakt je lui en hongerig, weet Sandra je wijs te maken. Zo verdwijnt er een krat bier in de achterbak van de auto.

Winkelen is niet eerder zo leuk geweest als vandaag. Alle etenswaren die meegaan, winden je stuk voor stuk gigantisch op. Met een harde pik kom je thuis. De marsrepen zijn allang verslonden en je grijpt je eerste pilsje voor vanavond om op de bank neer te ploffen.

Even later komt Sandra bij je met een grote Quiche in haar hand. 'Schat, eet lekker op', zegt ze erbij en levert er meteen een nieuw pilsje bij. Ze klemt zich om je heen en begint je meteen te zoenen. 'Schat, ik ben zo geil. Toen mijn dikke jongen zo opgewonden door de supermarkt liep, kon ik me nog maar nauwelijks inhouden. Jeetje wat ben jij lekker vet. Ik ben er zo geil van geworden.'

Ze dwingt je om de Quiche te eten, geeft je soms een slokje bier en begint je dan intens te tongen. Zo verdwijnt de grote maaltijdtaart in je maag en zit je 3 pilsjes later met je blote pens naast Sandra. Ze voert je roomijs met veel slagroom erop en jij eet alles gedwee op terwijl zij met je pik speelt. 'Eten', gebiedt ze je. Wat een honger heb je. Ook al zit je maag propvol.

'Neuken', roep je met een groot verlangen in je stem terwijl ze je aan het pijpen is. 'Nee, eerst eten', zegt ze als ze even haar mond om je pik loslaat. Eerst dit opeten. De koelkast moet leeg. En vergeet die overheerlijke prosciutto niet.

Je scheurt het zakje met plakjes vlees open. Je bent uitgehongerd en smult al die dunne repen vlees naar binnen. Het verdwijnt zo in je mond. Meteen uit het zakje eet je alles weg. Het maakt niet uit. Als je het zakje leeg hebt, begint Sandra te kreunen en versnelt het pijptempo. Haar mond krult zich strak om die stijve pik van je. 'O Jezus, wat is dit heerlijk', krijs je.

Sandra laat je lul weer los. Je voelt hoe je elk moment kunt klaarkomen, maar zij trekt aan het langste eind. 'Dooreten, vetzak. Ik wil die buik van je dikker zien worden.' Ze roept het met een buitengewone dwingende stem. Je pakt de liter chocolademelk en begint het bruine vocht naar binnen te werken.

Alleen maar gieten en slikken. Dat is het enige. In een ononderbroken stroom. Je ademt zwaar want je maag lijkt uit elkaar te knallen. Zo vol zit hij. Je laatste slok. Het gaat niet helemaal meer naar binnen. Het bruine vocht glijdt uit de hoeken van je lippen en valt naar beneden. Precies op je pikkie, die Sandra voor even heeft losgelaten.

Sandra maakt even gulzige geluiden als ze je lul weer vastklemt tussen haar lippen. Wat een heerlijk gevoel is dit. Je pik die wordt afgezogen door zo'n geile vrouw. Ze beweegt haar hoofd heen en weer in een tempo die je nauwelijks kunt bijbenen. Hier is geen houden meer aan.

De melk is weggezakt, je pakt een nieuw pakje vlees en eet de stukken naar binnen. Wat een heerlijk gevoel. Je voelt hoe je pik het niet meer houden kan. Hij staat op springen. Wat een overheerlijk gevoel. En je ziet hoe een druppel chocolademelk op haar wang valt en tegelijkertijd vermengt met de dikke spetters van je verse sperma die uit je pik schiet. Alle kanten op. Wat is dit een geweldig gevoel.

Lees deel 18: Verzonnen »

Dit is het 17e deel van het vervolgverhaal Dikke maatjes. Elke vrijdag verschijnt een nieuw deel. Benieuwd wat er vooraf gaat? Lees het eerste deel: Toevallige ontmoeting »

Reacties

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)