De eindsprint - Hulpje van kerstman (20)

Voor Wendy staat een immense taart. Ze denkt dat het niet zo misstaan op een verjaardagsfeestje voor een man of 12. Nu mag zij deze hele taart helemaal alleen opeten.

De eindsprint

Ze krijgt een vork in haar hand en een groot schort om. Ze gaat zitten en ademt heel diep in. Wat ziet dit er waanzinnig lekker uit. Ze neemt een hap en proeft. 'Dit is gewoon goddelijk', gilt ze het uit.

De groep dames gaat allemaal om haar heen staan. Ze ziet alle deelnemers met hun flinke buiken staan. Ze kijken allemaal enthousiast en begeerlijk naar de heerlijke klus die op haar wacht. Wendy mag dit helemaal voor haar alleen opeten. Dit is een droom die werkelijkheid wordt.

Ze neemt weer een hap en proeft de zachte pudding op haar tong. Wat smaakt dit geweldig. Je merkt niet eens dat je het doorslikt. Ze voelt hoe de calorierijke vulling van de taart naar beneden zakt. Dit is allemaal voor haar dikke pens. Voer om nog voller en ronder te worden.

Ze gaat door en door. De halve taart zit al in haar en driekwart is al in haar verdwenen. En nog steeds zit ze niet vol. Het lijkt wel of haar dikke lijf in een onverzadigbare put is veranderd. Oneindig voordat ze vol is. Het gaat maar door.

Haar buik bolt nog meer naar voren dan eerst. Ze kijkt naar de grote bolle vetrol die zich onder haar borsten ontwikkelt. Hier is een heuse bovenbuik aan het ontstaan. Wow. Ze ziet aan zichzelf wat deze kuurweek met haar lichaam heeft gedaan. Ze is vetter geworden.

'Kijk maar uit, straks ben je nog boller dan de kerstman', fluistert Belinda in haar oor. Wendy voelt hoe de opwinding nog meer toeneemt. Ze merkt dat het onderin bij haar klit helemaal begint te gloeien. De suiker zet zich meteen om in geilheid, lijkt het wel.

De happen gaan trager. Alle vrouwen om haar heen moedigen aan. Toe. Ze krijgt nog een glas melk. 'Dan spoelt het wat makkelijker weg.' Nog een paar flink happen, roepen de omstanders. 'Je kunt het.' Inderdaad. Ze gaat door en voelt zich een grote overwinnaar.

Dan verschijnt de winnaar van vorig jaar in beeld. Het is Ingrid, haar oude maatje. Jeetje. Is ze het echt? Wendy denkt even dat ze een delerium heeft van al dat eten. Dat kan toch echt niet. Maar het is ze is. Zo'n dikke vrouw heeft Wendy nog nooit gezien. Zelfs de ronde Belinda valt bij haar in het niet.

En daar krijgt de bokaal overhandigt. 'Je bent de absolute winnaar dit jaar', zegt Ingrid. Wendy voelt zich helemaal duizelig van de enorme boost aan vet, suiker en energie die ze krijgt van die enorme taart. 'Bovendien heb je de taart ook nog 5 minuten sneller opgegeten dan ik vorig jaar.'

Dat maakt Wendy dubbel kampioen. Ze merkt hoe vol en moe ze is. Ze mag even bijkomen tijdens de taxirit naar het hotel. En wat er nu komt... Tja, dat kan ze alleen maar dromen. Een droom die werkelijkheid wordt: ze is het hulpje van de kerstman.

Lees deel 21: Mee »

Dit is deel 20 van het kerstverhaal Hulpje van de Kerstman. En ook in 2023 loopt het weer door. Benieuwd naar wat er vooraf gaat? Lees het eerste deel: Een bijzonder berichtje »

Reacties

  1. De Kerstman kijkt op zijn horloge. Ze hadden toch half zes afgesproken. Hij strijkt de lakens van het bed netjes en schenkt zich nog een gin-tonic in. Net op dat moment hoort hij geklop. Wendy hijgt in de deuropening als de kerstman opendoet.
    'Lift was kapot.." kan ze nog net uitbrengen.
    " Kom binnen, ga liggen, zitten, wat je wil. "
    Wendy valt voorover op het bed. Ze kreunt in het kussen.
    " Ik hou het niet meer, man, doe het nu. "
    De kerstman staart een moment naar het Wendy's immens vette achterwerk en bedenkt zich geen moment. Hij stroopt het jurkje op en likt zich een weg naar binnen.
    'OH ja vuillak, je wilt mijn vette billen, nietwaar. Zeg het dan, zeg het dan!"
    Met beide handen grijpt hij Wendy's gevulde spekheupen. Hij checkt meteen haar enorme wite blubberpens. Wat een dame. Wat een dikkerd. Hij tilt zijn buik op haar rug en stoot zich een weg naar binnen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wendy draait zich halfom. Hier heeft ze het allemaal voor gedaan. Die klotsende pens van de kerstman tegen haar achterwerk. Ze voelt hoe zijn vingers in haar vlees priemen.
      'Dik... varken...', hijgt hij in haar oor. Wendy spant haar billen en duwt haar hoofd in het kussen. Dit gaat de beste man niet lang volhouden. Ze voelt hoe de kerstpik zwelt.
      'Goed zo, harder, harder, ik ben geen engeltje. Kom op', moedigt ze hem aan.
      Dan is het zover. Met een lange kreun stort de dikkerd ter aarde.

      Verwijderen
  2. Hahaha. Iemand moet het toch doen. Als Henk het niet doet, dan doet de kerstman het zelf wel.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. 'Zo, en dan nu is het mijn beurt.' roept Wendy opgetogen. Maar er komt geen reactie van de rode muts naast haar. Even schiet het door haar hoofd. Het zal toch niet waar zijn. Heeft de kerstman zich in een coma geneukt?

    Na luttelijke seconden, die wel minuten leken, komt er weer beweging in de papzak. Wendy aarzelt niet en duwt zijn hoofd tegen haar dikke vulva.
    'Kluiven, dikzak, kluif mijn poes.'
    De kerstman begint voorzichtig. Wendy houdt haar dikke fupa omhoog zodat hij er goed bij kan. Af en toe trekt ze zijn hoofd dichter tegen haar natte doos. Ze voelt hoe er een vinger in haar kont wordt gedraaid. Dat vindt ze echt geil. Hijgend pakt ze zijn andere hand.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)