Vol lijf - Dikke maatjes (13)

Je hebt net ontdekt dat je nieuwe vriendinnetje Sandra het helemaal niet erg vindt dat je dikker wordt. Sterker nog: ze ziet graag je volle lijf.

Vol lijf

Hoe zou het zijn als je straks je handen helemaal onder je buik kan verstoppen, denk je terwijl je je kleine puddingbuikje streelt. Hem kan optillen, zonder dat je je handen kunt zien. Je pik niet eens meer ziet als je naar beneden kijkt. Hoe zou dat voelen?

Je loopt naar de koelkast, pakt de doos met de overgebleven pizza erin en neemt een grote schaal met salade boordevol vette dressing erin. Bij het lopen, voel je hoe je benen tegen elkaar aan schuren. Hé, dat heb je nog niet eerder zo gemerkt.

Daarna loop je naar de bank, ploft neer en gaat je heerlijk volproppen. Een stuk pizza gaat je mond in, je neemt een flinke bier van de tree pils die je hebt meegenomen. Wat zou het heerlijk zijn als je hier straks zit, met je buik op schoot. Nu wijst hij nog puntig naar voren. Daar mag best wel wat bij. Nog een hap.

Je voelt hoe elke hap je extra opwindt. Je ziet voor je hoe dik je buik straks is. Je speelt met het buikvet en schudt wat je hebt heen en weer. ZIet hoe je tietjes langzaam heen en weer schudden. Wat voelt dit geweldig. Je merkt dat de eetsessies met Sandra's gezorgd hebben voor de opwinding bij het eten. Je raakt meer en meer opgewonden en kan het niet laten om na de helft van de pizza even met je pikkie te spelen.

Weer een hap, weer een slok. Het volgende biertje. Je pikkie vraagt wat meer aandacht. Echt. Je eet door en speelt onderwijl met die stijve piemel van je. Wat voelt dit geweldig. Eten en masturberen tegelijkertijd. Je pik wordt harder en harder en de ene pizzapunt na de andere verdwijnt in je mond.

Het blijkt meer te zijn dan je dacht. Net als dat de salade eigenlijk best zwaar valt. Je pakt het volgende pilsje uit het treetje dat je hebt meegenomen. Geen sixpack van buiten, maar hij glijdt wel helemaal door je keel als begeleiding van de pizzastukken.

Je eet en drinkt flink door, maar je voelt hoe je naar het orgasme gaat. Wat is dit geweldig. Eerst de hele pizza op, voordat je mag klaarkomen. Anders ben je niet het goede mestzwijntje voor je Sandra. Wat zal ze niet denken als je niet je bordje leegeet. Kom op, jongen dooreten.

Zo kom je daar op de bank klaar. Gelukkig is er nog een servetje om het op te vangen. De dressing van de sla druipt alle kanten langs je gezicht. Het lijkt wel het sperma dat er zojuist uitspoot. Wat een zalig orgasme is dit. Jeetje. Je weet niet wat je meemaakt.

Je komt moeizaam overeind en terwijl je terugloopt naar de koelkast, merk je dat de pilsjes wel hun uitwerking op je loopje hebben. Je giegelt terwijl je alle rotzooi weggooit, neemt een pak volle melk mee en drinkt deze leeg, waarna je in een diepe slaap valt.

Als je wakker wordt, zie je wat voor een bende het op de bank is en gaat het snel schoonmaken. Je voelt hoe de dressing langs je gezicht is opgedroogd en maakt alles schoon. Gelukkig ligt er nog een pak appelsap in de koelkast om je dorst te lessen.

Je kruipt weer achter je iPad en gaat verder met het lezen van de verhalen op de forums. Je bladert door duizenden foto's van dikke mannen en vrouwen. Verwondert jezelf over al die volle lijven en de erotische uitstraling die deze mensen allemaal hebben. Wat zien ze er geweldig uit. Je merkt hoe je zelf meer en meer geniet van die ronde buik die je gekregen hebt. Wat voelt dit geweldig en je hoopt eigenlijk alleen maar dat hij nog veel dikker wordt...

Lees deel 14: Feedervirus »

Dit is het 13e deel van het vervolgverhaal Dikke maatjes. Elke vrijdag verschijnt een nieuw deel. Benieuwd wat er vooraf gaat? Lees het eerste deel: Toevallige ontmoeting »

Reacties

  1. Laat zijn tietjes maar groeien zodat hij een bh tje kan passen

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heerlijk hij wordt vet. Geil verhaal!

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)