Het laatste stukje - Dikke maatjes (8)

Sandra wekt je met de heerlijke geur van gebakken spek. En voor je het weet, propt ze je alweer vol. In ruil voor...

Het laatste stukje

'Goed zo. Je bent nu mijn vent.' Ze pakt nog meer eten en stopt het in je mond. Jij hoeft alleen maar te kauwen. 'Neem nu het laatste stukje spek in mijn mond', zegt ze. Ze hapt in je pik terwijl jij het laatste stukje op eet. 'Mmmm. Ik heb ook een lekker stukje spek', zegt ze en ze streelt onderwijl over je buikje. 'Wat is dit heerlijk. Vind je niet?'

Je kreunt: 'Ja, ga door.' Je voelt hoe je pik door haar hand omhelst wordt. Sandra schuift het bord waar de rest van het ontbijt op ligt, naar je toe. 'Eet dit leeg terwijl ik bezig ben. Ik beloof dat je ervan gaat genieten.' Ze daalt weer af naar je pik en schuift je neukstaaf weer in haar mond.

Terwijl jij aan de eieren begint en de laatste toast naar binnen schuift. Sandra is druk in de weer met je pikkie. Ze maakt overuren. Wat is dit heerlijk. En wat voelt het geweldig als je uiteindelijk weer intens klaarkomt. Je pikkie spuit leeg in haar gulzige mond.

Helemaal buiten adem, ben je. Sandra gaat naast je liggen. Ze streelt over je buik. 'Lekker dit, hè?' fluistert ze tegen je. Je knikt, voorzichtig, want je zit tjokkienokkie vol en draait je eindelijk om. Heerlijk in slaap val je en Sandra ligt naast je. Ze streelt over je volle buik. Wat is dit heerlijk. Eten, neuken en slapen. Het voelt alsof je in luilekkerland bent belandt.

Als jullie dan eindelijk op zijn, vraagt Sandra of je alleen je sportbroekje wilt aantrekken. 'Zo kan ik de hele dag blijven kijken naar je sexy lichaam.' Zij blijft ook in haar ondergoed rondlopen. En ook jij kunt genieten van haar rondingen. Haar volle billen en grote borsten. Je bent er verbaasd over hoe mooi ze is. Niet dik, maar wel mollig en vol. De rondingen op de juiste plekken.

Ze schuift het ene lekkers na het andere voor je neus. Jij doet altijd netjes hap. Zoals je thuis geleerd hebt. Je eet je bord leeg en eet alles tot de laatste kruimel op. Het is zonde om wat over blijft weg te gooien. Geef het een plekje in je mond. Zo ben je ook aan je huidige figuur gekomen. Je snapt niet helemaal waarom zij zo gek is op je buikje. Zijn er dan mensen die een man met een dikke buik mooi vinden?

Zo blijf je de hele verdere zondag lekker rondhangen. Voor de tv, met een pilsje erbij. Ze schenkt het ene biertje na het andere in voor jou. Als het dan avond wordt, bestelt ze Chinees. Het is een hoeveelheid eten waar je normaal 3 dagen van zou eten. Zelf eet ze muizenhapjes, maar ze voert jou en je eet het op. Je pikkie krijgt hierbij alle aandacht van haar. Je ontdekt dat seks en eten een onwijs lekkere combinatie is.

Zo ga je na het diner naar huis. Je voelt hoeveel je verstouwt hebt in die paar dagen. Je buik wijst bol vooruit van het eten, de bier en alle aandacht die hij gekregen heeft. Sandra loopt met je mee en geeft je een hartstochtelijke zoen bij de deur. Je spreekt af dat je morgen na het werk een drankje met haar gaat drinken in de kroeg.

De hele week is het raak. Elke avond zijn jullie samen en zoeken jullie elkaars intimiteit. Meer nog dan dat. De tafel is elke avond goed gevuld. Eten en seks horen bij elkaar.

Vrijdagavond, je hebt afgesproken met Sandra in de kroeg. Je komt binnen in je werkkleding. Normaal zou je eerst naar huis zijn gegaan om je om te kleden, maar je baas hield je dit keer langer vast. Je weet ook niet precies waarom, maar je mocht nog niet gaan op het tijdstip dat je wilde gaan.

Je wilt Sandra niet langer laten wachten, daarom kom je maar in je werkkleding naar de kroeg. Het zit een beetje krap merk je. Het maakt je extra verlegen om naar het café te gaan. Als je binnenkomt, zie je Sandra al zitten. Ze kijkt je verliefd aan en staat op om je een dikke knuffel te geven. 'Jeetje Henk, wat zie jij er goed uit. Ik zou willen dat ik je wat vaker zag dan alleen 's avonds.'

Ze zegt het nog een keer en je voelt haar hand over je buikje strelen. Misschien staat het toch allemaal netter dan je aanvankelijk dacht. 'Ik heb al kippenvleugeltjes besteld en bier. Kom er lekker bij zitten en vergeet lekker het weekend. Ze trekt je jasje uit. Nu valt je buik in het overhemd nog meer op.

Je gaat verlegen zitten. Je voelt hoe je broekband in je buik snijdt. Je overhemd is al omhoog gekropen en je merkt hoe je buik tegen de stof aandrukt. Een paar knoopjes staan al strak rond je ronde buik. Sandra ziet je kijken en ze leidt je af door te praten over een bijeenkomst die ze die middag voor een goed doel heeft georganiseerd.

Zonder dat je het echt in de gaten hebt, laat Sandra 4 schalen met kippenvleugeltjes aanrukken. Zeker, ze eet mee. Maar om eerlijk te zijn, ben jij de grootste eter van de 2. Het ene vleugeltje naar het andere vliegt je mond binnen. Je geniet ervan en voor je er erg in hebt, zijn er al 2 schalen leeg. Je merkt dat je vol raakt. Bijna automatisch grijp je naar je dikke buik om hem wat meer ruimte te geven. Voor je er erg in hebt schiet er niet 1, maar knallen maar liefst 3 knopen los.

Lees deel 9: Losschietende knopen »

Dit is het 7e deel van het vervolgverhaal Dikke maatjes. Elke vrijdag verschijnt een nieuw deel. Benieuwd wat er vooraf gaat? Lees het eerste deel: Toevallige ontmoeting »

Reacties

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)