Geschapen voor elkaar - Dikke maatjes (7)

Je hebt Sandra weer gezien in je favoriete eettentje. Als ze je uitgedaagd heeft om extra spareribs te etenm neemt ze je mee naar haar appartement.

Geschapen voor elkaar

De hele nacht besteden jullie aan het verkennen van elkaar lichamen. Wat een heerlijke seks is dit zeg. Om heel eerlijk te zijn: dit is de beste seks die je ooit gehad hebt. Je hebt het idee dat jullie lijven voor elkaar geschapen zijn. Zo voelt het tenminste. Uiteindelijk lig je uitgeput op bed en valt Sandra in je armen in slaap. Haar lichaam tegen je aan, haar hand op je buik.

Langzaam wordt je wakker, je voelt hoe ze je wakkerpijpt. Haar mond om je pik die in haar mond groeit. Het lijkt niet op te kunnen. Je kijkt haar aan en ze maakt haar mond los. 'Hier', zegt ze. 'Neem dit.' Je krijgt een glas met een romig drankje erin. Het proeft lekker zoet, maar ook een beetje zwaar.

Geen idee wat het is, maar het is waanzinnig lekker. Terwijl je voorzichtig drinkt, pijpt zij verder. Wat voelt dit heerlijk. Je maag vult zich weer en het zaad spuit weer uit die neukstaaf van je. Je neemt de laatste slok en valt weer in slaap.

Tot de geur van gebakken spek je wakker maakt. Je wilt de scène in de keuken niet verstoren en blijft rustig liggen. Je luistert hoe je liefde daar in de keuken zachtjes aan het zingen is. Voor je er erg in hebt, loert Sandra om de hoek van de deur en heeft een groot plate in haar hand. Het ligt vol met eieren, spek, aardappel en geroosterde boterhammen.

'Tijd om op te staan, schatje', zegt ze. Ze komt naast je zitten. Ze draagt nog steeds dezelfde beha en het slipje van gisteravond. Ze zet plate op je schoot als je jezelf overeind hebt geholpen. 'Ik heb een lekker ontbijtje gemaakt. Ik hoop dat je het lekker vindt.'

'Wauw', zeg je. En je begint te smullen. 'Wat ziet dit er lekker uit. Ik weet niet of het mij lukt om het bord helemaal leeg te eten. Er ligt zoveel op.' Sandra schikt de heerlijke dingen die op het plate liggen. Je ziet zo 6 dikke stukken spek liggen, 5 gekookte eieren, 3 sneetjes brood en een flinke berg aardappelpartjes. En naast dit alles staat een glas sinaasappelsap en een glas melk.

'Heb jij geen trek in iets?' vraag je. 'Nee, dit is voor jou. Ik heb al gegeten toen ik aan het koken was voor jou', zegt ze. 'Eet het lekker op. Je hebt er hard voor gewerkt gisteren en vannacht.' Terwijl ze het tegen je zegt, legt ze haar had op je dij. 'Trouwens, ik zet je vandaag ook lekker aan het werk hoor.' Een duivelse glimlach zie je op haar gezicht.

'Dat laat ik mij geen 2 keer zeggen', antwoord je. Je zet je aan het eten. Terwijl jullie gezellig kletsen als jij die enorme maaltijd op de plate wegwerkt, zie je hoe naar je kijkt. Bovendien raakt ze je heel verleidelijk aan. Ze streelt met haar hand op over je buik. Als je op 2/3 van de maaltijd zit, merk je dat je vol begint te raken. 'Het eten is heerlijk, maar ik denk dat ik zin heb in iets anders', zegt je terwijl je de plate naast het bed zet.

Sandra doet de deken omlaag, waarbij je pikkie zich halfstijf toont. 'Wil je weten wat ontzettend lekker is. Misschien wel 1 van de sensueelste dingen om mee te maken?' Ze zegt het terwijl ze over je lichaam streelt. Haar handen komen dicht bij je dijen. 'De combinaties van 2 dingen die lekker zijn. Namelijk eten en seks.'

Ze pakt een overgebleven stukje spek en voert het aan je. Onderwijl gaan haar vingers naar beneden grijpen ineens je lul. Je voelt hoe hij steeds harder wordt. Daar gaat weer een stukje spek naar je mond en merkt hoe je pik er zin in krijgt. Wat wordt hij hard. Ze beweegt haar hand heen en weer terwijl jij aan het eten bent. Elke hap voel je je geiler worden.

'O, wat is dit lekker.' Je zegt het terwijl je weer en hap neemt. Ze pakt een toast vol met boter van de plate en stopt het in je mond. Onderwijl streelt ze over je harde pikkie.

Lees deel 8: Het laatste stukje »

Dit is het 7e deel van het vervolgverhaal Dikke maatjes. Elke vrijdag verschijnt een nieuw deel. Benieuwd wat er vooraf gaat? Lees het eerste deel: Toevallige ontmoeting »

Reacties

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)