Meer vlees op de botten - Een volle zomer (17)

Jennifers vriendinnen van het zomerkamp vorig jaar vragen of ze weer meegaat. Ze wil graag haar stiefmoeder Heather meenemen, maar gaat haar dat lukken? Ze besluit haar vader in te schakelen.

Meer vlees op de botten

'Papa, ik vind Heather niet zo leuk en misschien kan zo'n kamp helpen om een beter band op te bouwen. En ze is echt veel te mager. Kijk maar eens geod. Ze is vel over been, zeker toen ze na nieuwjaar verder is gaan lijnen. Ze is er echt niet leuker op geworden. Ze hoeft echt niet dik te worden, hoor, maar ze mag best wel een beetje voller zijn.' Ze liegt stiekem, want ze zou het helemaal niet erg vinden als Heather in een dikke vrouw verandert.

'Ik ben het met je eens', zegt haar vader. 'Ze mag best een beetje meer vlees op haar botten hebben. Zeg Heather dat je graag wilt dat ze meegaat, om een betere band op te bouwen. Ik zal haar wel een beetje stimuleren.' 'O ja', zegt Jennifer, 'ze weet nog niet dat je op het terein nergens mag roken. Misschien moeten we dat maar niet meteen vertellen.' Ze moeten er allebei om lachen. 'Ik geloof niet dat ik het heel erg vind als ze stopt met roken', verklapt haar vader.

Ze spreken af dat hij het aan Heather voorstelt om samen naar het kamp te gaan. Dat Jennifer zo graag wil en dat hij het belangrijk vindt dat Heather een band met zijn dochter opbouwt. 'Ik zal jullie natuurlijk erg missen, maar ik vind het belangrijk. Het is een goed idee van jou en natuurlijk van je vriendin Jill.' Jennifer is uitzinnig van vreugde. 'Wat ontzettend gaaf, zegt ze. Je zult hier geen spijt van krijgen pa.' Haar vader geeft haar een knioogje. 'Ik denk dat dat wel gaat lukken. Het is Heather vorig jaar ook gelukt, waarom zou het jou niet lukken. Eet niet alles zelf op.'

Snel gaat Jennifer terug naar haar kamer om haar vriendin terug te bellen en te vertellen dat ze gaat. Diezelfde avond praten haar vader en Heather over het voorstel. Heather is niet echt enthousiast. 'Hoe moet het dan met jou?' vraagt ze. Ook maakt ze zich zorgen over haar gewicht. 'Je hebt gezien hoe Jennifer vorig jaar is thuisgekomen.' En ze wilde haar man niet zo lang alleen laten.

Tegelijkertijd is ze het wel met haar man eens dat ze moet werken aan haar relatie met haar stiefdochter. Dit is een uitgelezen kans. Ook omdat ze weet hoe gek Jennifers vader op zijn dochter is. Daarom besluit ze mee te gaan en het aan te kijken. Wie weet zouden Heather en Jennifer als vriendinnen terugkeren uit het kamp.

Een kleine maand later vertrekken ze naar het kamp. Jennifer pakt niet zoveel in: een paar setjes beha's (sommige zitten extra ruim), verschillende bikinisetjes, zwemkleding, slipjes in een aantal maten, 2 stretchbroeken (2 maten groter!) en een paar korte broeken die ruim vallen. En een flinke verzameling shirtjes die genoeg ruimte geven.

Wat haar stiefmoeder inpakt, is wel wat meer. Ze heeft 4 grote koffers volgepakt met allerlei soorten kleren. Het lijkt of ze emigreert in plaats van een week of 7 met haar dochter in een resort verblijft.

Als ze aankomen, maakt Heather zich meteen zorgen. Ze is verreweg de slankste, een magere spriet temidden van een wereld met overgewicht. Alle medewerkers zijn zwaarlijvig, geen uitzondering daargelaten. Ze hebben een huisje gekregen dat ze delen met Jill en haar moeder. Ze krijgen allemaal een aparte slaapkamer, maar delen de keuken, de kamer en de badkamer. Heather duikt de slaapkamer in en installeert zich uitvoerig.

Even later arriveert Jill. Als Jennifer en Jill elkaar zien, zijn ze uitzinnig van vreugde. 'Hé Jill, wat zie je er geweldig uit', roept Jennifer enthousiast. 'Volgens mij ben ik niet de enige die aangekomen is.' Ze grinnikt en Jill draait een rondje. 'Wauw, wat heb jij een kont gekregen zeg.' Jill slaat met haar hand op haar enorme billen. Wat een megakont heeft zij zeg. 'Ja, mooi hé. Ik moet je eerlijk zeggen dat ik het geweldig vind om zo'n achterste te hebben.'

Als ze elkaar omhelzen, drukken de buiken tegen elkaar aan. Jill kijkt naa r haar vriendin. 'Jennifer, jij hebt ook niet stilgezeten. Wat een buik heb je gekregen zeg. Daar is zeker wat bijgekomen sinds de vorige zomer.' Ze geeft een plagerig tikje tegen Jennifers pens. 'Het staat je goed hoor.' 'Ik denk dat hij wel wat ronder wordt deze vakantie', zegt Jennifer. 'Ja en anders help ik je wel een handje', grinnikt Jill.

Op dat moment kwam Jills moeder Marge binnen. Wat een enorme vrouw. Zo'n zware vrouw heeft Jennifer nog niet eerder gezien. Hoeveel zou Jills moeder wel niet wegen! Ze gaat zitten op een stoel. Nog aan het uitpuffen van de wandeling van de auto naar binnen. Haar enorme buik valt over haar ronde dijen en zakt tot bijna op de grond. Slechts een kleine 20 centimeter zweeft de buik boven de grond. Jennifer heeft het idee dat Marge dikker is geworden de laatste keer dat ze haar zag bij het zomerkamp.

Lees deel 18: Golfwagentje »

Dit is deel 17 van het vervolgverhaal Een volle zomer. Benieuwd naar wat er vooraf gaat? Lees het eerste deel: Snode plannetje »

Reacties

  1. Ik wil Marge. Nu. Even die pens masseren. En dan die mega kont van Jill als toetje.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)