Uitbuiken - Buik (146)

Vergelijk deze heerlijke buik eens met de vorige buikblog. Vrijwel dezelfde houding. Wat een verschil. Niet zozeer in kilo's. Deze dame doet niet veel onder voor de andere, maar hier ligt een heel andere buik.

Het shirtje opgestroopt. Je mag zien dat ze wat in huis heeft. En wat! Ongelooflijk zo mooi als haar buik hier ligt. Haar borsten vallen weelderig in de richting van haar zij. Haar bovenbuik is groot. Een stukje voller dan haar onderbuik. En dan die plooi!

Adembenemende plooi

Die plooi! Wat ziet deze er adembenemend uit. Hij valt erg diep en laat de lovehandle langs haar zij goed zien. Hij valt diep over haar navel en scheidt zo haar beide buikhelften. Wat een glooiingen en kijk ook goed naar de diepe striemen. Dit is meer dan puur genieten. Dit is geweldig.

De rest van deze foto is ook het genieten waard. Ik kan lang naar haar enorme borsten kijken. Ze vallen zo mooi opzij. Weggedrukt door haar ferme bovenbuik. Tussen de borsten is meer dan een spleet. Hier ligt een diep dal met het zicht op de andere borst. Wat een curves heeft deze vrouw. Het zal je vrouw maar zijn...

Uitbuiken na het kerstmaal

Je kunt je helemaal voorstellen dat ze zo ligt naar een overvloedige, copieuze maaltijd. Zo'n uitbuikmoment op Eerste Kerstdag ;-) Helemaal volgegeten, veel meer dan ze normaal zou eten, maar het is zo lekker en zo gezellig. Wat heeft ze toch een enorme buik.

Vergeet ook niet te kijken onder de lovehandle. Haar broek is een flink stuk onder haar buik weggetrokken. Dat geeft je een blik op de mooie plooi tussen buik en bovenbeen. Hier beginnen haar dijen, half verstopt onder de stof van de broek. Het ziet er heerlijk, overdadig uit.

Coronakilo's

Weet je dat je deze buik al eens eerder hebt gezien? Je geloof met niet, maar het is echt dezelfde buik als een paar weken terug. De coronakilo's laten zich nog beter zien. Ook natuurlijk omdat er nog een paar zijn bijgekomen met de tweede golf.

Reacties

  1. Ja heerlijk zware boezem, en een overvloedig dikke buik. Die strak gemeste broek vraagt om directe verlichting. Laat je gaan dame! Open die rits en laat me voelen hoe vet je bent.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja wat een mooie blote buik met 2. Blote Borsten

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik wil nog meer foto..s van deze vrouw met 140 kilo

    BeantwoordenVerwijderen
  4. K wil vrouwen bloot van 140 kilo op updates

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)