Coronakilo's - Buik (141)


Hoe het thuiszitten de kilo's erbij laat groeien. Je ziet mooie buiken ontstaan. Heel vol en overtuigd. De coronakilo's zijn geen kletspraat uit de media. Je ziet ze echt. Dat bewijst deze buik wel. Kijk maar!

De 'slanke' variant is van oktober vorig jaar. De laatste foto is van augustus dit jaar. Kijk maar eens goed naar de enorme verschillen. Wat een halfjaar quarantaine met je lijf doet.

Je ziet meteen dat het dezelfde buik is. Maar wat is er gebeurd! De kilo's zijn werkelijk overal gaan zitten. Wat een prachtige buik heeft ze gekregen zeg. De buik splitst mooi bij de navel. En haar navel is adembenemend. Wat een prachtige diepe plooi heeft zich eromheen gevormd. Een lust om naar te kijken.

Bovenbuik

En er is nog veel meer! Neem de bovenbuik. Je ziet dat daar heel veel is bijgekomen. Haar onderbuik is meer gaan hangen en trekt de bovenbuik ook een stuk mee. De plooi tussen haar onderbuik en bovenbuik is letterlijk dichtgegroeid. Sterker nog, haar bovenbuik welft nu zelfs een eindje over de plooi heen. Wat een vet.

Deze buik is echt genieten. Je ziet hoe alles voller is geworden. Hier laat de dame in kwestie zien hoe mooi het is om dikker te worden. De rondingen groter en voller dan ooit. Hier staat een vrouw die laat zien dat het thuiszitten niet alleen negatieve gevolgen heeft.

En het verschil tussen de buiken? Om precies te zijn: 18 kilo! Ze weegt nu ruim 135 kilo

Reacties

  1. Inderdaad weer een prachtige buik.de stretch marks zijn ook erg mooi zichtbaar.
    Gelukkig zit er toch nog een positief punt aan de corona.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Prachtig, 18 kilo coronavet is alleen wel wat weinig. Even dooreten bij de tweede golf.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik wil 20 kilo coronavet met spek op je buik

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik wil 20. Kilo coronavet erbij

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)