Bankhanger - Buik (145)


Nog zo'n foto van een buik op de bank. In het Engels noemen ze het soms een couch potato; als een zak aardappelen op de bank. Beetje oneerbiedig, want bankhangen kan ook een prachtig figuur opleveren. Dat laat deze dame wel zien.

Ruimte voor de buik

Ze hangt een beetje achterover. Haar buik heeft alle ruimte gekregen; het shirtje is omhoog getrokken. Haar figuur mag er zijn. Dat laat ze wel zien. Wat een heerlijk volgegeten buik is dit. 

De striemen zie je zitten; ze gaan mee met de bolling en je ziet er ook een paar, wat minder dikkere, over haar lovehandle gaan. Wat een prachtige volle buik heeft ze. Het is een massief geheel, er is geen splitsing te bespeuren.

Prachtige onderkin

En wat denk je van haar prachtige onderkin. Je kunt het net in het hoekje van de foto zien. Ze heeft echt een forse onderkin. Hier ziet een vrouw die van genieten houdt en die de wereld laat zien dat het volle leven helemaal niet verkeerd is. 

Als ik nu verklap dat dit dezelfde buik is, als die we een tijdje terug plaatsten. Je zult wel verrast zijn. Haar buik is hier iets minder bruin, maar hij lijkt toch wel weer een ietsjepietsje groter te zijn geworden. Wat is dit een schoonheid.

Volgegeten op de bank

Een prachtige vrouw, lekker volgegeten op de bank. In haar huispak, lekker makkelijke kleding die genoeg ruimte biedt voor een paar kilo extra. Zappend en op haar mobieltje turend. Dit is puur genieten van de schoonheid van de volle vrouw. 

Je zou haar heel per ongeluk nog wat lekkers aanbieden. Nee schat, blijf maar lekker zitten hoor.

Reacties

  1. Dit is een goed begin, maar het mag echt een stuk dikker. Ik zou het dieet als volgt aanpassen: driemaal per week 's ochtends drie eieren met spek, een halve liter roomyoghurt met een half pond muesli,'s middags twee borden pasta met spek en room, 's avonds twee borden kip in roomsaus, een pudding of een halve liter vla als dessert. Vroeg naar bed en Netflixen.Zo min mogelijk bewegen en tussen de maaltijden door twee Milkarepen. Zo dijdt ze snel uit en wordt ze echt goed vet.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja, dit is een heel goed dieet om moddervet te worden. Wie weet volgt ze je tip op...

      Verwijderen
    2. Gewoon niet bewegen en eten laten bezorgen op het huisadres 365 dagen

      Verwijderen
  2. Vet worden moet je willen. Een opgepompte zware buik is het begin. Als ze goed dooreet dan worden haar dijen flink voller en heeft ze binnen twee maanden een enorme kwabbige blubber buik. Als het zover is dan mag je haar mijn kant opsturen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Je moet niet in je eentje dik worden. Gaat erg langzaam. Het beste is om elkaar vet te mesten. De eerste twintig kilo lukt met veel chocolade. Als jullie dan beiden een flinke vette buik hebben, dan pas je het dieet aan. Veel havermoutpap, suiker en boter. Cake werkt ook goed. Niet teveel bewegen. Zo halen jullie de 150 met gemak.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik heb mijn vriendin dik gekregen met dubbele porties en daarnaast chips, bier en veel wijn. Ze zit rond de 135 kilo. Ze heeft kleine borsten, maar een brede vette kont en een prachtige dikke hangbuik.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Woo, super. Wil ze nog meer aankomen?

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ja. Ze wil doorgaan tot 160 kilo. Ze vind het fijn en eerlijk is eerlijk de sex is waanzinnig. Na 160 wil ze stoppen. Maar goed eerst zien of ze dat haalt.

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)