Alle maaltijden meedoen - Een volle zomer (4)

Jennifer is door haar stiefmoeder Heather op zomerkamp gestuurd om wat haar slanke figuur te doen. Jennifer weet dat niet, maar vindt ze dat eigenlijk heel erg?

Alle maaltijden meedoen

Eigenlijk zou Jennifer lekker in bed willen liggen om even uit te puffen van al dat eten. Haar buik is niet alleen kogelrond van het middageten, ook de snacks tijdens de film eisen hun tol. Ze heeft 2 grote bekers cola gekregen en dat was geen cola light. Ook gaven Jill en Megan haar een bak met popcorn en 2 marsjes om op te eten. Ze denkt dat ze ploft.

Opnieuw wordt het dienblad van Jennifer gevuld met heel veel eten. Patat en een grote hamburger dit keer. De 4 gaan opnieuw aan tafel bij elkaar zitten en eeten. De meisjes kijken met grote ogen hoe hun nieuwe kamergenote dapper dooreet. Al zien ze hoe pijnlijk het voor haar is om haar buik zo kogelrond te eten.

Het duurt 3 kwartier voordat ze al het eten hebben verstauwd. Ze lopen terug met hun dienbladen en mogen even uitrusten in hun kamer. Jennifer heeft de hele middag al de bovenste knoop van haar broek los. Nu heeft ze de rits ook naar beneden getrokken om nog ietsje meer ruimte te maken. Haar gevulde buik bolt een flink eind naar voren in het shirtje. Ze is er zelf verbaasd over. Ze probeert haar shirt zover naar beneden te trekken dat je het niet kunt zien dat haar rits en knoop open staan.

Ze mogen zich 's avonds lekker casual kleden. De meisjes dragen lekkere losse kleren, joggingbroeken, korte stretchbroeken en andere ruime kleding. Ze mogen hun badpak aantrekken met badjas er overheen. Of ze trekken een ruim shirt aan met een makkelijke broek eronder. De hele staf van het kamp zijn dames, net als dat alle kampgenoten meisjes zijn, ontdekt Jennifer. Ze hoeft zich dus nergens voor te schamen. Dat doen de andere meiden die bij haar zijn ook niet, merkt ze.

Zo met haar wijde badpak en een shirt erover, voelt ze zich heel wat beter. Haar buik heeft iets meer de ruimte en wordt niet overal afgekneld. Tegen tienen wil ze eigenlijk naar bed, maar Jill, Megan en Sara staan op. 'Nee, Jennifer', zegt Jill. 'Het is nog geen bedtijd. Eerst moeten we nog eten. Het is tijd voor de avondsnack in de eetzaal voordat we mogen slapen.

Jennifer weet niet wat ze hoort. Ze kan het niet geloven dat ze nu alweer moet eten. 'Ik ben nog vol van het eten. Gaan jullie maar', zegt ze. Jill trekt haar omhoog van haar bed. 'Nee Jennifer. Dat kan niet. Je moet mee. Je moet alle maaltijden meedoen. Er zijn geen uitzonderingen, anders krijgen we daar last mee. Kom, draag lekker wat je nu aan hebt en ga met ons mee. Ik zag vanmiddag dat je broek lastig zit, dus kom zo maar mee. Wij doen ook niks anders aan.'

Jennifer moet blozen van de opmerking die Jill maakt. 'Oke, ik mee. En Jill, je hebt gelijk. De broek zit mij echt te strak.' Verdorie, denkt ze meteen. Het is de grootste broek die ik heb. Nu moet ik maar mijn korte broek en badpak aantrekken. Dan heb ik tenminste een beetje ruimte.

Het eten dat nu opgesteld staat in de eetzaal is overweldigend. Naast veel zoetigheid is er ook een avondsnack. Je kunt kiezen uit een kroket, een patatje of kaassouffle. Alles werd keurig afgevinkt. Ze krijgen daarbij een lekker drankje. Veel cola en icetea. Of andere lekkere zoete drankjes die Jennifer helemaal niet gewend is om in deze hoeveelheden te drinken.

Haalt ze het niet zelf, dan wordt het wel gebracht door de bediening of de meisjes. Zo krijgt ze ook in eens een bamischijf in de hand gedrukt door een iemand van de leiding. 'Ik zag dat je nog niet hebt gehad', zei ze erbij. OOk haar kamergenoten moedigen haar aan om het flink te nemen. 'Geniet er lekker van. Hier heb je nog een milkshake', zei Megan.

Zo valt ze tegen middernacht eindelijk in slaap. Haar buik is gigantisch opgezwollen van al het eten deze halve dag dat ze op kamp is. Ze heeft niet eens tijd om na te denken over thuis of over Heather. Ze slaapt heerlijk, het eten was geweldig, denkt ze. Alleen zal ze morgen misschien wat rustiger aan proberen te doen. Ze begint zich wel een beetje zorgen te maken hoeveel ze wel niet zal aankomen als dit al die weken zo blijft doorgaan.

Lees deel 5: Te laat »

Dit is deel 4 van het vervolgverhaal Een volle zomer. Benieuwd naar wat er vooraf gaat? Lees het eerste deel: Snode plannetje »

Reacties

  1. heerlijk verhaal! Wat het me geweldig lijken om dit real life mee te maken. Keep up the good work.

    Lars (21)

    BeantwoordenVerwijderen

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)