Enorme knuffelbeer - Chantage (9)

Maaike en Caro vallen op dikke mannen. Maaike haar vriendje dikker hebben, waarmee Caro haar helpt. Tot Jeroens broertje Martin haar doorheeft. De laatste vakantie voor de eindexamens, zien de vrienden elkaar weer. Wat is Jeroen een enorme knuffelbeer geworden! En niet alleen Jeroen.

Enorme knuffelbeer


'Kom op, mestvarkentje', zei Martin plagerig. Hij probeerde het eten en snoep dat van het weekend was overgebleven in Caros mond te stoppen. Het was alweer een paar weken later. 'Kom op, eet het allemaal op, dikzak.'

Caro stond er naakt, haar enorme pens leek elk moment uit elkaar te willen knallen. Martin had haar die morgen gewogen en hij was trots op haar. De weegschaal liet een heel mooi cijfer zien. Ze woog meer dan 120 kilo. Hij had dat zelfs nooit durven dromen. Niet dat hij dat aan haar liet zien, hij was stregn voor haar. Ze kon toch echt wel 130 kilo wegen, minstens.


Zijn gleed onnder haar steeds vollere en zachtere onderbuik door. Hij stopte zijn vingers er net zo behendig in als de snoepjes in Caros mond gingen. Dat deed hij met zijn andere hand, daar ging een snoepje in haar mond en dan stimuleerden zijn vingers beneden haar vette kutje.

Tussen het voeren door, liet hij zijn hand naar beneden glijden, langs haar dikke billen. Grote ronde bollen die zo heerlijk schudden op het ritme van zijn handen. Caro baalde telkens dat ze zich zo kon laten verleiden door Martin. Elke keer trapte ze er weer in. Hoe was het toch mogelijk.

'Ik heb nog een lekker bakje met ijs voor je op mijn kamer liggen', fluisterde hij. Martin zag hoe Caros ogen opflikkerden van de lust die zijn boodschap bij haar opriep. Ze kon er ook niks aan doen, maar zo'n voorstel was onweerstaanbaar voor Caro.

Ze liep de laatste maanden van haar opleiding door en Caro merkte dat ze zwaarder was dan ooit. Nooit was ze ook maar een grammetje afgevallen. Ook was ze niet geleidelijk aangekomen zoals jarenlang bij Jeroen was gebeurd. Zij werd dagelijks zwaarder en dikker onder het kritisch toeziend oog van Martin.

Het was de laatste vakantie voor de eindexamens zouden zijn. De 3 vrienden reisden samen naar Jeroen om zijn nieuwe woonplaats te zien. Maaike grijnsde van oor tot oor toen ze haar enorme knuffelbeer zag toen ze de trein uitstapte. Hij was echt enorm geworden, woog zeker 150 kilo. Zijn t-shirt zat helemaal strak rond zijn dikke buik. Het verhulde geen kilo van wat erbij gekomen was. Sterker nog, het strakke shirt leek hem wel extra te willen benadrukken.

'Moet je die vetzak zien', grijnsde Martin heel zachtjes tegen Caro, toen zij met grote ogen naar deze dikke man staarde. Het was slechts 1 van de weinige beledigende opmerkingen die Martin dat weekend maakte. Jeroen nam ze mee naar zijn favoriete eetgelegenheden. Een Chinees wokrestaurant, waar je voor een vast bedrag onbeperkt kon eten.

Ondanks alles waren Jeroen en Maaike niet op de hoogte van de relatie tussen Caro en Martin. Voorzover zij wisten, waren ze gewoon 2 vrienden, die ze allebei leuk vonden. Eigenlijk wist Caro zelf niet eens goed wat ze met Martin had. Was ze eigenlijk verliefd op hem? Ja, eigenlijk best wel, realiseerde ze zich. En Martin was ook gek op haar, dat wist ze zeker. Al uitte hij dat wel helemaal op zijn geheel eigen wijze.

Martin en Caro zaten in de woonkamer en probeerden het kabaal dat de 2 dikke lovers Maaike en haar vette verloofde Jeroen tijdens hun vrijpartij maakten, te overstemmen. Er was 1 bed in het appartement van Jeroen. Het bed kraakte keihard en bonkte tegen het gipsen wandje. De 2 dikkertjes maakten een enorme kabaal met hun zware lijven bij het bedrijven van de liefde.

De 2 hadden elkaar ook al weken niet gezien. Je zag de seksuele lusten al van de 2 afspatten vanaf het moment dat het liefdeskoppel elkaar zag op het station. Dat kwam voor Maaike niet alleen omdat ze hem lange tijd niet had gezien, meer dan 3 maanden, maar ook omdat ze zag hoe zwaar Jeroen wel niet geworden was. Jeroen woog meer dan ooit, terwijl Maaike toch ook zeker een kilo of 15 was aangekomen in de afgelopen periode.

Martin lag op de bank, terwijl Caro in de stoel probeerde te slapen. Het was warm in het appartement en Caro merkte dat ze flink zweette onder deze warmte. 'Jeetje, die 2 olifanten kunnen er wel wat van zeg...' fluisterde Martin. Hij probeerde het wat stiller te krijgen door zijn vingers in zijn oren te doen. Niemand wil horen dat zijn broer seks heeft in de naastliggende kamer, grinnikte Caro.

'Maar nu ze toch bezig zijn...' zei Martin. Hij stond op en liep naar de ligstoel van Caro. 'Misschien moeten we maar van de gelegenheid gebruik maken, je nog wat van de lasagne te eten die er nog over is van vanavond...'

Lees deel 10: Spelletje »

Reacties

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)