Mestzwijntje - Chantage (5)

Maaike en Caro vallen op dikke mannen. Maaike loopt een heuse knuffelbeer tegen het lijf en wil hem nog dikker hebben. Caro helpt haar. Tot Jeroens broertje Martin alles in de gaten heeft. Dat blijft niet zonder gevolgen. Caro verandert in een mestzwijntje

Mestzwijntje


'Wauw, je hebt het goed gedaan vandaag', zegt Martin een paar weken later. Ze komen net thuis van een etentje. Het loopt tegen het einde van het semester en Jeroen is klaar met zijn examens. Om dit te vieren gaan ze samen eten. 'Hoe jij die hamburgers opat.' Martin haalt de herinnering op met duidelijk hoorbaar opwinding in zijn stem. 'Ik denk dat het je lukte om van jezelf nog meer een mestzwijntje te maken dan van mijn broer.' Hij moet zelf om zijn grap grinnikken.

Caro ligt bijna helemaal naakt op bed. Dat doet ze tegenwoordig altijd als Martin en zij samen terugkomen op haar kamer. Martin knikt dat ze klaar moet gaan zitten. Ze trekt zichzelf overeind en voelt hoe haar volle buik samenvouwt in haar schoot. Haar borsten zijn de laatste weken flink gegroeid. Met al het vet dat zich over haar lichaam verdeelt, heeft ze nog meer lijf voor Martin om mee te spelen.


Ze kijkt tevreden naar beneden terwijl ze zo op bed zit. Ze ziet hoe groot haar buik is geworden en voelt over de zachte massa rond haar heupen. De volle billen waarop haar zware lijf drukt in het matras. Haar enorme achterste past in geen enkel kledingstuk die ze aan het begin van dit tweede jaar droeg voordat ze Martin leert kennen.

'Mmm, varkentje. Ben je zover?' Plaagt Martin haar en streelt over haar onderkinnetje die zich onder haar kin begon te vormen. Caro laat haar hoofd naar achteren vallen, zoals altijd als Martin een heerlijk volle fles schuin boven haar hield. Ze hoefde alleen maar te slikken van de dikke smurrie van gainer shake.

Martin streelt zachtjes en liefdevol over haar buik. Hij masseert het vet zachtjes terwijl zij drinkt van het vocht dat hij voor haar gemaakt heeft van vette dingen. Slagroom, ijs en chocolademelk. Zo krijgt ze meer ruimte voor een nieuwe slok als ze eventjes pauze neemt. Ze hapt snel naar adem, laat een dikke boer. Het vette vocht voelt zwaar in haar maag. 'Je doet het goed, zwijntje van me', moedigt hij aan. Hij kust haar dikke tepels om haar extra te motiveren als ze pauzeert.

Caro voelt zich waanzinnig vol. Haar maag doet pijn van de maaltijd vanavond en duidelijk drukt de shake verder. Ze heeft net in de hamburgertent al veel te veel op, er is geen ruimte meer over. 'Ik kan niet meer', hijgt ze. 'Tuurlijk kan je nog', glimlacht Martin. Ze merkt dat het hem opwindt. Hij zet de rest van de grote kan met shake op tafel. Hij trekt met een snelle beweging het slipje van Caro omlaag. Hij duwt haar mollige dijen uit elkaar.

Caro hapt naar adem als Martins mond behendig naar haar kutje duikt. Ze begrijpt niet hoe het bestaat dat iemand haar zo kan plezieren. Ze kreunt intens, ondanks haar zere buik. Martins handen schudden al het vet dat zich op haar dijen heeft genesteld. Ze merkt dat er nog een tandje bijkomt bij al het plezier dat ze heeft.

Martin brengt haar sneller tot een climax dan wie ook. Maar hij weet precies op het juiste moment te stoppen. Precies als zij alle controle over haar lijf dreigt te verliezen, stopt hij. Hij kijkt haar uitdagend aan. 'Waarom stop je?'

Martin zegt niks, hij knikt naar de overgebleven shake op het tafeltje naast Caro. Ze snapt wat hij wilde. Ze steekt haar hand uit naar de beker, haalt diep adem en laat de hele verdere inhoud in haar maag glijden. Ze houdt haar buik goed vast met de vrije hand en voelt hoe hij onder haar vingers nog verder bolt. Ze voelt haar kutje kloppen en gilt het uit.

'Goed zo, mestzwijntje', snauwt Martin. 'Doe je benen weer uit elkaar.' Ze spreidt haar benen uit elkaar en voelt hoe vol ze wel niet is. Het duurt niet lang voordat Martin haar gulzigheid echt beloont.

Lees deel 6: Derdejaars »

Reacties

Een reactie posten

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)