3e jaars - Chantage (6)

Maaike en Caro vallen op dikke mannen. Maaike haar vriendje dikker hebben, waarmee Caro haar helpt. Tot Jeroens broertje Martin haar doorheeft. Het enige dat haar rest is om ook te gaan eten. Niet zonder gevolgen. Ze is flink wat ronder aan het begin van haar 3e jaar.

3e jaars


'Nee, dat kan ik echt niet aantrekken.' Caro bekijkt zichzelf in de spiegel. Het 3e en laatste jaar op de universiteit begint. Martin staat trots naast haar terwijl ze een bloesje probeert aan te trekken dat ze nog maar enkele maanden terug heeft gekocht.

Martins vingers glijden gretig over haar onderbuik dat niet helemaal onder het stof van haar bloesje verborgen blijft. Het piept er eigenwijs onderuit, alsof het wil zeggen: 'Hallo, ik ben er ook nog hoor.' Martin lacht genadeloos. 'Het kan best. Als je ziet hoe Maaike en jij mijn broer in een veel te strak overhemd laten rondlopen. Daar is dit niks bij.' Hij moet er zelf van grinniken.


Caro zucht. Natuurlijk heeft Martin gelijk. Zij en Maaike geeft het een enorme kick om Jeroen in veel te kleine kleren te laten rondlopen. Die lekkere strakke kleren om zijn vette lijf, zijn onweerstaanbaar. Zeker als hij ermee in het openbaar rondloopt. Het windt hun allebei onwijs op. Hij is zich overduidelijk niet bewust hoe dik hij is geworden, maar Caro verwacht nooit dat zij ook zover zou komen. En nu zit ze in hetzelfde schuitje als de vetgemeste vriend van haar beste vriendin.

'Ik ben zo blij dat je deze zomer mijn streefgewicht hebt gehaald.' Martin glimlacht en drukt zijn middel in Caros puddingzachte billen. Wat is ze zacht geworden en wat voelt ze zijn hard pik goed door de stof heen.

'Ik had geen keus', gromt Caro terug. Ze geniet ondanks haar eigen weerzin van Martins dominante houding. 'Nou, iemand moest er deze zomer voor zorgen dat mijn broer niet teveel zou eten. Iemand moest hem behoeden voor al teveel vetzucht. Zijn vriendin heeft hem veranderd in een enorme vetzak.' Hij glimlacht nog steeds en geniet zichtbaar van de invloed die hij had op Caro.

'Aan het begin van de zomer kocht hij een pak die hij kon aantrekken bij alle sollicitatiegesprekken die hij had', vervolgt Martin. 'Godzijdank kreeg hij een baan na het laaste sollicitatiegesprek.' Je zou hem moeten horen steunen als hij zijn dikke buik probeert in te trekken en dan zijn broek dicht te krijgen. Dat gepuf en gehijg dat uit zijn slaapkamer komt. Ongelooflijk.'

Caro probeert haar gezicht zo neutraal mogelijk te houden, maar ze merkt hoe haar ogen glinsteren als Martin zo over het dik worden van zijn broer spreekt. Eens een feeder, altijd een feeder.

'Precies daarom...' Martin schudt zijn hoofd bij het zien van Caros opwinding over wat hij vertelt van zijn broer. 'Precies daarom, laat ik je vandaag in dit bloesje uitgaan.' Hij draait haar lichaam om, om haar zo te laten zien hoe dik ze er wel niet uitziet in deze outfit. 'Dit zijn je overheerlijke toetjes', fluistert hij in haar oor.

Nu Jeroen is afgestudeerd en een baan heeft gevonden, is Maaike helemaal alleen. Ze hebben elke dag samen doorgebracht sinds ze 2 jaar terug iets met elkaar kregen. Nu heeft Jeroen haar ten huwelijk gevraagd. Maaike lijkt de maanden af te tellen zodat zij ook kan afstuderen en eindelijk bij hem kan zijn.

Natuurlijk gebruikt Martin optimaal gebruik van deze situatie. Voor zover hij kan overzien, zou Maaike nu meer verliezen dan ooit als Caro niet deed wat hij wilde. Immers als haar grote liefde Jeroen zou ontdekken dat zijn vriendin hem expres heeft vetgemest, dan zouden de poppen gaan dansen. Hij zou het onmiddelijk uitmaken. Dat is zo goed als zeker.

Terwijl de eerste weken voorbij strijken, wordt Maaike met de dag saaier. Ze brengt haar avonden door met Jeroen te kletsen via Skype of WhatsApp. Als dat niet het geval is, dan zit ze de hele avond te mokken. Ze wil namelijk niet gezellig kletsen met Martin en Caro.

'Het lijkt erop dat mijn broer niet de enige goede eter is. Hij gaat trouwen met een dame die zelf ook goed weet wat lekker is. Als ze het niet kan voeren, eet ze het zelf maar op', zegt Martin lachend als Maaike wegloopt. 'Mijn broer is zelf niet de enige die dik is, zijn aanstaande vrouw kan er ook wat van.' Inderdaad heeft ze een flink achterwerk gekregen de laatste weken.

'Ik hoop dat onze dikke knuffelbeer wel houdt van een stevige brombeer', vervolgt hij. Martin moet zelf het hardste om zijn grap lachen en draait zich om naar Caro. 'Nu we het toch over dikke konten hebben', fluistert hij. 'Weet je wel dat iedereen je dikke reet ziet in die loeistrakke spijkerbroek van je?'

'Ja, ja', mort ze een beetje. Martin is wel degene die ervoor zorgt dat ze deze spijkerbroek nog steeds niet vervangen heeft. Hij staat erop dat ze deze veel te kleine broek vandaag aantrekt. 'Goed, goed', zegt Martin en sloeg met zijn vlakke hand op het brede en zachte achterste van Caro. 'Als je maar weet, dat je gigantisch bent', lacht hij er arrogant bij.

Lees deel 7: Vet gansje »

Reacties

Populaire posts van deze blog

Moeder en dochter (1)

Snoepen - Moeder en dochter (2)

All inclusive - Moeder en dochter (15)